ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

اجلاس گروه ۷: مخالفت آمریکا با طرح مهار بحران پناهجویی

تلاش ایتالیا برای سازمان دادن به بحران پناهجویی و حفاظت از جان پناهجویانی که از دریای مدیترانه خود را به سیسیل می‌‌رسانند به جایی نرسید. سازمان‌های پناهجویی معترض‌اند.

در اجلاس گروه ۷، رئیس جمهوری آمریکا مانع از تصویب طرح ایتالیا برای مقابله با پناهجویی شد.

تمنای بی حاصل پائولو جنتیلونی، نخست‌وزیر ایتالیا از دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا

خبرگزاری آلمان از تائورمبنا، محل برگزاری نشست هفت کشور صنعتی جهان گزارش داده است که هیأت مذاکره‌کننده آمریکایی با طرح پیشنهادی ایتالیا برای مهار کردن بحران پناهجویانی که از آفریقا و از راه دریای مدیترانه خود را به سواحل اروپا می‌رسانند مخالفت کرده است.

مذاکره‌کنندگان آمریکایی پیشنهاد دادند که در بیانیه پایانی اجلاس فقط در چند سطر به ضرورت محافظت بیشتر از مرزها در برابر پناهجویان و مسأله امنیت ملی در پرتو بحران پناهجویی اشاره شود. نهادها و سازمان‌های حمایت از پناهجویان از این اقدام دولت آمریکا انتقاد کرده‌اند و از کشورهای صنعتی جهان در اجلاس گروه ۷ خواسته‌اند که به درخواست آمریکا توجهی نکنند.

محافظت بیشتر از مرزها

ایتالیا که میزبانی اجلاس هفت کشور صنعتی جهان را به عهده دارد با همکاری اتحادیه اروپا طرحی را برای تضمین حقوق انسانی پناهجویان و جلوگیری از بهره‌کشی از آنان آماده کرده بود. ایتالیا امید داشت که این طرح در اجلاس گروه ۷ به تصویب برسد. یکی از دلایلی که نشست هفت کشور صنعتی جهان در سیسل برگزار شد، این بود که بسیاری از پناهجویان آفریقایی از راه دریای مدیترانه خود را به سیسل می‌رسانند.

خبرگزاری آلمان نسخه‌ای از بیانیه پایانی درباره بحران پناهجویی را در اختیار دارد. در این بیانیه آمده است:

«ما بر حق دولت‌ها برای حفاظت بیشتر و بهتر از مرزهایشان و محدود کردن تعداد پناهجویان تأکید می‌کنیم.»

به گزارش خبرگزاری آلمان، هیأت مذاکره‌کننده آمریکایی به هیچ‌وجه حاضر نیست درباره طرح مشترک ایتالیا و اتحادیه اروپا مذاکره کند. یک «منبع آگاه» به خبرگزاری آلمان اطلاع داده که هیأت مذاکره‌کننده آمریکایی گفته است: «یا همین جملات را به کار ببرید و یا اصلاً کلاً موضوع را فراموش کنید.»

یورن کالینسکی از سازمان اکسفام که از حقوق پناهجویان دفاع می‌کند، هیأت مذاکره‌کننده آمریکایی را به «اخاذی» متهم کرده است:

«معنی این‌کار اخاذی‌ست و به هیچ جا، جز به نفرت و بهره‌کشی و تبعیض راه نمی‌برد.»

اکسفام به کشورهای صنعتی گروه ۷ هشدار داده که به خواست آمریکا تن ندهند. در غیر این‌صورت – به گمان آن‌ها – اعتماد جامعه جهانی به کشورهای بزرگ صنعتی خدشه‌دار می‌شود.

سازماندهی پناهجویی

خبرگزاری آلمان گزارش داده که به رغم این اختلافات، هیأت مذاکره‌کننده ایتالیایی ادعا می‌کند که مذاکرات درباره طرح پناهجویی ایتالیا به خوبی پیش می‌رود و هیأت آمریکایی اعلام آمادگی کرده که در خواسته‌اش تجدید نطر می‌کند.

در اجلاس ناتو در بروکسل هم دونالد ترامپ از کشورهای عضو ناتو خواسته بود از پذیرش پناهجویان و مهاجران خودداری کنند.

در طرحی که ایتالیا برای مهار پناهجویی آماده کرده، پیش‌بینی شده که پناهجویان از راه‌های قانونی و تحت حمایت دولت‌های اروپایی پذیرفته شوند.

در فرازی از طرحی که آمریکا با آن مخالفت کرده آمده بود:

«ما می‌دانیم که زنان و مردان و کودکان بیشتری در اثر جنگ‌های داخلی و فجایع اجتماعی در پی فرصتی‌اند که خود را به اروپا برسانند. اعتقاد داریم که می‌بایست پناهجویی سازمان‌دهی شود و ساز و کاری برای حفاظت از جان پناهجویان به وجود آید. فقط به این شکل است که می‌توان اعتماد شهروندان را مجدداً به دست آورد.»

شنبه ۲۷ مه در اجلاس گروه ۷ در شهر تائورمینا در استان مسینا ایتالیا بحران آفریقا نیز به بحث گذاشته می‌شود. در نشست ویژه آفریقا، عده‌ای از سران کشورهای آفریقایی نیز حضور خواهند داشت: پناهجویی، رابطه کشورهای آفریقایی با روسیه، برخی موضوعات حقوق بشری از جمله تبعیض نسبت به زنان به بحث گذاشته می‌شود.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.