ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

واکنش اروپا به احتمال خروج آمریکا از توافق اقلیمی پاریس

در حالی‌که جهان در انتظار تصمیم نهایی ترامپ درباره خروج آمریکا از توافق اقلیمی پاریس است علایم این خروج در واشنگتن بیشتر شده است. اروپا واکنش صریحی نشان داده است.

دونالد ترامپ تصمیم مهم خود درباره خروج آمریکا از توافق اقلیمی پاریس را پنج‌شنبه یکم ژوئن / ۱۱ خرداد در کاخ سفید اعلام خواهد کرد. در آمریکا نشانه‌هایی وجود دارد که او می‌خواهد کشورش را از این پیمان خارج کند.

دونالد ترامپ درباره تصمیم به خروج آمریکا از توافق اقلیمی پاریس: به‌زودی پی خواهید برد

ژان کلود یونکر، رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا نسبت به خروج از توافق اقلیمی پاریس به دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، هشدار داد.

یونکر گفت: «اگر رئیس جمهوری آمریکا در ساعات و یا روزهای آینده بگوید که می‌خواهد از توافق اقلیمی پاریس خارج شود موظفیم که به اروپا بگوییم: با این روش چیزی پیش نخواهد رفت.»

در آخرین روز‌های سال ۲۰۱۵ حدود ۲۰۰ کشور توافق کردند تا همگی در کنار یکدیگر برای توقف روند گرمایش هوا و جلوگیری از افزایش دما تا زیر دو درجه سانتیگراد (نسبت به مقطع ورود جهان به عصر صنعتی شدن) گازهای گلخانه‌ای را کاهش دهند. روسیه از پذیرش این معاهده جهانی سر باز زد، اما در دوران ریاست جمهوری باراک اوباما آن را پذیرفت.

از توافق اقلیمی پاریس به عنوان یکی از مهم‌ترین دستاوردهای دوران ریاست جمهوری اوباما یاد می‌شود.

«آینده مردم جهان»

ژان کلود یونکر خطرات ناشی از تغییرات آب و هوایی را یادآوری کرد و گفت: «این موضوع نه تنها به آینده مردم اروپا که به آینده مردم همه کشورها مربوط است.»

به‌گفته رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا، اگر مبارزه با تغییرات آب و هوایی قاطعانه پیش نرود ۸۳ کشور در برابر خطر نابودی مساحت سرزمین‌شان قرار خواهند گرفت.

یونکر افزود تصور خروج فوری از توافق اقلیمی پاریس تصوری اشتباه است زیرا سه چهار سال طول خواهد کشید که آمریکا از آن کاملاً خارج شود.

او با طعنه به ترامپ که همواره از «خبرهای جعلی» سخن می‌گوید، گفت: «هر قانون و هر توافق جهانی "خبرهای جعلی" نیستند. باید آن‌ها را حفظ کرد.»

ترامپ: به‌زودی پی خواهید برد

دونالد ترامپ روز چهارشنبه نخواست تا در مورد گرایش‌اش به خروج آمریکا از توافق پاریس چیزی بگوید، او در پاسخ پرسش خبرنگاران در این‌باره گفت: «به‌زودی پی خواهید برد.»

شون اسپیسر، سخنگوی کاخ سفید نیز درباره این‌که آیا ترامپ تصمیم خود را گرفته است چیزی نگفت و تنها به این بسنده کرد که «او حرف آخر را خواهد زد».

پیش از آن، بلاگ خبری «اکسیوس» گزارش داده بود که ترامپ تصمیم تاریخی خود را گرفته اما درباره روش و چگونگی خروج از این پیمان تصمیمی گرفته نشده که یک گروه کوچک در کاخ سفید آن را مورد بررسی قرار خواهند داد..

یک مقام کاخ سفید نیز به آسوشیتدپرس گفته بود که انتظار می‌رود ترامپ خروج آمریکا از توافقنامه پاریس را اعلام کند.

