ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

جلوگیری از پنج هزار و ۲۲۵ مورد خودکشی در ایران در سال ۹۵

رییس سازمان اورژانس اجتماعی کشور گفته است در میان پرونده‌های مربوط به اقدام به خودکشی، پریدن از ارتفاع به قصد از بین بردن خود دارای بیشترین فراوانی است.

رییس سازمان اورژانس اجتماعی کشور گفته است اورژانس اجتماعی در سال ۹۵ موفق شده است از پنج هزار و ۲۲۵ مورد خودکشی جلوگیری کند.

عکس آرشیوی

حسین اسد بیگی با اعلام این آمار گفته است در میان پرونده‌های مربوط به اقدام به خودکشی، پریدن از ارتفاع به قصد از بین بردن خود دارای بیشترین فراوانی است و بیشترین مورد اعزام خودروهای سیار اورژانس اجتماعی در ارتباط با خودکشی به این موضوع ارتباط دارد.

در ۵۲ درصد خودکشی‌ها اما فرد خود را حلق آویز کرده است: «اورژانس اجتماعی در این مورد از خودکشی مداخله خاصی ندارد مگر آنکه برای خانواده‌های آنان خدمات مددکاری و مشاوره ارائه کنیم.»

موفقیت اورژانس اجتماعی کشور در جلوگیری از انجام بیش از پنج هزار مورد خودکشی در سال ۹۵ از سه طریق فعالیت خط ۱۲۳، خدمات سیار و مراکز مداخله در بحران بوده است.

رییس اورژانس اجتماعی کشور به خبرهایی که درباره شمار خودکشی ها در ایران در فضای مجازی منتشر می شود هم اشاره کرده و گفته است بر اساس آمار سازمان جهانی بهداشت ایران رتبه بالایی در این حوزه ندارد.

اسد بیگی البته به آمار سال ۲۰۱۲ (پنج سال پیش) اشاره کرده که بر اساس آن ایران در میان تمام کشورهای جهان در خصوص آمار خودکشی‌های منجر به فوت در رتبه ۱۰۸ بوده است.

رییس اورژانس اجتماعی کشور همچنین گفته است پزشکی قانونی معتبرترین مرجع در خصوص آمارهای خودکشی در کشور است و اورژانس اجتماعی تنها در برخی از موارد خودکشی وارد عملیات می‌شود.

به گفته اسد بیگی در سال ۹۴ بر اساس آمار پزشکی قانونی چهار هزار و ۲۰ مورد خودکشی منجر به فوت در کشور رخ داده است.

در همین سال و بر اساس اعلام رییس پیشین اورژانس اجتماعی کشور، از خودکشی چهار هزار و ۲۰۰‌ نفر هم جلوگیری شده است:

بر اساس آمارهای اعلام شده ۲۵.۲ درصد از افرادی که سال گذشته در ایران دست به خودکشی زده‌اند بین ۳۰ تا ۳۹ سال داشته اند، ۲۱.۹ درصد بین ۱۸ تا ۲۴ سال بوده اند و ۱۵.۹ درصد هم بین ۲۵ تا ۲۹ سال سن داشته‌اند.

۷.۵ درصد این افراد هم سن‌شان کمتر از ۱۸ سال بوده است.

۱۷ درصد از خودکشی های سال گذشته نیز با استفاده از سم و هفت درصد نیز به شیوه مسمومیت دارویی بوده است. چهار درصد هم به با سقوط از بلندی به زندگی خود پایان داده اند.

میزان خودکشی و اقدام به آن یکی از شاخص‌های بهداشت روانی افراد در جامعه و نشانه‌ای از میزان سلامت عمومی است.

افزایش خودکشی‌ در سراسر ایران، همراه با تنوع سنی و اجتماعی افرادی که با مرگ خود‌خواسته به زندگی خود پایان می‌دهند، موجب شده تا مساله «شیوع خودکشی در ایران» به پرسشی جدی تبدیل شود.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • مادی نژاد

    اصلی ترین دلیل خودکشی، حکومت است . بیشتر خودکشی ها به گردن همین حاکمان فاسد و شریر است .