ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

آغاز به‌کار اجلاس تغییرات آب و هوایی مراکش

نمایندگان ۲۰۰ کشور جهان در بیست‌‌‌و‌دومین اجلاس سالیانه تغییرات آب‌ و هوایی در مراکش گرد آمده‌اند تا در مورد گام‌های مشخص برای اجرای توافقنامه تغییرات آب و هوایی پاریس گفت‌وگو کنند.

بیست‌‌‌و‌دومین اجلاس سالیانه تغییرات آب‌ و هوایی روز دوشنبه ۷ نوامبر / ۱۷ آبان با حضور نمایندگان ۲۰۰ کشور جهان در شهر مراکش کشور مراکش (مغرب) آغاز به‌کار کرد.

نمایندگان کشورها در این اجلاس سازمان ملل درباره چگونگی پیشبرد عملی اهداف توافقنامه آب و هوایی پاریس گفت‌وگو خواهند کرد.

نزدیک به یک سال پیش، در ماه دسامبر ۲۰۱۵ نشست اقلیمی پاریس به این توافق رسید که حد نصاب افزایش دمای زمین زیر دو درجه سانتیگراد (نسبت به مقطع ورود به عصر صنعتی شدن) در نظر گرفته شود.

اکنون در اجلاس مراکش قرار است در مورد گام‌های مشخص در این زمینه کار شود.

تا کنون تعهدات ملی برای کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای به نتیجه‌ای نرسیده است.

در نخستین هفته بیست‌‌‌و‌دومین اجلاس سالیانه تغییرات آب‌ و هوایی مراکش کارشناسان محیط زیست مذاکره خواهند کرد و در هفته دوم، گفت‌وگوها در سطح وزیران کشورها ادامه خواهد یافت.

توافقنامه تغییرات آب و هوایی پاریس از روز جمعه ۴ نوامبر / ۱۴ آبان به اجرا گذاشته شد.

در ماه گذشته نیز نمایندگان نزدیک به ۲۰۰ کشور عضو پروتکل مونترئال، در اجلاسی در شهر کیگالی رواندا بر سر معاهده‌ای جهت کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای بسیار مؤثر (کلروفلوئوروکربن‌) به توافق رسیدند. اگرچه اجرایی‌شدن این توافق هنوز قطعی نیست، اما گامی مهم در مسیر توافق پاریس تلقی می‌شود.

کنفرانس تغییرات آب و هوایی مراکش که COP22 و CMA1 نیز نامیده می‌شود از ۷ نوامبر (۱۷ آبان) آغاز و تا ۱۸ نوامبر (۲۸ آبان) ادامه خواهد داشت.

انتظار می‌رود ایران نیز به‌عنوان کشوری در حال توسعه که کنوانسیون تغییرات آب و هوایی ۱۹۹۲ امضا کرده و به پیمان کیوتو در سال ۲۰۰۵ پیوسته است، در این نشست حاضر شود.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.