ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

هشدار سازمان عفو بین‌الملل درباره وضعیت سلامت هنگامه شهیدی در زندان اوین

عفو بین‌الملل با انتشار فراخوانی برای همراه کردن افکار عمومی به منظور تلاش برای آزادی هنگامه شهیدی از جمهوری اسلامی خواسته است این زندانی سیاسی را فوری و بی‌قید و شرط آزاد کند.

سازمان عفو بین‌الملل درباره وضعیت بحرانی هنگامه شهیدی، روزنامه‌نگار زندانی در زندان اوین هشدار داد. او که از زمان بازداشتش در تاریخ ۲۱ اسفند ۹۵/ ۹ مارس تا امروز ۱۸ فروردین/ ۷ آوریل، در اعتصاب غذاست، در بند ۲۰۹ زندان اوین دست به اعتصاب غذای خشک زده است. او پیش از این و در لحظه بازداشت اعلام اعتصاب غذای تر کرده بود.

هنگامه شهیدی

عفو بین‌الملل تأکید کرده است که این زندانی سیاسی به بیماری قلبی مبتلاست اما از پذیرش دارو خودداری می‌کند.

هنگامه شهیدی ۴۱ ساله که در سلول انفرادی است و از حق دسترسی به وکیل محروم بوده است، به عنوان روزنامه‌نگار و فعال سیاسی اصلاح‌طلب شناخته می‌شود.

نیروهای امنیتی او را هنگام نیمه شب و بدون ارائه حکم و به دنبال حمله به خانه اقوامش در مشهد دستگیر کردند. او ابتدا به بازداشتگاهی در مشهد و سپس به زندان اوین منتقل شد و در حال حاضر در بند ۲۰۹ در بازداشت است. این بند در کنترل وزارت اطلاعات است.

عفو بین‌الملل با انتشار فراخوانی برای همراه کردن افکار عمومی به منظور تلاش برای آزادی هنگامه شهیدی از مقام‌های قضایی جمهوری اسلامی خواسته است تا این زندانی سیاسی را فوری و بی‌قید و شرط آزاد کنند.

پیش از این سازمان گزارشگران بدون مرز هم نسبت به خطر مرگ هنگامه شهیدی در زندان هشدار داده بود و رفتار مقام‌های ایران در ممانعت از آزاد کردن این روزنامه‌نگار اصلاح‌طلب را «غیرمسئولانه» خوانده بود.

رضا معینی، مسئول دفتر ایران و افغانستان گزارشگران بدون مرز گفته بود: «ما صادق آملی لاریجانی، رییس قوه قضاییه، عباس جعفری دولت‌آبادی، دادستان تهران، مصطفی پورمحمدی وزیر دادگستری و محمود علوی وزیر اطلاعات را مسئول جان هنگامه شهیدی می‌دانیم.»

ناهید کرمانشاهی، مادر هنگامه شهیدی، روز شنبه ۱۲ فروردین ۱۳۹۶ گفته بود که در آخرین تماس تلفنی، دخترش در زندان و در حضور بازجویش به او گفته است که اگر اتفاقی برای او بیفتد آقای رییس‌جمهور و وزارت اطلاعات و دادستانی و قوه قضاییه مسئول مرگ او هستند.

هنگامه شهیدی در تیر ۱۳۸۸ و پس از اعتراض‌های مردمی به انتخابات ریاست‌جمهوری هم بازداشت شده بود. او آبان‌ماه آن سال پس از یک دوره اعتصاب غذا و با سپردن وثیقه‌ای ۹۰ میلیون تومانی آزاد شد. او نهایتاً در ۱۳۸۹ از سوی دادگاه تجدیدنظر به شش سال حبس محکوم شد.

خانم شهیدی در یازدهمین جشنواره مطبوعات تهران در سال ۱۳۸۳ توانست رتبه اول روزنامه‌نگاری را به خاطر پوشش خبری حمله ایالات متحده به عراق و افغانستان از آن خود کند.

او از فعالان کمپین لغو سنگسار است.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • فامیل دور

    من در عجبم که بعضی افراد خوش خیال تفاوتی بین شیخ حسن روحانی و ابراهیم رییسی یا هاشمی رفسنجانیبافلان آخوند قایلند . بخدا قسم اینا همه و همه باهم قسم خوردند برای حفظ نظام از هیچ حمایتی فروگذار نباشند اگر هم بعضی از آنان به عنوان اپوزیسیون ظاهر میشن فقط و فقط ظاهر یه و برای شناخت مخالفین و دلسوزان جامعه است.