فرمانده انتظامی استان هرمزگان: چهار مرد مسلح که پرچم داعش داشتند کشته شدند
سردار عزیزالله ملکی، فرمانده انتظامی استان هرمزگان میگوید چهار فرد مسلح در شهرستان رودان بهدست نیروهای انتظامی و امنیتی این استان کشته شدند.
سردار عزیزالله ملکی، فرمانده انتظامی استان هرمزگان میگوید چهار فرد مسلح در شهرستان رودان بهدست نیروهای انتظامی و امنیتی این استان کشته شدند. رئیس کل دادگستری هرمزگان نیز از بازداشت ۵ نفر در بندر جاسک که بهگفته او با داعش ارتباط داشتند خبر داد.
عزیزالله ملکی دوشنبه ۲۲ خرداد ضمن اعلام این خبر گفت درگیری مسلحانه نیروهای امنیتی و این افراد عصر روز یکشنبه ۲۱ خرداد در کوههای اطراف شهرستان رودان رخ داد.
این افراد مسلح در بخشهای شرقی استان هرمزگان از قبل زیر نظر مأموران امنیتی قرار داشتند.
بهگفته فرمانده انتظامی استان هرمزگان دو نفر از این افراد اتباع خارجی بودند و هویت افراد دیگر در دست بررسی است.
او همچنین گفت در بازرسی از این افراد کشتهشده چهار قبضه اسلحه جنگی، ۱۱۲ فشنگ جنگی، مقادیری مواد منفجره و پرچمی با آرم گروه دولت اسلامی (داعش) کشف شد.
همچنین، حجتالاسلام محمدصادق اکبری، رئیس کل دادگستری هرمزگان نیز از بازداشت ۵ نفر در بندر جاسک که بهگفته او با داعش ارتباط داشتند خبر داد.
اکبری گفت پرونده این افراد در جریان رسیدگی است و در آینده نزدیک حکم قطعی در مورد آنها صادر میشود.
در پی حمله مسلحانه هفته گذشته به ساختمان مجلس و آرامگاه آیتالله خمینی در تهران که داعش مسئولیت آن را برعهده گرفت، رسانههای ایران چندین خبر از کشف و دستگیری افراد وابسته به داعش در نقاط مختلف کشور از جمله استان کرمانشاه منتشر کردهاند.
روز شنبه ۲۰ خرداد نیز وبسایت خبری «میزان»، وابسته به قوه قضائیه ایران از بازداشت هفت متهم به دستداشتن در حملات تروریستی تهران در شهرستان فردیس استان البرز خبر داد.
حملات همزمان به ساختمان اداری مجلس و مقبره آیتالله خمینی صبح چهارشنبه ۱۷ خرداد توسط دو گروه مسلح انجام شد و ۱۷ نفر از محافظان و کارمندان مجلس و مردم عادی کشته و ۵۲ نفر زخمی شدند.
نظرها
Nader
شامگاه جمعه، پس از انفجار و خلال عملیات بازرسی نیروهای امنیت داخلی عراق، پنج ایرانی را در منطقه العباسیه شرقی و در نزدیکی محل انفجار دستگیر کردند که مواد انفجاری و تجهیزات انفجار از راه دور به همراه داشتند.» نیروهای امنیتی دستگیرشدگان را به مقر اطلاعات کربلاء منتقل کرده، تا مورد بازجویی قرار گرفته و به نهادهای ذیربط تحویل داده شوند، لیکن دقایقی بعد دهها تن از نیروهای شبهنظامی "لواء علی اکبر" و "سازمان بدر" که از سوی ایران حمایت و پشتیبانی میشوند، مقر اطلاعات کربلاء را محاصره کردند. نیروهای شبهنظامی از نیروهای امنیتی خواستند که دستگیرشدگان ایرانی به آنها تحویل داده شود، لیکن رئیس اداره اطلاعات کربلاء تاکید کرد که دستگیرشدگان را به هیچکس، جز نهادهای ذیربط در بغداد تحویل نخواهد داد. این موضوع با واکنش جدی نیروهای شبهنظامی که مقر اطلاعات را محاصره کرده بودند مواجه شد و آنها با زور اسلحه وارد مقر شده و دستگیرشدگان و رئیس اداره اطلاعات کربلاء را با خود بردند. پس از گذشت چند ساعت، نیروهای شبهنظامی در ساعت 4 و 30 دقیقه صبح روز بعد، رئیس اداره اطلاعات کربلاء را آزاد کردند، لیکن تا کنون خبری از پنج ایرانی دستگیر شده نیست، موضوعی که احتمال دست داشتن ایران در انفجارهای کربلاء را تقویت میکند. همزمانی انفجار کربلاء و اتفاقات تهران که تحلیلگران احتمال ساختگی بودن آنها را با هدف تاکید بر اینکه تهران خود قربانی تروریسم است، تایید کردهاند، سوالات پرشماری را درباره گامهای بعدی که ایران برنامهریزی کرده، مطرح میکند