ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

مرگ دو کارگر در ایران در نبود شرایط ایمنی کار

عیاض معروف، کارگر ۲۵ ساله که از کمربند ایمنی برای کار در ارتفاع برخوردار نبود، بر اثر سقوط جان خود را از دست داد. یک کارگر جوان در شهرستان بناب نیز بر اثر گازگرفتگی درگذشت.

دو کارگر در حوادث مربوط به محل کار در بناب و بندر امام جان باختند.

کارگران ساختمانی بیش از همه در معرض حوادث محل کار هستند

به گزارش خبرگزاری کار ایران (ایلنا)، جمعه هشتم بهمن‌ماه، یک کارگر پیمانکار تعمیرات پتروشیمی امیرکبیر در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی بر اثر سقوط به حوضچه کولینگ جان خود را از دست داد.

این کارگر که «عیاض معروف» نام داشت، تنها ۲۵ ساله بود. عیاض معروف که در حال بازکردن داربست بود، به دلیل نداشتن کمربند ایمنی کار در ارتفاع سقوط کرد.

بیشترین میزان مرگ‌و‌میر بر اثر سوانح محل کار در بخش ساخت‌و‌ساز رخ می‌دهند. اصلی‌ترین دلایل به‌وقوع پیوستن حوادث مرگ‌بار رعایت‌نکردن شرایط امن کاری و فقدان تجهیزات مربوطه است.

همچنین جمعه یک کارگر دیگر هم بر اثر حادثه در محل کار جان خود را از دست داد. این کارگر در یک مغازه لوازم یدکی در شهرستان بناب مشغول به کار بود. خبرگزاری ایلنا از او با عنوان «کارگر جوان» یاد می‌کند و گزارش می‌دهد که او همراه با همکار دیگرش دچار گازگرفتگی می‌شوند و در حالی‌که کارگر همکار او به بیمارستان تبریز منتقل می‌شود، خود او جانش را از دست می‌دهد.

سازمان جهانی کار در بررسی‌هایش نشان داده است که ۹۸ درصد حوادث کاری قابل پیش‌گیری هستند. با این وجود، تنها در چهارماهه نخست سال ۱۳۹۵، ۹۰ کارگر در شهر تهران و ۴۵۰ کارگر در خراسان جان خود را از دست داده‌اند. با کشته‌شدن آتش‌نشان‌ها در فاجعه پلاسکو بحث بر سر ایمنی کار و تجهیزات مناسب نیز در کنار بحث‌های دیگر بالا گرفت.

«سقوط از بلندی»، «اصابت جسم سخت»، «سوختگی»، «کمبود اکسیژن» به دلیل «فراهم نشدن ایمنی کار برای کارگران از سوی کارفرما» از عوامل مرگ ناشی از حوادث کار هستند.

بیشتر بخوانید

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.