ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

وزیر خارجه کویت با پیام ویژه به ایران سفر کرد

شیخ صباح الخالد الصباح، وزیر امور خارجه کویت پس از دو سال، صبح روز چهارشنبه ۶ بهمن برای دیداری یک روزه از ایران وارد تهران شد.

شیخ صباح الخالد الصباح، وزیر امور خارجه کویت پس از دو سال، صبح روز چهارشنبه ۶ بهمن برای دیداری یک روزه از ایران وارد تهران شد.

محمدجواد ظریف و شیخ صباح الخالد الصباح، وزرای خارجه ایران و کویت با هم دیدار کردند.

وزیر خارجه کویت در جریان این سفر با مقامات بلندپایه ایران از جمله حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران و محمدجواد ظریف، همتای ایرانی خود دیدار و درباره مسائل دو طرف، تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی با مقامات ایرانی گفت‌وگو خواهد کرد.

او در این سفر پیام شیخ صباح الاحمد الجابر الصباح، امیر کویت را به حسن روحانی تقدیم خواهد کرد.

خبرگزاری دولتی کویت گفته است که این پیام درباره روابط میان تهران و کشورهای خلیج فارس است.

شیخ صباح الخالد الصباح شامگاه سه‌شنبه ۲۴ ژانویه / ۵ بهمن به خبرگزاری کویت اعلام کرد که پیام امیر این کشور به گفت‌گو میان شورای همکاری خلیج فارس و ایران اشاره دارد که باید بر پیمان سازمان ملل و قوانین بین‌المللی ویژه روابط میان کشورها، تکیه کند.

وزیر امور خارجه کویت با بیان این‌که «ما در منطقه شریک هستیم، منافع مشترک و امکانات زیادی داریم»، افزود: «آغاز گفت‌وگو به سود دو طرف خواهد بود».

بهرام قاسمی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران نیز روز سه‌شنبه ضمن اعلام سفر وزیر خارجه کویت گفت: «این سفر یک روزه که از مدتی قبل مطرح و برای آن برنامه‌ریزی شده بود در چارچوب روابط دو جانبه ایران و کویت انجام می‌شود. در این سفر همچنین قرار است علاوه بر مسائل دو جانبه و روابط فی‌مابین در خصوص آخرین تحولات منطقه و موضوعات بین‌المللی گفت‌وگو و تبادل نظر به عمل آید.»

روابط ایران و کشورهای شورای همکاری خلیج فارس در سال گذشته، پس از اعدام شیخ نمر النمر روحانی شیعه در عربستان سعودی و سپس حمله به مراکز دیپلماتیک عربستان سعودی در تهران و مشهد پُر تنش شد. در پی آن عربستان سعودی و بحرین، روابط دیپلماتیک خود را با ایران قطع کردند و برخی دیگر از کشورها نیز روابط دیپلماتیک خود با ایران را کاهش دادند.

سران کشورهای شورای همکاری خلیج فارس در بیانیه پایانی سی‌وهفتمین نشست خود در ماه دسامبر ۲۰۱۶ از ایران خواسته بودند تا به قوانین بین‌المللی پایبند باشد و در امور داخلی کشورهای منطقه «دخالت» نکند.

شش کشور پادشاهی بحرین، امارات متحده عربی، قطر، کویت، عمان و عربستان سعودی عضو شورای همکاری خلیج فارس هستند.

سفر وزیر خارجه کویت به ایران و تلاش‌های اخیر مسئولان ایرانی برای بهبود روابط و کاهش تنش‌ها با عربستان سعودی نشانه‌های تازه‌ای از تحولات جدید در منطقه است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.