ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

چین؛ پائین‌ترین رشد اقتصادی پس از ۲۶ سال

چین همچنان بیشترین سهم را در اقتصاد جهانی دارد و می‌خواهد قوانین سرمایه‌گذاری خارجی را تسهیل کند.پس از ۲۶ سال رشد اقتصادی این کشور به ۶.۷ درصد کاهش یافت

رشد اقتصادی چین به کمترین میزان طی ۲۶ سال گذشته کاهش یافت. مقام‌های دولتی می‌گویند که برنامه اصلاحات اقتصادی را ادامه می‌دهند.

عکس: آرشیو

به گزارش «اداره آمار دولتی» چین، رشد اقتصادی این کشور برای سال ۲۰۱۶  برای اولین بار از دهه ۹۰ میلادی به ۶.۷ درصد کاهش یافته است.

رئیس جمهوری چین پیش از این رشد اقتصادی این کشور در ۹ ماه نخست سال ۲۰۱۶ را کمتر از ۶.۷ درصد اعلام کرده بود. همچنین صندوق بین‌المللی پول نیز رشد اقتصادی چین را حدود ۶.۶ درصد برآورد کرده است.

کاهش رشد اقتصادی چین در حالی رخ داده که پکن همچنان به عنوان یکی از اقتصادهای با نرخ رشد اقتصادی شناخته می‌شود. با این حال کارشناسان اقتصادی احتمال می‌دهند که روند کاهشی نرخ رشد اقتصادی چین در سال‌های آینده نیز ادامه داشته باشد.

همزمان با کاهش نرخ رشد اقتصادی، صادرات چین هم به نسبت یک سال گذشته حدود ۷.۷ درصد کمتر شده است. تراز تجارت خارجی پکن در مقابل امریکا حدود ۱۰ میلیارد دلار افت داشته و به ۲۵۰ میلیارد دلار رسیده است. مازاد تجاری پکن در سال ۲۱۶ با ۹.۱ درصد کاهش به ۴۸۶ میلیارد دلار کاهش یافته است.

تنزل رشد اقتصادی چین به ۶.۷ درصد پس از ۲۶ سال در حالی رخ داده که پکن برنامه اصلاحات اقتصادی را آغاز کرده است.

شی جین پینگ رئیس جمهوری چین ۱۷ ژانویه/۲۸ دی در نخستین روز اجلاس داووس گفت که پکن اصلاحات اقتصادی را آغاز کرده و ادامه خواهد داد. به گفته او با اصلاح قوانین سرمایه‌گذاری خارجی در چین آسان‌تر خواهد شد.

صندوق بین‌المللی پول از پکن خواسته است که از میزان دخالت و حمایت‌های دولتی از بنگاه‌های اقتصادی بکاهد.

شو شائو شی رییس کمیته ملی توسعه و اصلاحات چین گفته است که با وجود کاهش رشد اقتصادی این کشور همچنان بیشترین سهم را در اقتصاد جهانی دارد.

صندوق بین‌المللی پول سهم چین در رشد اقتصاد جهانی را در سال گذشته ۱.۲ درصد اعلام کرده است.

به گفته شن شائو‌شی پکن برای کاهش مازاد تولید میزان تولید، تولید فولاد و آهن را ۴۵ میلیون تن و ذغال سنگ را ۲۵۰ میلیون تن کاهش داده است.

دولت پکن اعلام کرده است که برنامه افزایش تولید نفت و گاز را به منظور کاهش واردات انرژی در سال آینده دنبال خواهد کرد.

کمیته ملی توسعه و اصلاحات چین در برنامه پنج ساله برآورد کرده است که سالانه یک میلیارد تن  ذخایر نفتی خود  را افزایش دهد و در سال ۲۰۲۰ میزان تولید نفت به ۲۰۰ میلیون تن برسد.

میزان تولید نفت چین در سال ۲۰۱۵ حدود ۷.۲ درصد کاهش یافته و در مقابل آن تولید گاز ۱۶.۵ درصد افزایش داشته است.

در همین زمینه

چین در بخش انرژی‌های تجدیدپذیر ۳۴۳ میلیارد یورو سرمایه‌گذاری کرد

رشد ۶,۷ درصدی اقتصاد چین در سه ماهه سوم سال

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.