ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

رئیس صدا و سیما درباره احتمال استعفایش: فعلاً تشریف داریم

حسن روحانی از عملکرد صدا و سیما در دوران بعد از برجام و در جریان انتخابات ریاست جمهوری ناراضی‌ست. عبدالعلی علی‌عسگری اما همچنان مقاومت می‌کند.

بعد از پیروزی حسن روحانی در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شایعه برکناری یا استعفای عبدالعلی علی‌عسگری از ریاست صدا و سیما مطرح شده بود. او در پاسخ به این شایعات گفته است که فعلاً استعفا نداده.

عبدالعلی علی‌عسگری ششمین رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی بعد از صادق قطب‌زاده، محمد هاشمی، علی لاریجانی، عزت‌الله ضرغامی و محمد سرافراز است.

یکی از خبرنگاران خبرگزاری فارس در حاشیه جلسه هیأت دولت از عبدالعلی علی‌عسگری پرسیده است که آیا شایعه استعفای او صحت دارد؟ رئیس صدا و سیما هم در پاسخ گفته است: «فعلاً ما هستیم و تشریف داریم.»

علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران اردیبهشت ۹۵ استعفای محمد سرافراز از ریاست صدا و سیمای جمهوری اسلامی را پذیرفت و عبدالعلی علی عسگری را به جای او منصوب کرد.

خامنه‌ای در حکم خود عبدالعلی علی‌عسگری را دارای «پیشینه انقلابی» و «تجربیات مدیریتی در رسانه ملی» عنوان کرد و خطاب به او نوشت: «مؤکداً سفارش می‌کنم به برنامه‌ریزی، رعایت راهبردهای کلان، جذب و حفظ و تربیت نیروهای انقلابی و کارآمد و حضور مؤثر در فضای مجازی اهتمام بورزید.»

حسن روحانی، رئیس جمهوری اسلامی اما از عملکرد صدا و سیما در دوران یک ساله ریاست او خشنود نیست. روحانی بارها بعد از توافق هسته‌ای ایران با قدرت‌های جهانی از «رسانه ملی» به کنایه به عنوان «رسانه میلی» یاد کرده بود.

روحانی در سخنرانی انتخاباتی‌اش در مشهد خطاب به صدا و سیمای جمهوری اسلامی گفت: «چهار سال پول دولت را گرفتید و دولت را تخریب کردید.»

رئیس جمهوری اسلامی همچنین از نحوه برگزاری مناظره‌های انتخاباتی هم ناراضی بود و صدا و سیما را متهم کرده بود که  به جای آنکه از دستاوردهای دولت او مانند مهار تورم در دولت یازدهم و طرح تحول سلامت، خودکفایی گندم و بنزین گزارش‌هایی تهیه کنند، بحران‌های اجتماعی مانند بیکاری و حاشیه‌نشینی را برجسته کرده‌اند.

در ایران رئیس سازمان صدا و سیما را رهبر حکومت تعیین می‌کند.

علی‌عسگری ششمین رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی بعد از صادق قطب‌زاده، محمد هاشمی، علی لاریجانی، عزت‌الله ضرغامی و محمد سرافراز است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.