ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

دادگاه فدرال هاوایی نسخه دوم دستور مهاجرتی ترامپ را تعلیق کرد

ایالت هاوایی موفق شد ثابت کند که فرمان مهاجرتی رئیس جمهوری آمریکا با بخشی از قانون اساسی آمریکا درباره جلوگیری از تبعیض مذهبی مغایر است.

نسخه دوم و اصلاح شده دستور مهاجرتی ترامپ برای منع سفر اتباع شش کشور مسلمان از جمله ایران به ایالات متحده آمریکا، ساعتی پیش از آنکه اجرا شود، به تعلیق درآمد.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا می‌گوید حکم دادگاه فدرال آمریکا را ضعیف جلوه می‌دهد

یک قاضی فدرال در ایالت هاوایی دستور مهاجرتی ترامپ را که ۶ مارس اصلاح شده و به امضای رئیس جمهوری آمریکا رسیده بود به طور موقت تعلیق کرد.

خبرگزاری رویترز گزارش داده که قاضی دریک واتسون استدلال کرده که ایالت هاوایی موفق شده به دادگاه ثابت کند که فرمان تازه با بخشی از قانون اساسی ( متمم اول لایحه حقوق) درباره جلوگیری از تبعیض مذهبی مغایرت دارد.

رئیس جمهوری آمریکا بلافاصله با انتقاد از حکم قاضی دریک واتسون اعلام کرد که این پرونده را تا حتی دیوان عالی هم پیش می‌برد.

شامگاه چهارشنبه رئیس جمهوری آمریکا در بخشی از سخنانش که در یک گردهمایی در نشویل ایراد کرد، گفت حکم دادگاه فدرال در ایالت هاوایی باعث می‌‌شود که آمریکا ضعیف جلوه کند. به گفته ترامپ بحث بر سر امنیت آمریکاست.

پیش از این دادگاهی در سیاتل در ایالت واشنگتن نخستین دستور مهاجرتی ترامپ را به حالت تعلیق درآورد. در نسخه دوم و اصلاح شده دستور مهاجرتی ترامپ پیش بینی شده بود که اتباع خارجی شش کشور مسلمان که دارای گرین‌ کارت یا ویزای معتبرند شامل منع سفر به آمریکا نشوند. همچنین اتباع عراق هم از کشورهایی که شامل منع سفر می‌شدند حذف شده بود.

فرمان مهاجرتی ترامپ اگر اجرا می شد اتباع شش کشور مسلمان از جمله ایران را به مدت ۹۰ روز از سفر به ایالت متحده آمریکا منع می‌کرد. پناهجویان شش کشور سومالی، سودان، لیبی، یمن، ایران و سوریه هم به مدت ۱۲۰ روز اجازه ورود به ایالت متحده آمریکا را نداشتند.

در پی شکایت ایالت هاوایی، چند ایالت دیگر هم اعلام کردند که علیه دستور مهاجرتی ترامپ به دادگاه فدرال شکایت می‌کنند: ایالت‌های واشینگتن، مینه‌سوتا، اورگن، ماساچوست و نیویورک.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.