گام ترامپ می‌تواند رادیکال‌تر باشد

ترامپ می‌تواند روند طولانی خروج از توافق اقلیمی پاریس را در پیش بگیرد اما او می‌خواهد از کنوانسیون آب و هوایی سازمان ملل متحد که از سال ۱۹۹۴ به‌اجرا گذاشته شده نیز خارج شود و خروج از این کنوانسیون گامی رادیکال‌تر محسوب می‌شود.

اگر ترامپ موفق شود آمریکا را از توافق اقلیمی پاریس خارج کند، این اقدام پس از بحث‌های داخلی طولانی، موفقیتی برای تندروهای کاخ سفید، مشاورانش استفان بنن و استفان میلر خواهد بود. جرد کوشنر، داماد و مشاور دیگر ترامپ و ایوانکا دختر ترامپ که همسر کوشنر است، با خروج آمریکا از توافق اقلیمی پاریس مخالف‌اند.

نظرسنجی‌ها در آمریکا نیز حاکی از آن است که دو سوم مردم این کشور خواهان ماندن در چارچوب توافق اقلیمی پاریس هستند. بیشتر بخش انرژی در آمریکا هم  با خروج از توافق پاریس مخالف‌اند.

افزون بر این در نشست گروه ۷ که به‌تازگی در سیسیل ایتالیا برگزار شد رهبران شش کشور تلاش کردند تا ترامپ را به اهمیت شرایط آب و هوایی آگاه کنند و مانع از خروج آمریکا از توافق پاریس شوند.

اکنون باید منتظر ماند تا رئیس جمهوری آمریکا تصمیم قطعی خود در این‌باره را پنج‌شنبه یکم ژوئن / ۱۱ خرداد ساعت ۱۵ به‌وقت محلی (۲۱ به‌وقت اروپای مرکزی ـ ۲۳ و ۳۰ دقیقه به وقت ایران) اعلام کند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • Browser

    اروپایی ها چه قدر خوبند(؟)! گویا اروپایی ها همیشه محق هستند و هر چه که فکر می کنند درست است!دول اروپایی ها از دهه 1970 در پی جنگ اعراب و اسرائیل که با تحریم نفت اعراب روبرو شدند و از طرفی با بستن مالیات سنگین بر نفت سود کلانی بدست آوردند و گرانی سوخت فسلی در اروپا زمنیه توسعه تولید انرژی های نوین فراهم کرد. خب تا این جای داستان اروپایی توانسته اند از باد و خوشید برق تولید کنند. دستاویز خوبی هم بدست آوردند که هزینه های سنگین توسعه خودشان سرشکن کنند بر بقیه ملت های جهان! اروپایی نمی گویند چند صد سال با استعمار کشورهای جهان سمی به توسعه یافتند و دامپروری شان صنعتی تولیدانبوه است و بیشترین تولید گاز متان را دارند!، که گاز متان به مراتب بیشتر از گازکربنیک است/گاز کربینک اسا توسط طبیعت جذب می شود بر خلاف متان، اروپای خودشان به جهالت می زنند! آنها که می دانند سوخت فسیلی ندارند زور آوردند که کشورهای صاحب سوخت فسیلی که شماها بیایید به خاطرما غربی های اروپایی از تولید انرزی ارزان سوخت فسیلی صرف نظر کنید ولی حاضر نیستند از رفاه اروپایی کم کنند و مثلا مصرف گوشت خودشان کم کنند! مبادا به کنج قبای مردمشان بربخورد! طبق معمول جهان سومی ها مقصر هستند! همیشه جهان سومی ها مقصر هستند. 20 کشور صنعتی غربی بیشترین و عمده ترین آلایندگی دارند و 150 کشور جهان سومی کمتر از 10 اقتصاد جهان. اروپایی ها همیشه به بقیه دنیا به چشم درجه نگاه میکنند و فناوری در جه چندم و صنایع مخرب و قدیمی به کشورهای جهان سومی میدهند. اروپایی ها چرا صداقت ندارند. چرا می خواهند منابع تولید انرژی جهان سمی ها محدود کنند؟ چرا مثلا به جهان سومی ها کمک نمی کنند شبکه توزیع برقشان را بهینه کنند؟ چرا کمک نمی کنند به جهان سومی ها فناوری وسایل نقیلیه برقی با سرعت بیشتری جایگزین شود؟