ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

توافق بر سر "مناطق کاهش تنش" در سوریه به اجرا در می‌آید

توافق امضاشده بین روسیه، ایران و ترکیه به‌منظور ایجاد "مناطق کاهش تنش" در سوریه با برقراری آتش‌بس از نیمه‌شب جمعه ۵ مه / ۱۵ اردیبهشت به اجرا گذاشته می‌شود.

توافق امضاشده بین روسیه، ایران و ترکیه به‌منظور ایجاد "مناطق کاهش تنش" در سوریه با برقراری آتش‌بس از نیمه‌شب جمعه ۵ مه / ۱۵ اردیبهشت به اجرا گذاشته می‌شود.

توافقنامه ایجاد "مناطق کاهش تنش" در جریان نشستی در آستانه امضا شد

به‌گزارش رویترز، وزارت دفاع روسیه گفته است که به‌رغم این آتش‌بس نیروی هوایی روسیه که از ارتش سوریه پشتیبانی می‌کند به بمباران مواضع گروه "دولت اسلامی" (داعش) در مناطقی که این گروه حضور دارد ادامه خواهد داد.

به‌گفته وزارت دفاع روسیه، نخستین و بزرگترین منطقه "کاهش تنش" کل استان ادلب است که کاملاً در دست شورشیان است. همچنین مناطق مجاور استان‌های لاذقیه، حلب و حما که در مجموع بیش از یک میلیون نفر جمعیت دارند شامل این مناطق خواهند شد.

توافقنامه ایجاد "مناطق کاهش تنش" در جریان نشستی در آستانه امضا شد اما نمایندگان شورشیان از آن انتقاد کرده و می‌گویند حضور ایران در این توافق به‌عنوان یکی از سه کشور ضامن صلح باعث تجزیه سوریه می‌شود. آن‌ها معتقدند با این طرح تمامیت ارضی سوریه به زیر سئوال خواهد رفت و چشم‌اندازِ یک انتقال سیاسی در دمشق را دورتر خواهد کرد.

الکساندر فومین، معاون وزیر دفاع روسیه گفته است که دستیابی به توافق درباره ایجاد "مناطق کاهش تنش" کمابیش با تغییر رفتار آمریکا و عربستان سعودی به‌دست آمد. او تأکید کرد که حمایت این دو کشور برای ایجاد این مناطق بهترین ضمانت برای اجرای آن است.

در این مناطق که توسط هواپیماهای روسیه و سوریه در هفته‌های اخیر به شدت بمباران شدند، افزون بر ممنوعیت استفاده از هرگونه سلاحی، این شرایط فراهم خواهد شد که کمک‌های بشردوستانه نز به مردم این مناطق برسد.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.