کودکان راندهشده از جنگل کاله وادار به کار اجباری شدند
یکی از کودکان پناهجوی راندهشده از کاله میگوید: «وحشتناک است. همه روز کار میکردیم و سیب میچیدیم و برای خودمان هیچی به جز سیبهای گندیده باقی نمیماند.»
کودکان پناهجوی بیرونراندهشده از اردوگاه «جنگل کاله» در مراکز مددکاری به کار اجباری وادار شدند.
به گزارش روزنامه بریتانیایی «گاردین»، وکلای فرانسوی نسبت به کار اجباری کودکان پناهجو جنگل کاله ابراز نگرانی کردهاند.
این کودکان پس از تخریب اردوگاه کاله به دست نیروهای امنیتی فرانسه به مراکز مددکاری ظاهراً امنی موسوم به «مراکز استقبال» در نقاط مختلف این کشور فرستاده شدند، اما مصاحبههای حقوقی با این کودکان به فاششدن مواردی هنوز اثباتنشده از بهرهکشی انجامیده است. بر این اساس، کودکانی که بدون همراهی افراد بزرگسال خانواده در مراکز استقبال پذیرفته شدند، به انجام کار رایگان در مزارع برای چیدن سیب جهت ارسال به سوپرمارکتهای فرانسوی گماشته شدهاند.
این کودکان و نوجوانان به وکلای خود گفتهاند که بهدلیل هراس از کاستهشدن بختهای پذیرش درخواست پناهندگیشان در بریتانیا، از سخنگفتن راجع به این موضوع امتناع کردهاند.
از بامداد دوشنبه ۲۴ اکتبر تخلیه اردوگاه پناهجویان در بندر کاله فرانسه، موسوم به «جنگل» آغاز شد و دستکم دو روز به طول انجامید. در این اردوگاه بین شش هزار و ۵۰۰ تا هشت هزار پناهجو در سودای رسیدن به بریتانیا زندگی میکردند که ۸۰۰ تن از آنان را کودکان تشکیل میدانند. از میان این کودکان، حدود ۴۰۰ نفر از شرایط پذیرش پناهندگی در بریتانیا برخوردار بودند.
کودکان پناهجو: کاله بهتر بود
سازمان خیریه «مسیر امن بریتانیا» با ۳۳ پناهجوی زیر ۱۸ سال راجع به شرایط آنها پس از اردوگاه کاله مصاحبه کرد. به گزارش گاردین، یک چهارم این کودکان گفتهاند که در مراکز استقبال از زمان پذیرش ــ یعنی حدود چهارهفته ــ هنوز به آنها لباس تمیز داده نشدهاست.
همچنین نزدیک به ۴۰ درصد این مصاحبهشوندگان گفتهاند که زندگی بهتری در اردوگاه کاله داشتند.
یکی از این مصاحبهشوندگان میگوید: «وحشتناک است. همه روز کار میکردیم و سیب میچیدیم و برای خودمان هیچی به جز سیبهای گندیده برای خوردن باقی نمیماند.» کودک دیگری نیز گفته که بعدازظهرها در طول هفته باید چهار کیلوگرم میوه میچیده.
بر اساس قانون دابلین، کودکانی که اقوامی در بریتانیا دارند میتوانند به خانواده خود بپیوندند. در ماه سپتامبر سال جاری نیز گروهی از فعالان حقوق بشر به نام «شهروندان بریتانیا» فهرستی از کودکان دارای شرایط پذیرفتهشدن در بریتانیا را به وزارت کشور لندن ارائه دادند.
وزارت کشور بریتانیا نیز پیشتر از احتمال پذیرش ۱۵۰ کودک تا پایان سال جاری میلادی خبر داد.
نظرها
نظری وجود ندارد.