ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

سرانه مصرف آب هر ایرانی ۴۷ درصد بیشتر از استاندارد جهانی است

سرانه مصرف آب هر شهروند در ایران حدود ۲۲۰ ليتر در شبانه روز است. مقامات از مردم خواسته‌اند تا در مصرف آب صرفه‌جویی کنند. ایران برای تأمین آب‌ آشامیدنی شهروندانش دچار مشکل است.

مدیرعامل شركت آب و فاضلاب استان البرز می‌گوید سرانه مصرف آب هر شهروند در ایران حدود ۲۲۰ ليتر در شبانه روز است.

مقامات ایران از مردم خواسته‌اند تا در مصرف آّب صرفه‌جویی کنند/ عکس حسن زهره‌وند

به گفته غلامرضا رضایی‌فر، استاندارد سرانه مصرف آب در جهان ۱۵۰ ليتر در شبانه‌روز است. به عبارت دیگر سرانه مصرف آب در ایران ۴۷ درصد از متوسط جهانی بیشتر است.

مدیرعامل شركت آب و فاضلاب استان البرز همچنین اعلام کرده که این استان در ۱۰ روز اول تير ماه امسال در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۵ درصد افزایش مصرف داشته.

در حال حاضر حجم مخازن ذخيره آب استان البرز در ساعات پر مصرف کاهش یافته و شهرها و روستاهای این استان با افت فشار مواجه‌اند.

سفره‌های آب‌های زيرزمينی اصلی منبع تأمين آب در استان البرز است. آمار برداشت از سفره‌های آب زیرزمینی در ایران حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد است. متخصصان بین‌المللی نسبت به برداشت بالای ۴۰ درصد از آب‌های زیرزمینی هشدار می‌دهند.

آبفای البرز به شهروندان این استان توصیه کرده تا برای مصرف بهینه آب «شناور كولرها را برای جلوگيری از نشت آب تنظيم کنند، مدت زمان استحمام را کاهش دهند، حياط، كوچه و خيابان با شلنگ آب را نشورند و درختان و فضای سبز منازل را در شب و يا صبح زود (بدون غرقاب كردن) آبياری کنند».

مقامات ایران تأیید کرده‌اند که این کشور برای تأمین آب آشامیدنی و صنعتی شهروندانش دچار مشکل‌ است. بر اساس آماری که دو  سال پیش اعلام شده بود آبرسانی به دستکم ۷ میلیون روستایی ایران از طریق تانکر انجام می‌شود.

این در حالی است که تنها ۱۰ درصد از کل آب مصرفی در ایران در بخش صنعتی و آشامیدنی استفاده می‌شود و مابقی به بخش کشاورزی تعلق دارد.

در همین زمینه

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • مورخ

    تا دیر نشده یکی از دارایی های ایران در غرب را کع قطعا بزودی مصادره خواهد شد نقد کنید و از محل آن آب مصرفی را از آب شرب جدا کنید، سیستم های تصفیه فاضل آب بسازید.تا کی باید با آب نوشیدنی ماشین و ماتحت شست؟ خودکفایی در کشاورزی به نابودی کل سرزمین نمی ارزد. آبیاری های مدرن را اجباری کنید! سیاست احمقانه تقسیم اراضی که منجر به کوچک شدن زمین های کشت و توسعه کشاورزی های غیر علمی و زیان اور شده را واژگون کنید. زمین غصبی مردم را به آنها باز گردانید و بگذارید کمپانی های بزرگ زراعی فعال شوند. با کشت های یک هکتار و نیم هکتار زمین عاقبت به خیر نمی شویم.

  • مظلوم

    این مصف سرانه است. این نوع خبرها ناقص است. یعنی اعلام نشده چقدرش خانگی استفاده مکند. چقدر اشراف و چقدر فقرا ؟ چقدرش توسط کارواشها، قالیشویی هاق چقدرش توسط کراخانجات، چقدرش توسط دامپروری، کشاوری، مهمتر از همه چقد توسط شهردرای و فضای سبزی شهری که بر خلاف موازین علمی دست چمن کاری وسیع و کاشت گیاهان پرمصرف آب زده اند. امروزه کشاورزی و دامپروی و شهردرای قاتلین منابع آبی ایرانند!، ولی اغلب زور میاروند بر وی مصرف کننده خانگی اغلب فقیر بیچاره! کار ظالمانه ای چند وقتی دولت حسن روحانی در حق مردم فقیر روا میدارد با حذف سیستم پلکانی محاسبه قبوض آب و برق و کاز ، کاملا نشان داده یک دولت حامی اشرافی و ضد ضد فقرا است.

  • روزبه

    موندم چرا با تولید برق ارزان و پاک از باد و آفتاب این کولرهای آبی رو بازنشست نمیکنند و بجاش کولر گازی استفاده کنند.مثلا شما ادعا میکنید نیروگاه اتمی و توسعه انرژی اتمی و موشکی داریم. موندم چرا خونه های ایرانی خوب ایزوله نیستند و از تکنولوژی روز برای عایق کردن ساختمان استفاده نمیکنند تا گرما و سرما اینقدر هدر نره ووووو. موندم چرا سیستم آبیاری مزارع مثل دوهزار پانصد سال پیش. ادعا ها مون بلا نسبت ک.. خر و پاره میکنه ولی واقعیت چیز دیگری.