ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

انتقاد سازمان ملل از وضع اردوگاه‌های پناهجویی در لیبی

فرستاده سازمان ملل در امور لیبی معتقد است عقد توافقنامه‌ای با این کشور درباره پناهجویان غیرقابل تصور است. او شرایط اردوگاه‌های پناهجویی در لیبی را غیرانسانی خواند.

فرستاده سازمان ملل در امور لیبی معتقد است عقد توافقنامه‌ای با این کشور درباره پناهجویان غیرقابل تصور است. او شرایط اردوگاه‌های پناهجویی در لیبی را غیرانسانی خواند.

وضعیت در اردوگاه‌هایی در لیبی وخیم‌تر است که توسط قاچاقچیان انسان اداره می‌شوند

مارتین کوبلر، فرستاده سازمان ملل در امور لیبی، چهارشنبه ۲۲ فوریه / ۴ اسفند در گفت‌وگو با رادیو آلمان وضعیت اردوگاه‌های پناهجویی در لیبی را مورد انتقاد قرار داد. او گفت ساکنان این اردوگاه‌ها در شرایطی «کاملاً غیرانسانی» به‌سر می‌برند.

به‌گفته کوبلر پناهجویان در این اردوگاه‌ها به نوبت و ایستاده می‌خوابند و شرایط بهداشتی اردوگاه‌ها اسفبار است.

وضعیت به‌ویژه در اردوگاه‌هایی وخیم‌تر است که توسط قاچاقچیان انسان اداره می‌شوند و سازمان ملل به آن‌ها دسترسی ندارد.

کوبلر گفت گزارش‌هایی وجود دارد که در آن‌ها گفته شده پناهجویان ساکن چنین اردوگاه‌هایی در صورت اعتراض به وضع موجود هدف گلوله قرار می‌گیرند.

او به‌دلیل چنین شرایطی هرگونه استرداد پناهجویان نجات‌یافته در دریای مدیترانه به لیبی را نادرست خواند و گفت چنین رویکردی در حال حاضر «غیرقابل تصور» است.

مارتین کوبلر افزود در لیبی هنوز دولت کارکردی ندارد و حکومتِ قدرتمند، پلیس، و ارتش وجود ندارد.

در گزارش سالانه عفو بین‌الملل نیز وضعیت لیبی مورد انتقاد قرار گرفته است. این سازمان مدافع حقوق بشر گفته است پناهجویانی که از بخش‌های دیگر آفریقا به این کشور آمده‌اند کشته و شکنجه می‌شوند و به‌دلیل باورهای خود مورد آزار و اذیت قرار می‌گیرند.

مارکوس بکو، مسئول عفو بین‌الملل در آلمان می‌گوید: «همکاری برنامه‌ریزی شده اتحادیه اروپا با لیبی به نقض جدی حقوق بشر دامن می‌زند.»

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.