درگیری مسلحانه سپاه پاسداران با «انصار الفرقان»
منابع خبری ایران گزارش کردند که نیروهای نظامی برای دومین روز پیاپی با یک گروه «تروریستی» در منطقه بلوچستان درگیر شدهاند.
منابع خبری ایران از درگیری شدید نیروهای سپاه پاسداران و پلیس جمهوری اسلامی با اعضای گروه «انصار الفرقان» در منطقه بلوچستان خبر میدهند.
خبرگزاری «میزان» شامگاه پنجشنبه ۲۵ خرداد از درگیری شدید میان نیروهای سپاه پاسداران و «انصار الفرقان» در منطقه کوهستانی قصرقند بلوچستان خبر داد.
بر اساس این گزارش نیروهای نظامی ایران در جریان این عملیات «یکی از مجهزترین تیمهای تروریستی را از زمین و هوا مورد حمله قرار دادند».
برخی از منابع خبری به نقل از شنیدهها حجم درگیریها را شدید و گسترده گزارش کردند.
پایگاه خبری «عصر ایران» هم گزارش کرد که در این عملیات «یکی از مجهزترین تیمهای تروریستی به لحاظ مواد انفجاری به کمین سپاه پاسداران افتاده است».
تا کنون آماری درباره تعداد کشته و زخمی شدگان این درگیری مسلحانه منتشر نشده است.
یک روز قبل، چهارشنبه ۲۴ خرداد، نیز درگیری میان نیروهای امنیتی و یک گروه مسلح به کشته شدن سه تن انجامید. وزیر اطلاعات ایران گفت که در این درگیری یک تن از ماموران وزارت اطلاعات کشته شده است.
برخی از منابع خبری ایران مدعی شدند که در این درگیری نیز اعضای گروه «انصار الفرقان» حضور داشتهاند.
انصار الفرقان یک گروه مسلح مذهبی تندرو است که طی سالهای گذشته چندین مرتبه با نیروهای نظامی و امنیتی جمهوری اسلامی درگیر شده است.
فروردین ۱۳۹۴ مقامهای امنیتی ایران مدعی شدند که رهبر این گروه را در جریان یک درگیری کشتهاند.
درگیری مسلحانه میان نیروهای امنیتی ایران و گروههای مخالف جمهوری اسلامی طی یک دهه گذشته در بلوچستان شدت گرفته است.
فعالان حقوق اقلیتها و نهادهای ناظر بر وضعیت حقوق بشر در ایران طی چند روز گذشته نسبت به «اقدامات خشونتآمیز» و «سرکوب شدید» زندانیان و فعالان اهل سنت و اقلیتهای ملی به بهانه مبارزه با «گروههای تروریستی» هشدار دادهاند.
نظرها
faryad
نهادهای امنیتی، بخصوص بعد از دو حمله مسلحانه و انتحاری هماهنگ شده اخیر در تهران و گورستان جنوب شهر، آمارسازی در مورد انهدام گروههای تروریستی مرتبط با داعش و یا تکفیری، وهابی و سلفی را افزایش دادهاند به طوری که طی یک هفته این آمار به انهدام پنجاه گروه سر زده است. در صورت صحت آمار دولتی، پرسش اینجاست که در صورت اطلاع داشتن از محل این گروهها و تروریستها با کدام توجیه، مبارزه با آنها پیش از حمله اخیر و استفاده از حد اکثر توان صورت نگرفته؟ رفتارهای اطلاعاتی خاص جمهوری اسلامی و اعتیاد حکومت به پنهانکاری، دروغگوییهای آشکار و ابتدایی و خودداری از انتشار اطلاعات روشن و قابل اثبات در مقابله با گروههای مسلح، در شرایطی که خود متهم به همکاری با گروههای افراطگرای اسلامی و حتی تجهیز بعضی از آنها هستند، موجب شده که اقدامات انجام شده ماموران امنیتی نیز تحت هر شرایط، از سوی مردم پذیرفته نشود!