ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

لایحه بودجه در راه مجلس؛ افزایش ۵۰ درصدی اعتبار عمرانی

تا پایان شهریور امسال تنها ۱۹ درصد از بودجه عمرانی تامین اعتبار شده است. رئیس دولت از افزایش ۱۹ هزار میلیارد تومانی بودجه عمرانی برای سال آینده خبر داد.

لایحه بودجه سالانه ایران پس از یک‌سال بار دیگر در موعد مقرر به مجلس ارسال خواهد شد. رئیس جمهوری ایران از افزایش ۱۹ هزار میلیارد تومانی بودجه عمرانی در سال آینده خبر داده است.

عکس: آرشیو

حسن روحانی رئیس جمهوری ایران عصر پنجشنبه ۱۱ آذر اعلام کرد که لایحه بودجه در زمان تعیین شده به مجلس ارائه خواهد شد. بر اساس قوانین مصوب دولت موظف است که لایحه پیشنهادی بودجه را تا ۱۵ آذر هر سال به مجلس تحویل دهد.

دولت یازدهم اگرچه لایحه سالانه ۹۳ و ۹۴ را در زمان مقرر به مجلس ارسال کرد اما سال گذشته با تاخیری سه ماه همزمان با انتخابات دهمین دوره مجلس، بودجه سال ۹۵ را به صحن علنی فرستاد.

آن‌گونه که حسن روحانی در نشست شورای اداری استان خراسان گفت؛ لایحه پیشنهادی دولت برای بودجه سال آینده یکشنبه ۱۴ آذر به مجلس ارائه می‌شود.

رئیس جمهوری ایران میزان بودجه عمومی سال آینده را حدود ۳۲۰ هزار میلیارد تومان اعلام کرد. او افزایش «بی‌سابقه بودجه عمرانی» را مهمترین ویژگی لایحه پیشنهادی دولت عنوان کرد.

به گفته روحانی بودجه عمرانی سال آینده ۶۰ هزار میلیارد تومان برآورد شده است. او گفت که این میزان از بودجه عمرانی «برای اولین بار در کشور رقم می‌خورد».

به نظر می‌رسد که افزایش سهمیه صادرات نفت ایران و به تبع آن افزایش درآمدهای نفتی دولت یازدهم را به تامین این میزان اعتبار برآورد شده امیدوار کرده است.

میزان بودجه عمرانی تعیین شده در قانون بودجه امسال ۴۱ هزار میلیارد تومان است که بر اساس گزارش‌های منتشر شده، کمتر از ۱۹ درصد آن تا پایان شش ماه نخست امسال اختصاص یافته است.

سخنگوی دولت جمهوری اسلامی ایران «کاهش قیمت نفت» و «عدم تحقق درآمدهای پیش‎بینی شده» را از عوامل مهم عدم تامین بودجه عمرانی اعلام کرده است.

همچنین اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس دولت گفته است که دولت به تنهایی توانایی تامین همه اعتبار عمرانی را ندارد. او «واگذاری پروژه‌های نیمه‌تمام» به بخش خصوصی را یکی از راهکارهای دولت برای جبران کسری بودجه عمرانی عنوان کرده است.

حسن روحانی نیز از تامین اعتبار عمرانی سال آینده به شیوه جدید خبر داد. او گفت که بخشی از بودجه عمرانی با مشارکت بخش خصوصی، دولت و صندوق توسعه تامین خواهد شد.

رئیس دولت در باره سهم این بخش در تامین بودجه عمرانی توضیح بیشتری ارائه نکرد و تنها این شیوه را یک «تحول بزرگ» در تامین بودجه عمرانی عنوان کرد.

به گفته رئیس دولت، در لایحه بودجه ۹۶ اعتبار ویژه‌ای برای «اشتغال‌زایی»، «آب و فاضلاب»، «محیط زیست» و «توسعه شبکه ریلی» در نظر گرفته شده است.

او در باره اعتبار پیش‌بینی شده برای این چهار بخش توضیح بیشتری ارائه نکرد. افزایش نرخ بیکاری، بحران ریزگردها و مسئله کم‌آبی از مهمترین چالش‌های دولت روحانی در طول سه سال گذشته به شمار می‌آیند.

دولت یازدهم وعده کرده بود که نرخ بیکاری در پایان سال ۹۵ تک‌رقمی شود. اما گزارش نهادهای رسمی بیانگر افزایش شمار بیکاران طی سه سال گذشته است.

علاوه بر این دولت که تعهد کرده بود با اختصاص ۲.۵ میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی بحران آب‌های مرزی را حل کند، این اعتبار را برای تحریک تقاضا در بسته سیاست‌های ضد رکود به عنوان تسهیلات بانکی هزینه کرد.

در همین زمینه

۲۲ هزار میلیارد تومان کسری بودجه دولت روحانی

وضعیت وخیم اقتصادی؛ بودجه عمرانی در اغما

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • آسیب پذیر

    من از طرف قشر آسیب پذیر جامعه که اکثریت مطلق را دارند از دولت خواهشمندم بودجه های بیت مقام عظمای ولی امر مسلمین جهان، سپاه، حوزه های علمیه، مراجع عظام، ستاد اقامه نماز جمعه و دیگر ستادها، بنیادهای خیلی بین المللی حضرت علی اصغر، غدیر، اهل بیت و .... و سپاه قدس، دولت برادر بشار اسد و حرم مطهر ایشان، بودجه دولت سلطان حسن نصراله و جنوب لبنان با سپاه مربوطه، کمک به دولت غزه و بیکاران فلسطینی و لبنانی، بودجه طلبه های تابع ولی امر مسلمین جهان در کشورهای مختلف و ............................................. و بودجه حکمت صدرا و آن یکی بنیاد حکمت که بریاست برادر بزرگتر ولی امر است، بودجه موسسه آموزشی و پژوهشی(؟) امام خمینی بریاست حضرت ایت اله مصباح یزید، و بنیاد سعدی بریاست حداد خیلی خیلی عادل، و .... را کم نکنند بلکه افزایش بدهند ! اگر کم آوردند از حقوق ما آسیب پذیران کم کنند .