روحانی، نامزد نهایی شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان
رئیس شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان محمدرضا عارف، اعلام کرد: بعد از پیشنهادهای مختلف رایگیری کردیم و در نهایت آقای روحانی به اتفاق آرا نامزد جریان اصلاحات شد.
شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان بعداز ظهر روز یکشنبه، ۲۲ اسفند جلسه داشته است. ریاست جلسه بر عهده محمدرضا عارف بوده است. خبرگزاریهای مختلف از محمدرضا عارف نوشتهاند که نامزد نهایی شورای سیاست گذاری اصلاح طلبان برای انتخابات ریاست جمهوری حسن روحانی است.
شورای عالی سیاستگذاری شامل نمایندگان ۲۴ تشکل اصلاح طلب است. در آن افرادی از فراکسیون امید در مجلس و تعدادی شخصیت اصلاحطلب هم حضور دارند. این شورا که در سال ۱۳۹۵ شکل کنونی خود را یافت، عملا در میان اصلاحطلبان نیروی اصلی است.
به گزارش خبرگزاری ایلنا، رییس شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان گفت: «بعد از پیشنهادهای مختلف رایگیری کردیم و در نهایت آقای روحانی به اتفاق آرا نامزد جریان اصلاحات شد.»
محمدرضا عارف در این مورد توضیح داد که این تصمیم بنابر جمعبندی تجربههای اصلاحطلبان از سال ۱۳۹۲ به این سو، که او آن را موفق خواند، گرفته شده است:
«با رویکرد جدید در انتخابات ۹۲ شرکت کردیم و کاندیدای ما در روزهای آخر به نفع روحانی کنار کشید و یک نتیجه ارزشمندی را در گام اول گرفتیم. در همان روزهای حادثه ۲۴ خرداد استمرار این رویکرد در دستور کار قرار گرفت. راهبرد ما حمایت از روحانی شد و هدفگذاری دوم، اسفند ۹۴ بود که در این مسیر گام دوم را بهتر از گام اول برداشتیم.»
محمدرضا عارف در ادامه گفت:
«چندین ماه ارزیابی و آسیبشناسی عملکرد شورای عالی سیاستگذاری در دستور کار قرار گرفت و ادامه کار این شورا برای راهبردی جریان اصلاحات به تصویب رسید. در گام سوم چه کنیم؟ با تحلیل دولت روحانی به این نتیجه رسیدیم که از ادامه فعالیت دولت یازدهم حمایت کنیم.»
به گفته عارف توافق بر سر روحانی حاصل «یک کارجدی در دو ماهه گذشته» بود:
«ابتدا هیات رییسه شورای عالی با روحانی دیدار و بحثهای خوبی داشتیم و بعد با نماینده یا نمایندگان ایشان دیدار داشتیم و در نهایت کمیته سه نفره از شورا مامور شد با نمایندگان روحانی بحث و در مورد اشتراکات به نقطه اشتراک برسیم.»
به گزارش خبرگزاری ایلنا، فردا (دوشنبه ۲۳ اسفند) اعضای فراکسیون اصلاح طلبان در مجلس، موسوم به "امید"، با حسن روحانی دیدار خواهند داشت.
عارف به دنبال اعلام این خبر گفت که پس از دیدار با روحانی:
«بعدازظهر جلسه شورای استانها را خواهیم داشت و درباره چگونه عمل کردن در انتخابات شوراها و ریاست جمهوری کار میکنیم تا حرکت جدی برای انتخابات را آغاز کنیم. البته تا زمان تبلیغات قانونی کاری نخواهیم کرد اما بسترها را ایجاد خواهیم کرد.»
تصمیم دیگر شورای اصلاحطلبان که عارف آن را اعلام کرد، این است که ستاد انتخاباتی اصلاحطلبان و روحانی در تهران یکی است. در مورد استانهای دیگر عارف گفته است:
«ممکن است در استانها ما با روحانی یک ستاد داشته باشیم و یک ستاد مستقل هم برای شورای عالی و اکثرا استانها به این شکل است که در یک ستاد هم دولت و هم حامیان دولت باشند. سناریوی دیگر است که دو ستاد جدا اما مشترک با هم همکاری کنند. بنظرم باید این مساله را به عهده خود شوراها بگذاریم.»
نظرها
فرهاد - فریاد
خسته نباشید اینهمه کار جدی برای انتخاب روحانی کرده اید ولی ما هر چه فکر می کنیم متوجه نشدیم که روحانی کدامیک از مطالبات عقبه ی اصلاح طلبان را برآورده کرده - علیرغم دو ماه کار جدی - و به چه دلیلی به این نتیجه رسیده اید یک گزارشی از این عملکرد روحانی بدهید تا رای دهندگان به شما کاملا ماهیت یکسان شما و اصولگرایان را بفهمند . قرار بود موسوس و کروبی و رهنورد از حصر درآیند نه تنها خبری نشد که خاتمی هم همچنان نصفه نیمه در حال افتادن به حصر است . یا قرار بود اقتصاد ۱۰۰ روزه روحانی به نتیجه برساند اما بهد از ۱۰۰۰ روز هم به جائی نرسید از ۴۸۰ هزار میلیارد افزایش سه برابری زمان احمدی ن›اد انتقاد شد و گفته می شد مردم را بیشتر فقیر کرده است نه تنها مهار نشد که آقای روحانی آنرا به فاجعه ی ۱۲۰۰ رسانده است رکود تورمی همچنان با پول نفت جبران می شود که عملا توزیع آن بین رانت خواران اصلاح طلب از جمله همین آقای عارف انجام می شود آزادی های فردی و اجتماعی نه تنها بهبود نیافت بلکه بگیر و ببندهای غیر قانونی شدت گرفته است هیچ اقدامی نهادینه شده برای محدود کردن نهادهای خودسر جمهوری اسلامی نشده است اگر زندانیی آزاد می شود بر اثر اعتصاب غذا و فشار نهادهای مدنی و بین المللی انجام گرفته است و روحانی اقدامی که در جهت تقویت قانون گرائی باشد و محدود کردن قانونی خودسرها باشد انجام نداده است . در چهار سال آینده دربها بر همان پاشنه ی ۴۰ ساله ی جمهوری اسلامی با همان شکنجه زندان اعدام فقر بیکاری تورم رکود و بی خانمانی و حاشیه نشینی بیشتر و بیشتر و در یک کلام رو به انحطاط بیشتر خواهد گشت و هیچ اقدامی جهت رسیدن به یک حکومت قانون و مدنیت نخواهد شد . و باز هم دارودسته ی خاتمی و کسانی بنام اصلاحات دروغینشان باز هم گزینه ی بد از بدتر را پیش ما خواهند گذاشت اما امثال مشخص شده است که تا کنون بدتر از بد ترجیح داده شده بود که همچنان ادامه خواهد یافت اصلاح طلبان و میانه روها همیشه بدتر بوده اند زیرا در همین دوره ها نهادهای سنتی مثل نهاد ولی فقیه یعنی بیت رهبری بالهای قدرتش را برای تسخیر بیشتر باز کرده و با تصویب قوانین توانسته بطور قانونی قدرتش را افزایش دهد کمی به لوایح مربوط به قدرت ولی فقیه طی دوران اصلاح طلبان بیندازید ‹ تا با دو چشم خویش ببینید خورشیدتان کجاست ›
احسان
ظاهرا حسن روحانی خوب دزدی کرده تو چهار سال اول ریاست جمهوری خودش برای همین حزبش ازش راضی هست