ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

ریختن هزاران پرتقال یخ‌زده به رودخانه تجن و دریای خزر

مسئولان دولتی پرتقال‌های یخ‌زده را از باغداران خریده و آن‌ها را به دریای خزر و رودخانه تجن ریخته‌اند.

مسئولان دولتی پرتقال‌های یخ‌زده را از باغداران خریده و آن‌ها را به دریای خزر و رودخانه تجن ریخته‌اند.

ساحل دریای خزر و هزاران پرتقال

در ایران تصاویری از پرتقال‌های یخ‌زده بر آب و ساحل دریای خزر و رودخانه تجن در استان مازندران منتشر شد. در پی آن یک مقام مسئول در وزارت جهاد کشاورزی که نامش منتشر نشده به خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) گفته است: «این پرتقال‌ها با توجه به سرمای اخیر و یخ‌زدگی آن‌ها در حمایت از تولیدکنندگان و تولید ملی از باغداران خریداری شده است و از آن‌جا که هیچ‌گونه مصرفی نداشتند به دریا ریخته شده‌اند.»

پرتقال‌های یخ‌زده را سازمان تعاونی روستایی به نمایندگی از وزارت جهاد کشاورزی خریداری کرده و آن‌ها را دور ریخته است.

بدین ترتیب دولت خود در آلودگی دریای خزر نقش مستقیم داشته است.

نورمحمد تربتی‌نژاد، عضو کمیسیون کشاورزی مجلس ۲۰ آذرماه سال جاری از پیشنهاد خرید مرکبات یخ‌زده توسط دولت از کشاورزان خبر داد و گفت کشاورزان از سرمای ناگهانی بیش از یک ماه گذشته ضرر دیدند که پیشنهاد خرید مرکبات یخ‌زده توسط دولت از کشاورزان مطرح شد.

به‌گفته او دلالان از شرایط سرمای هوا برای خرید زیرقیمت محصولات کشاورزان سوء استفاده کرده‌اند و به همین دلیل دولت خود محصولات را می‌خرد.

با این‌حال روشن نیست که چرا مسئولان دولتی محصولات خریداری‌شده از باغداران را به آب دریا و رودخانه ریخته‌اند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • nader

    مدیریت جهانی بباد دادن اموال مردم ایران: - پرداخت غرامت ۱.۹ میلیارد دلاری به ترکیه عراقی در مورد برنده شدن ترکیه در دادگاه دیوان دادرسی بین المللی علیه ایران و همچنین جریمه ایران برای پرداخت تقریبا دو میلیارد دلار غرامت توضیح داد. او گفت: «با توافق ایران و ترکیه، قیمت گاز صادراتی ایران ۱۳.۳ درصد کاهش یافت! و ایران متعهد شد که ۱.۹ میلیارد دلار غرامت به این کشور پرداخت کند! - ترکمنستان می‌گوید که ایران از ۹ سال قبل بابت واردات گاز حدود ۱.۸ میلیارد دلار به این کشور بدهی دارد. ایران این رقم را قبول ندارد و می‌گوید که ترکمنستان در زمستان سال ۲۰۰۷ با قطع گاز، ایران را مجبور کرد که زیر بار افزایش ۹ برابری قیمت گاز برود!. وب‌سایت رسمی وزارت خارجه ترکمنستان همچنین می گوید که ایران بند «یا بگیر یا پرداخت کن» قرارداد گازی را نقض کرده است. این بند بدین معنی است که ایران بر اساس قرارداد، باید سالانه ۱۴ میلیارد متر مکعب گاز از ترکمنستان وارد کند و اگر این کار را انجام ندهد باید پول آن را پرداخت کند!، اما عملا آمارهای خود ایران نشان می دهد که طی ده سال گذشته به طور متوسط حدود نیمی از این میزان گاز از ترکمنستان وارد کرده