تجمع اعتراضی بیش از ۱۰۰۰ معلم از سراسر ایران مقابل مجلس شورای اسلامی
«۳۰ هزار حقالتدریس، استخدام استخدام» از شعارهای معلمان معترض بود. معلمان سوادآموزی هم خواهان تجدید نظر در شیوه پرداخت دستمزدشان هستند.
گروهی از معلمان که از قراردهای مطمئن با وزارت آموزش و پرورش بیبهره ماندهاند مقابل مجلس شورای اسلامی اجتماع کردند.
به گزارش خبرگزاری فارس سهشنبه ۱۶ خرداد جمعی از معلمان حقالتدریس، قراردادی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در اعتراض به عدم تبدیل وضعیت قراردادهایشان، مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.
«۳۰ هزار حقالتدریس، استخدام استخدام» و «دولت منتخب، حمایت حمایت» از شعارهای معلمان معترض بود.
معترضان همچنین از دستاندرکاران کمیسیون آموزش و تحقیقات خواستند برای لغو آزمون استخدامی معلمانی که سالها سابقه کار دارند، اقدام کند. برخی از معلمان معترض به خبرگزاریهای داخلی گفتهاند که حق بیمه آنها از سال ۹۱ تاکنون پرداخت نشده است.
معلمان سوادآموزی هم بر اساس تعداد سوادآموزانی که سال تحصیلی را با موفقیت پشت سر میگذرانند مزد دریافت میکنند. معترضان خواهان تجدید نظر در این شیوه پرداخت حقوقهاشان شدهاند.
— خبرگزاری فارس (@FarsNews_Agency) 6. Juni 2017
یکی از معلمان سوادآموزی ساکن ساری به خبرگزاریهای داخلی گفته است:
« پس از کلی تلاش برای دانش آموختن یک فرد ۴۹ساله و صرف انرژی برای او، سوادآموز به دلیل فصل شالیرازی، در امتحان شرکت نمیکند و در نهایت این ما هستیم که ضرر میکنیم. یا مثلاً سوادآموزی که مادریست دارای چند فرزند در فصل امتحانات به دلیل بیماری فرزندش در امتحان شرکت نمیکند و درآخر دستمزدی به ما پرداخته نمیشود.»
در تجمع اعتراضی مقابل مجلس شورای اسلامی بیش از هزار معلم از استانهای البرز، خراسان رضوی، تهران، مازندران، خوزستان و قزوین شرکت کردهاند.
نظرها
قیصر
بی چاره کلمه ایست که امروزه در جامعه ایران نه تنها معنا و مصداق فراوان می یابد بلکه با پوست و کوشت افراد لمس و مشاهده میشود. وقتی افراد در جامعه هیچ راه مسا لمت آمیز ی برای احقاق حق خود نمی یابند و از دیکرسو میل و توانی هم برای راه غیر مسا لمت آمیز وجود ندارد بیچاره بودن با تمام هیبت وحشت انکیزش خود را به مردمان می نماید.حال چنانچه این واماندکان و بی چار کان معلمینی باشند که باید فرزندان این آب و خاک را باامید و با انکیزه بار بیاورندو برای برای ساختن فردای خود و جامعه محیا سازند ، ماحصل این فرآیند پیشاپیش مانند آب سردی است که در سرمای دهشتناک نداری ها و کمبودهای زندکی لرزه بر اندام پدر ان و مادران دانش آموزان و نیز خود این فرهیختکان فداکار را دوچندان میکند.