ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

تظاهرات خشونت‌بار علیه رئیس جمهوری افغانستان در کابل

دو روز بعد از انفجار مرگبار در کابل، تظاهرکنندگان معترض خواهان برکناری اشرف غنی شدند. پلیس با آن‌ها درگیر شد. چندین نفر کشته، زخمی و دستگیر شدند.

دو روز بعد از انفجار مهیب در محله وزیر اکبرخان کابل که منجر به کشته شدن بیش از ۸۰ نفر شد، صدها نفر به خیابان‌های کابل آمدند و علیه اشرف غنی، رئیس جمهوری افغانستان دست به تظاهرات زدند. پلیس اقدام به شلیک هوایی کرد. چند نفر کشته، زخمی و دستگیر شدند.

تظاهرات صدها نفر در کابل علیه اشرف غنی، رئیس جمهوری افغانستان

به‌گزارش رویترز، نزدیک به یک‌هزار نفر روز جمعه ۲ ژوئن / ۱۲ خرداد در نزدیکی محل انفجار دو روز پیش گرد هم آمدند و با مشت‌های گره کرده مسئول ناامنی کشور را اشرف غنی، رئیس جمهوری و عبدالله عبدالله، رئیس اجرایی افغانستان دانستند.

پلیس افغانستان هنگامی که تظاهرکنندگان قصد داشتند از موانع پلیس عبور کنند اقدام به شلیک هوایی کرد. این تظاهرات سپس به درگیری با پلیس انجامید و به‌گفته رسانه‌های محلی، در جریان درگیری‌ها هفت نفر کشته، ۲۰ نفر زخمی و چندین نفر نیز دستگیر شدند.

بامداد چهارشنبه ۳۱ مه / ۱۰ خرداد انفجار یک تانکر حمل فاضلاب در محله وزیر اکبرخان، از محلات پر رفت و آمد و منطقه دیپلمات‌های کابل، بیش از ۸۰ نفر کشته و ۴۶۰ نفر زخمی بر جای گذاشت. این انفجار یکی از خونبارترین حملات تروریستی در کابل بود. گروه طالبان اعلام کرد که این انفجار کار این گروه نبوده اما ساعاتی بعد مقامات افغان شبکه حقانی را مسئول این انفجار دانستند. ناتو می‌گوید درباره حملات تروریستی هشدارهای لازم را به دستگاه‌های امنیتی افغانستان داده بود.

از زمان خروج شماری از نیروهای نظامی آمریکا در سال ۲۰۱۴ از خاک افغانستان، خشونت‌ها در این کشور افزایش پیدا کرده است.

تظاهرکنندگان معترض روز جمعه در کابل، در حالی‌که تصاویری از کودکان کشته‌شده در دست داشتند فریاد می‌زدند «غنی، عبدالله، استعفا، استعفا».

معترضان همچنین خواستار اعدام افراد وابسته به شبکه حقانی در زندان‌ها شدند.

شه‌نظامیان شبکه حقانی در مناطق مرزی افغانستان و پاکستان مستقر هستند و علیه نیروهای ناتو، آمریکا و دولت افغانستان دست به عملیات می‌زنند. رهبری این گروه بر عهده جلال‌الدین حقانی، از رهبران مجاهدین افغان در دوران جنگ با شوروی، بود. پس از مرگ او در ۲۰۱۴، پسرش سراج‌الدین حقانی رهبری این شبکه را بر عهده گرفت.

شورای امنیت سازمان ملل شامگاه چهارشنبه با انتشار بیانیه‌ای حمله به کابل را محکوم کرد. ۱۵ عضو شورای امنیت سازمان ملل در این بیانیه از جامعه جهانی خواسته‌اند با دولت افغانستان برای یافتن عامل حمله به محله وزیر اکبر خان کابل همکاری کنند.

در همین زمینه

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.