ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

خشنودی اتحادیه اروپا از نتیجه دور اول انتخابات ریاست جمهوری فرانسه

مارین لوپن که خواهان خروج فرانسه از اتحادیه اروپا بود، از امانوئل مکرون، سیاستمدار میانه‌رو پیشی نگرفت. اروپا و بیش از همه آلمان از دور نخست انتخابات ریاست جمهوری فرانسه راضی‌ست.

امانوئل مکرون در رقابت با مارین لوپن: سیاستمداران اروپایی از نتیجه نخستین دور انتخابات ریاست جمهوری فرانسه خشنودند.

امانوئل مکرون، سیاستمدار جوان و میانه‌رو» رابطه دوستانه با اتحادیه اروپا و صندوق جهانی پول

کمیسیون اتحادیه اروپا معمولاً در انتخابات کشورهای عضو اتحادیه اروپا دخالت نمی‌کند و از حمایت یک کاندیدای مشخص پرهیز دارد. با این‌حال ژان کلود یونکر، رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا راهیابی امانوئل مکرون به دور دوم و پایانی انتخابات ریاست جمهوری فرانسه را تبریک گفت و برای او آرزوی موفقیت کرد.

امانوئل مکرون، وزیر سابق دولت اولاند، با شعار انتخاباتی «فرانسه باید شانسی برای همه باشد»، یک سیاستمدار میانه‌رو است که رابطه‌ای دوستانه ‌ با اتحادیه اروپا و صندوق جهانی پول دارد. مکرون ۳۸ ساله رهبر جریان موسوم به «به پیش» است که خود را «نه راست و نه چپ» معرفی می‌کند.

مایکل بارنیر، مذاکره‌کننده اتحادیه اروپا در موضوع خروج بریتانیا (برکسیت) از امانوئل مکرون به عنوان «یک سیاستمدار ملی و یک سیاستمدار اروپایی» یاد کرد که ۷ مه می‌تواند در دور دوم و پایانی انتخابات ریاست جمهوری فرانسه بر مارین لوپن پیروز شود.

لوپن، رهبر «جبهه ملی» که با شعار «به نام مردم» پا به صحنه انتخابات گذاشته بود، خواهان بستن مرزهای فرانسه به روی مهاجران، کاهش نرخ مهاجران و پناهندگان و خروج از اتحادیه اروپا و حوزه یوروست.

بارنیر گفته است: «فرانسه باید در اروپا بماند.»

یکی از اهداف مارین لوپن این است که عضویت فرانسه در اتحادیه اروپا را در یک همه‌پرسی به رأی بگذارد.

امانوئل مکرون با ۲۳,۹ درصد و مارین لوپن با ۲۱,۴ درصد آرا به دور دوم راه پیدا کرده‌اند. هدف مکرون این بود که با لوپن در دور دوم رقابت کند. هدف لوپن این بود که بیشترین آرا را در دور اول به دست بیاورد. مکرون به هدفش رسید، لوپن اما ناکام ماند. یکی از دلایل خشنودی سیاستمداران طرفدار اتحادیه اروپا ناکامی لوپن در رسیدن به مهم‌ترین هدفش است.

آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان تاکنون از اظهار نظر درباره نتایج دور نخست انتخابات فرانسه خودداری کرده، اما زیگمار گابریل، وزیر خارجه آلمان خشنودی خود را از پیروزی مکرون در دور نخست انتخابات فرانسه پنهان نکرده است. گابریل در واکنش به این رویداد، شامگاه گذشته گفت: «اطمینان دارم که امانوئل مکرون رئیس جمهور آینده فرانسه است. او تنها کاندیدایی است که پشت پیش‌داوری و انتقاد از اروپا خود را پنهان نکرد.»

پتر آلتمایر، رئیس دفتر آنگلا مرکل هم با خشنودی گفته است: «فرانسه و اروپا فقط می‌توانند با هم برنده شوند. جریان میانه‌رو اروپا بسیار قوی‌تر است از پوپولیسم.»

انتخابات فرانسه برای آلمان بسیار اهمیت دارد. پیروزی پوپولیست‌ها در انتخابات فرانسه بر انتخابات پارلمانی آلمان نیز اثر خواهد گذاشت.

مارتین شولتس، نامزد حزب سوسیالیست آلمان در انتخابات پارلمانی سال جاری اظهار امیدواری کرد که امانوئل مکرون در دور دوم بر مارین لوپن که به خاطر «سیاست‌های ضد اروپایی و راسیستی‌اش» شناخته شده است، پیشی بگیرد.

لندن درباره نتیجه دور نخست انتخابات ریاست جمهوری فرانسه سکوت کرده است.  جرج آزبورن، سیاستمدار محافظه‌کار بریتانیایی و از یاران دیوید کمرون به مکرون تبریک گفته است: «راه پیروزی فرانسه از میانه‌روی عبور می‌کند.»

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا که پیش‌بینی کرده بود انتخابات ریاست جمهوری فرانسه تحت تأثیر حمله تروریستی در خیابان شانزه‌لیزه قرار می‌گیرد تاکنون درباره نتایج دور نخست انتخابات ریاست جمهوری فرانسه نظر نداده است.

بیشتر بخوانید:

پرونده انتخابات ریاست‌جمهوری در زمانه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.