ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

قزوین: ارائه خدمات دارویی و درمانی به بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی متوقف می‌شود؟

با توجه به بدهی تأمین اجتماعی به مراکز درمانی، تأمین تجهیزات دارویی و بیمارستانی مورد نیاز مراجعه‌کنندگان برای دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین دشوار شده است.

پس از آن‌که ارائه خدمات درمانی و دارویی دانشگاه‌های علوم پزشکی به بیمه شدگان تأمین اجتماعی در  استان‌های مازندران و اصفهان برای مدتی متوقف شده بود، حالا منابع خبری از احتمال توقف ارائه خدمات مراکز دارویی و درمانی به بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی در مراکز وابسته به دانشگاه علوم پزشکی در استان قزوین خبر می‌دهند.

عکس، آرشیو

خبرگزاری کار ایران (ایلنا)، با اعلام این خبر گفته است که اطلاعات رسیده به فعالان صنفی کارگری استان قزوین نشان می‌دهد مدیران سازمان تأمین اجتماعی این استان درباره ارائه نشدن خدمات پزشکی به بیمه‌شدگان با مسئولان دانشگاه علوم پزشکی استان مکاتباتی داشته‌اند.

برخی منابع خبری ۲۵ بهمن ماه امسال از بدهی شش هزار میلیاردی دولت به بیمارستان‌ها و شرکت‌های دارویی خبر دادند و برخی منابع دیگر بدهی دولت را تا ۱۰ هزار میلیارد تومان تخمین زده‌اند: اخلال در توزیع دارو در بین بیمه‌شدگان ایرانی

به دلیل ناتوانی دولت در پرداخت بدهی‌اش به شرکت‌‌های دارویی، توزیع دارو به بیمه‌شدگان ایرانی مختل شده است.

بر همین اساس گفته می‌شود با توجه به بدهی سازمان تأمین اجتماعی به مراکز درمانی، تأمین تجهیزات دارویی و بیمارستانی مورد نیاز مراجعه کنندگان برای دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین دشوار شده است و به همین دلیل مراکز درمانی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی از ارائه خدمات دارویی و درمانی به بیمه‌شدگان این سازمان سر باز می‌زنند.

پیش از این و در تاریخ ششم بهمن ماه امسال، خبری درباره پذیرفته نشدن بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی در بیمارستان‌های دولتی مازندران منتشر شده بود که در واکنش به آن، «کانون بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی» این استان در بیانیه‌ای به این مسأله اعتراض کرد و آن را دور از اخلاق حرفه‌ای خواند. علت عدم پذیرش این دسته از بیمه‌شدگان هم تسویه نشدن بدهی سازمان تأمین اجتماعی با بیمارستان‌ها عنوان شده بود.

با وجود آن‌که تلاش‌هایی برای پرداخت بدهی‌های دولت و سازمان تأمین اجتماعی به مراکز درمانی انجام شده است، اما بر اساس اعلام منابع رسمی، دولت همچنان سه میلیارد تومان به بیمه‌ها بدهکار است.  محمدباقر نوبخت، پنج‌شنبه ۲۱ بهمن درباره بدهی دولت به بیمه سلامت گفت: «از هشت‌ هزار میلیارد تومان بدهی دولت به بیمه‌ها تاکنون پنج هزار میلیارد تومان آن پرداخت شده و به دستور رئیس‌جمهوری باقی‌مانده آن به‌ زودی پرداخت می‌شود.»

یکی از دلایل بدهکاری دولت به نظام درمان، افزایش تعداد بیمه‌شدگان است.

محمدباقر نوبخت، رییس سازمان برنامه و بودجه:

«بیمه سلامت ۱۱ میلیون نفر را در کشور بیمه کرد و ما به میزان ۵.۵ میلیون نفر پول آماده کرده بودیم که بدهی دولت به بیمه از این بخش بوده است.»

با توجه به شرایط موجود دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین به اداره تأمین اجتماعی این استان توصیه کرده است که در شرایط کنونی از طریق مراکز ملکی و درمان مستقیم این سازمان، خدمات درمانی رایگان مورد نیاز بیمه‌شدگان خود را تأمین کند.

از سوی دیگر اما صنعت داروسازی کشور هم با توجه به بدهی‌های دولت به بخش سلامت در آستانه ورشکستگی‌ست. دولت به صنعت داروسازی ایران شش هزار میلیارد تومان بدهکار است و تولید و توزیع دارو در داروخانه‌ها به خطر افتاده:

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • فرهاد - فریاد

    تامین اجتماعی و بطور کلی ۶۰ تا آنقدر بی درو دروازه شده که فقط میتواند به مدیرعاملها و اعضای هیاتهای مدیره اش وام بدهد مثلا اینکه با چشم خودم دیدم وام بایت بنزین ۲۰۰ میلیون تومان یعنی بازپرداخت فقط پول بنزین آقای مدیر عامل محسوب میشود چون مدیرعامل باید سه قرارداد پیمانکاری پیمانکار آقای رئیس هیات مدیره را را امضاء نماید این یعنی خوردن از آخور و توبره هر دو . حالا می خواهید تامین اجتماعی بدهکار نباشد ؟ تازه برخی از شرکتهای تامین اجتماعی اقدام به خرید زمین برای ساخت و ساز می کنند و روسای هیات مدیره زمین های قیمت پائین را تا پنج برابر قیمت خریده و مشترکا تقسیم می نمایند مافیای مدیران بی کفایت که به تامین اجتماعی تحمیل شده اند همگی حزب الهی و کسانی هستند که خوردن بیت المال را حلال شرعی میدانند در حالی که تامین اجتماعی با خون کارگران و زحمتکشان ایران استوار شده است حتی دولتها هم بدهی هایشان را به تامین اجتماعی نمی دهند آنها هم پول کارگران را می خورند اما کارگران بدلیل نداشتن تشکلات صنفی مانند سندیکا و شورا و اتحادیه های سراسری برای تامین داروهایشان هم باید گدائی کنند . حتی اسامی آدمهائی که در شصتا مشغول لفت و لیس هستند نیز به راحتی می تواند اعلام گ ردد اما چه فایده که چند بار این دزدان را معرفی کردیم مشاهده شد که پستهای بهتری دریافت کردند .