ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

دست‌کم ۲۳ کشته در حمله داعش به سربازان مصری

پس از انفجار دو خودروی بمب‌گذاری‌شده در ایست‌های بازرسی صحرای سینا، جهادی‌های افراطی با خودروهای زره‌پوش به سمت ارتش راکت و نارنجک انداختند. ارتش مصر نیز با بمباران هوایی پاسخ داد.

در حمله گروه «دولت اسلامی» (داعش) در صحرای سینا دست‌کم ۲۳ سرباز مصری کشته شدند.

منطقه نزدیک محل حمله‌ها در نزدیکی مرز مصر و نوار غزه - عکس آرشیوی

به گزارش خبرگزاری «رویترز»، جمعه، هفتم ژوئیه در انفجار دو خودروی بمب‌گذاری‌شده در دو ایست‌ بازرسی ارتش مصر در ایالت سینای شمالی دست‌کم ۲۳ سرباز کشته و ۲۶ سرباز دیگر زخمی شدند.

این دو حمله در نزدیکی گذرگاه رفح، در مرز بین مصر و نوار غزه رخ داد.

داعش مسئولیت این حملات را پذیرفته است.

جهادی‌های «ولایت سینا»

حملات روز گذشته به ارتش مصر یکی از شدید‌ترین حملات در سال‌های اخیر توصیف شده است.

این حملات به انفجار بمب محدود نماندند. مردان مسلح در خودروهای زره‌پوش پس از انفجار خودروهای بمب‌گذاری‌شده حاضر شدند و گلوله‌های انفجاری به سمت یک مقر ارتش آن سوی ایست‌های بازرسی پرتاب کردند.

ارتش مصر پس از این حملات دست به ضدحمله‌ای تلافی‌جویانه زد و جنگنده‌های آن خودروهای مهاجمان مسلح را هدف قرار داد. به ادعای ارتش، ۴۰ عضو داعش در این حملات کشته شدند.

جهادی‌ها در صحرای سینای مصر که با داعش بیعت کرده‌اند، از ۲۰۱۳، یعنی پس از کودتای نظامی علیه محمد مرسی، اولین رئیس‌جمهوری پس از انقلاب ۲۰۱۱ در این کشور و از اعضای «اخوال المسلمین»، کارزار تروریستی خشونت‌بار خود را آغاز کردند.

به عبارت دیگر حضور جهادی‌های افراطی در صحرای سینای مصر به پیش از داعش باز می‌گردد. این گروه ابتدا نام «انصار بیت‌المقدس» را برگزید، اما سپس با گروه داعش هم‌پیمان شد و نام خود را به دولت «ولایت سینا» تغییر داد.

این گروه، منطقه تحت کنترل خود در صحرای سینا را که در مجاورت مرزهای اسرائیل، نوار غزه و کانال سوئز است، «ولایت سینا» و خود را دولت «ولایت سینا» نامیده است.

در همین زمینه

    این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

    آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

    .در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

    توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

    نظر بدهید

    در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

    نظرها

    نظری وجود ندارد.