پیگیری پروندههای فساد؛ محمود صادقی نماینده مجلس به دادسرا احضار شد
محمود صادقی خبر احضار خود به دادسرای فرهنگ و رسانه را تأیید کرد و گفت که هیئت رئیسه مجلس هفته گذشته در تماسی تلفنی این خبر را به او اطلاع دادهاست.
محمود صادقی، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی با شکایت دادستانی تهران به دادسرا احضار شد.
محمود صادقی شنبه ششم آذرماه در گفتوگو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) خبر احضار خود به دادسرای فرهنگ و رسانه را تأیید کرد و گفت که هیئت رئیسه مجلس هفته گذشته در تماسی تلفنی این خبر را به او اطلاع دادهاست.
صادقی، یکی از اعضای هیئت رئیسه فراکسیون امید نزدیک به دولت حسن روحانی و اصطلاحطلبان، گفت که این مسئله باید ابتدا در هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان بررسی و سپس در صورت تشخیص این هیئت، به دادسرا اعزام شود. او گفت که احضار به دادگاه باید به صورت مکتوب به او ابلاغ شود.
نماینده تهران در مجلس همچنین تأکید کرد که احضار او به دلیل اظهاراتش درباره یاشار سلطانی است و شاکی او نیز دادستانی تهران است و هیئت رئیسه شنبه خبر دریافت حکم مکتوب احضار به دادسرا را به اطلاع او دادهاست.
محمود صادقی نمایندهای است که در هفتههای اخیر با پیگیری پروندههای فساد و همچنین ارسال برخی توئیتها و پیامهایی در دیگر شبکههای اجتماعی در نقد فیلترینگ، ستایش از روز علیه خشونت علیه زنان، و دعوت از رئیس قوه قضاییه به همکاری در شفافسازی و مبارزه با فساد خبرساز شدهاست.
او توجه زیادی به افشاگریهای یاشار سلطانی نیز نشان داد. یاشار سلطانی، سردبیر وبسایت معمارینیوز پس از آن بازداشت شد که در سایت معمارینیوز لیست واگذاریهای ارزان قیمت املاک و زمینهای شهرداری تهران به اعضای شورای شهر و نزدیکانشان را منتشر کرد. او دو هفته پیش از زندان آزاد شد.
نظرها
Farid
ساعاتی قبل، آتنا دائمی فعال مدنی جهت اجرای حکم حبس «با خشونت و تهدید» بازداشت و به زندان اوین منتقل شد. به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، ساعت ۸ صبح امروز ششم آذر ۹۵، آتنا دائمی فعال مدنی جهت تحمل ۷ سال حکم حبس در منزل پدریاش «با خشونت و تهدید» توسط ماموران قرارگاه ثارالله سپاه پاسداران بازداشت و به زندان اوین منتقل شد. یک منبع نزدیک به خانواده دائمی دراینباره به گزارشگر هرانا گفت: “چند مامور مرد و زن صبح امروز به خانه پدری آتنا مراجعه کردند اما هیچ حکم یا کارتی نشان نداده بودند و مامور زن دست آتنا را پیچ داده بود که این موضوع بعلاوه عدم ارائه حکم بازداشت یا ابلاغیه تحمل حبس، باعث تنش شده بود که به ۱۱۰ نیز زنگ زده بودند. ماموران سپاه حکم را به نیروی انتظامی نشان داده بودند که در آن نوشته شده بود به مخفیگاه متهم حمله کنند!. در صورتی که منزل پدریاش بوده است.” این منبع همچنین تاکید کرد: “ماموران بطور مکرر آتنا را تهدید میکردند که دیگر کارت تمام است. میبریمت و دیگر باز نمیگردی.” آتنا دائمی ۲۹ ساله، بیستونهم مهرماه سال ۹۳ بازداشت و ۸۶ روز در سلول انفرادی بند دو الف تحت بازجویی بود. وی در تاریخ ۲۸ دیماه ۱۳۹۳ پس از پایان بازجویی ها به بند زنان زندان اوین منتقل شد. این فعال مدنی پس از چندین بار به تعویق افتادن جلسه دادگاه نهایتا در تاریخ ٢٣ اسفند ٩٣ در دادگاهی به ریاست قاضی !? مقیسه، قاضی شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران با حضور وکیل خود و دیگر متهمین این پرونده به نامهای امید علی شناس، ئاسو رستمی و علی نوری مورد محاکمه قرار گرفت. وی به دلیل فعالیت های مدنی مسالمت آمیز، به اتهام «تبلیغ علیه نظام، اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی، توهین به رهبری، توهین به بنیانگذار جمهوری اسلامی و اختفای ادله جرم» به ۱۴ سال زندان محکوم شد. پیشتر، قاضی دادگاه تجدید نظر با تبدیل قرار بازداشت به وثیقه موافقت و پس از شانزده ماه بازداشت موجب آزادی این فعال مدنی در تاریخ ۲۶ بهمنماه سال گذشته از بند زنان زندان اوین شد. در شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران توسط قضات ! ? قمیزاده و حوزوان برای چهار فعال مدنی حکم این فعال مدنی به ۷ سال تقلیل یافت.!