ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

بازداشت فعالان سیاسی فضای مجازی در کرمانشاه

اطلاعات سپاه ۷ فعال مربوط به یک گروه سیاسی فضای مجازی را در استان کرمانشاه بازداشت کرده‌اند. آنها به «تولید و انتشار محتوای ضددینی و ضدنظام» متهم شده‌اند.

بازداشت فعالان فضای مجازی در ایران ادامه دارد. در آخرین مورد از این بازداشت‌ها، هفت فعال فضای مجازی در کرمانشاه بازداشت شدند.

یک گروه سایبری اطلاعات سپاه - عکس آرشیوی

به گزارش خبرگزاری «مهر»، نیروهای امنیتی اطلاعات سپاه پاسداران هفت فعال مربوط به یک گروه سیاسی فضای مجازی را در استان کرمانشاه بازداشت کرده‌اند.

این خبرگزاری نوشته که این گروه «در راستای تولید و انتشار محتوای ضددینی و ضدنظام» فعالیت داشته است. نیروهای امنیتی ایران عموماً چنین اتهاماتی را به فعالان فضای مجازی وارد می‌کنند.

یک منبع نزدیک به نیروهای امنیتی به خبرگزاری مهر گفته که گروه یادشده در کرمانشاه، «با شبکه‌سازی بیش از دو هزار نفر از [کاربران] پروفایلهای مجازی در حال فعالیت بود و توسط کارشناسان سایبری اطلاعات سپاه شهرستان گیلان غرب در استان کرمانشاه شناسایی و غیر فعال شد.»

اواخر سال گذشته نیز بازداشت فعالان فضای مجازی خبرساز شد. روز چهارشنبه ۲۵ اسفند ۹۵، مأمورانی که ابتدا از آن‌ها به عنوان وابستگان یک نهاد اطلاعاتی و نظامی نام برده شد و بعد مشخص شد که مأموران اطلاعات سپاه بوده‌اند، ۱۲ ادمین‌ چند کانال خبری اصلاح‌طلب را بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل کردند. گفته شد که ادمین‌های کانال‌های «اصلاح‌طلبان نیوز»، «اصلاحات نیوز»، «مجمع اصلاح‌طلبان» و «حامیان دولت» در میان بازداشت شدگان هستند.

غلامحسین محسنی اژه‌ای، سخنگوی قوه قضائیه ادعا کرده بود که این کانال‌ها مطالب «ضدامنیتی، مستهجن و خلاف عفت عمومی» منتشر می‌کنند و با «سرویس‌های اطلاعاتی بیگانگان» در ارتباط بودند.

دی ماه گذشته نیز ۳۲ تن از مدیران و اعضای کانال‌های تلگرامی استان هرمزگان بازداشت شدند. محمدصادق اکبری، رئیس کل دادگستری این استان نیز در مورد اتهام این افراد گفته بود که آنها اشخاص دیگر را به «انحرافات جنسی» تحریک می‌کرده‌اند، به «مضامین غیر‌اخلاقی» گرایش داشته‌اند و با ایجاد پروفایل غیر‌واقعی بیش از سه هزار نفر را به «کانال‌های غیر‌اخلاقی» جذب کرده بودند.

هنوز مشخص نیست که افراد بازداشت‌شده در استان کرمانشاه از طریق چه پلتفرمی به تولید محتوا می‌پرداخته‌اند، اما با توجه به توضیحات تاکنون ارائه‌شده، ممکن است آنها نیز کاربران تلگرامی بوده‌اند. تلگرام محبوب‌ترین سرویس پیام‌رسان رمزگذاری‌شده در ایران است.

گروه‌ها و سازمان‌های حقوق بشری همواره از محدودیت آزادی بیان در ایران انتقاد کرده‌اند.

در همین زمینه

    این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

    آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

    .در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

    توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

    نظر بدهید

    در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

    نظرها

    نظری وجود ندارد.