ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

پرتاب دو موشک بالستیک در تنگه هرمز توسط سپاه

ایران دو موشک میان‌برد زمین به دریا از نسل چهارم موشک‌های «فاتح» پرتاب کرد. یکی به هدف خورد، دیگری نه. مقامات نیروی دریایی آمریکا نگران‌اند.

فاکس‌نیوز گزارش داده است که ایران در روزهای گذشته دو موشک میان‌برد بالستیک در دریای عمان و تنگه هرمز آزمایش کرده است. یکی از موشک‌ها به قایقی که در ۳۰۰ کیلومتری قرار داشته اصابت کرده اما دیگری به هدف نخورده است.

موشک‌پرانی سپاه در تنگه هرمز همزمان با مانور قایق‌های تندرو در مجاورت ناو آمریکایی

مقامات آمریکایی به فاکس‌نیور گفته‌اند این موشک‌ها  نسل پیشرفته‌تری از موشک‌های فاتح بوده‌اند با سیستم هوشمند که می‌تواند ناوچه‌ها و ناوها را تشخیص دهد و رهگیری کند.

به گزارش فاکس‌نیوز دو موشک میان‌برد زمین به دریای «فاتح» از یک پایگاه موشکی در بندر جاسک شلیک شده‌اند.

موشک‌های فاتح-۱۱۰ شکل پیشرفته‌تری از موشک‌های قدیمی اسکاد ساخت اتحاد جماهیر شوروی‌ست. این موشک‌ها در ایران تولید می‌شوند اما بخش‌هایی از آن توسط پیمانکاران چینی تهیه شده است. در سال ۲۰۰۰ وزارت خزانه‌داری آمریکا شرکت صنعتی چینی «دیوار بزرگ» را به همکاری با سپاه پاسداران برای تولید موشک‌های فاتح متهم کرد.

همزمان با موشک‌پرانی سپاه از بندر جاسک، روز گذشته مقامات نیروی دریایی آمریکا اعلام کرده‌اند که ناو آمریکایی « یو اس ان اس اینوینسیبل» در حال عبور از تنگه هرمز بود که قایق‌های تندرو سپاه پاسداران به آن نزدیک شدند و از ۶۰۰ متری آن گذشتند. ناو آمریکایی تیر اخطار شلیک کرد، اما مجبور شد مسیر خود را تغییر دهد. مقامات آمریکایی مانور قایق‌های تندرو سپاه پاسداران را خطرناک و غیر حرفه‌ای توصیف کرده‌اند.

وزارت خزانه‌داری آمریکا ۳ فوریه ۱۳ فرد و ۱۲ شرکت و مؤسسه را که با برنامه موشکی ایران در ارتباط بودند مورد تحریم قرار داد. بیشتر افراد و شرکت‌های تحریم‌شده با شبکه‌هایی در ایران، امارات و چین در ارتباط بودند که با «گروه صنعتی شهید همت» معامله می‌کردند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.