ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

اعتراض در لبنان به قانون تجاوز جنسی

فعالان مدنی در لبنان کارزاری برای اعتراض به قانونی جنجالی که فرد متجاوز را در صورت ازدواج با قربانی آزاد می‌کند راه انداخته‌اند. نمایشگاهی از لباس‌های عروس به دار آویخته.

فعالان مدنی در لبنان کارزاری برای اعتراض به قانونی جنجالی که فرد متجاوز را در صورت ازدواج با قربانی آزاد می‌کند راه انداخته‌اند. روز شنبه نمایشگاهی در ساحل آفتابی بیروت برای اعتراض به این قانون برگزار شد؛ نمایشگاهی از لباس‌های عروس به دار آویخته.

قانون ۵۲۲ مجازات در لبنان که مربوط به تجاوز، توهین و آدم‌ربایی و ازدواج اجباری است، سال گذشته تهیه شد و در ماه فوریه به تصویب اولیه رسید. روز ۱۵ می این قانون به پارلمان لبنان خواهد رفت و فعالان مدنی امیدوارند که این قانون تصویب نشود.

نمایشگاهی که در ساحل بیروت به همین بهانه برپا شده، می‌خواهد توجه افکار عمومی را به مساله جلب کند. ۳۱ لباس عروسی که از کاغذهای سفید درست شده را دار زده‌اند و آنها را بین چهار درخت نخل آویزان کرده‌اند.

هر ماه ۳۱ روز دارد و هر لباس نماد یک روز است. عالیه عواضه مدیر بخش وکالت سازمان غیردولتی ABAAD می‌گوید که هر روز ممکن است یک زن مورد تجاوز قرار بگیرد و به ازدواج اجباری واداشته شود.

او می‌گوید: «ما تلاش می‌کنیم که با نزدیک شدن به زمان رای گیری درباره این قانون، توجه‌ها را به موضوع جلب کنیم.»

این ماده قانونی این امکان را به متجاوزان جنسی می‌دهد که با ازدواج با قربانی از ازدواج فرار کنند.

عواضه می‌گوید: «ما به نمایندگان مجلس و تصمیم‌گیرندگان می‌گوییم که هر آری شما به رد این قانون، یک نه به متجاوزان است،»

قانون عصر حجری

وزیر زنان جین اوقاسابیان که از این نمایشگاه بازدید کرده، این قانون را یک قانون عصر حجری می‌داند.

میریله حنین، هنزمند لبنانی که  این نمایشگاه را طراحی کرده و نخست در پاریس اجرا  کرده و سپس آن را به بیروت آورده، می‌گوید که این لباس‌ها را از کاغذ سفید طراحی کرده تا بر ذات موضوع ازدواج و قانون تاکید کند.

«من این لباس‌ها را به دار آویختم چون این قانون زنان را از هویت خالی می‌کند و آنها را در نوعی زندگی رها می‌کند که مناسبان نیست. این قانون شرم‌آور است.»

از بازدیدگنندگان از این نمایشگاه خواسته می‌شود تا طوماری را در اعتراض به قانون در حال تصویب امضا کنند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.