انتقال برادر رئیس جمهوری اسلامی با آمبولانس از دادسرا به بیمارستان − او غروب دوشنبه با تأمین وثیقه آزاد شد
حسین فریدون را برای پاسخگویی درباره اتهاماتش به دادسرا برده بودند که حال او به هم خورد. جلسه بازپرسی برگزار نشد. این رویدادها در سومین سالگرد توافق هستهای اتفاق میافتد.
حسین فریدون، برادر حسن روحانی که به دلیل عدم تأمین وثیقه لازم در بازداشت است، صبح دوشنبه ۲۶ تیر برای پاسخگویی به اتهاماتش به دادسرا برده شد، اما بعد از ساعتی او را با آمبولانس اورژانس از دادسرا خارج کردند.
خبرگزاریهای نزدیک به سپاه پاسداران گزارش دادهاند که حسن فریدون، برادر رئیس جمهوری اسلامی را صبح دوشنبه ۲۶ تیر برای پاسخگویی درباره اتهاماتش و تکمیل پرونده قضایی به دادسرا برده بودند، اما ظاهراً او از همان لحظهای که وارد دادسرا شد حال خوشی نداشت و سرانجام کار به آنجا رسید که حال جسمانیاش رو به وخامت گذاشت و ناگزیر او را با آمبولانس اورژانس از دادسرا خارج کردند.
جلسه بازپرسی هم طبعاً برگزار نشد.
غلامحسین محسنی اژهای، سخنگوی قوه قضائیه یکشنبه، ۲۵ تیرماه در نشست خبریاش اعلام کرد که حسین فریدون به دلیل «مسائل مالی» بازداشت شده است.
غلامحسین محسنی اژهای بهمن سال گذشته حسین فریدون را به ارتباط با رسول دانیالزاده، یکی از بدهکاران بانکی متهم کرده و اعلام کرده بود که اطلاعات سپاه تحقیقاتی را هم در این زمینه آغاز کرده است.
حسین فریدون اما اتهام فساد مالی را رد کرده و گفته بود که قوه قضائیه برای تحت فشار قرار دادن دولت روحانی چنین اتهاماتی را متوجه او کرده است.
خبرگزاری فارس به نقل از «منابع آگاه» اعلام کرده است که اتهامات حسین فریدون که هنوز از مجاری رسمی اعلام نشده، در مجموع بیش از ۵۰ میلیارد تومان است.
۴۶ نماینده مجلس شورای اسلامی نیز ۱۵ دی سال گذشته در نامهای به حسن روحانی از رئیس جمهوری اسلامی خواسته بودند که برادرش را به خاطر فساد مالی به قوه قضائیه معرفی کند. اژهای همان زمان از تشکیل پرونده درباره فریدون خبر داده بود.
در مناظرههای تلویزیونی در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران نیز اتهام فساد مالی حسین فریدون، یکی از موضوعات مورد علاقه ابراهیم رپیسی و محمد باقر قالیباف، رقبای ولایتمدار روحانی بود.
همزمان با بازداشت حسین فریدون، قوه قضائیه اعلام کرده که یک شهروند دو تابعیتی به نام زی یو وانگ را هم به اتهام جاسوسی بازداشت و محاکمه و به ۱۰ سال زندان محکوم کرده است. او دانش آموخته دانشگاه پریستون در آمریکاست و برای تحقیق درباره رابطه ایران با کشورهای یورو آسیا در دوران قاجار به ایران سفر کرده و اسنادی را از کتابخانههای عمومی ایران به طور دیجیتال ثبت کرده بود.
این رویدادها همزمان با سومین سالگرد توافق هستهای ایران با قدرتهای جهانی اتفاق میافتد.
پیش از این حسن روحانی و سپاه پاسداران درباره مشارکت سپاه در اقتصاد ایران با هم بگومگو کرده بودند.
موشکپرانیهای سپاه هم در دوران بعد از برجام یکی از موضوعات مورد اختلاف بین دولت و ولایتمداران بود.
پینوشت:
در غروب روز دوشنبه این خبر منتشر شد که حسین فریدون با تأمین وثیقه آزاد شده است.
بیشتر بخوانید:
نظرها
حیدر
گفته اند وحالاهم کسانی شاید بگویند ( قسمت را باور کنم یادم خروس را) اگر اتهام آقای حسین فریدون راست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ باشد که ؛من چنین نمی اندیشم ؛ چه کسی پاسخگوی این همه فساداست ؟ آ یا این ادعا تائید رسمی ادعای آقای دکتر احمد توکلی نیست که در ایران فساد سیستماتیک است؟ آیا انتخاب آقای رهبر به ریاست دانشگاه آزاد ؛ پاداش موفقیت یاعدم موفقیت ایشان در انتخابات ریاست جمهوری اخیر است ؟ آیا عدم استقبال مردم از آقای رئیسی با توجیه ایشان که به چه دلیل آقای رئیسی رای نیاورد ؛ درست است؟ آیا شایعاتی ؛ که من جرات بیانش را ندارم ؛ که ورد زبان ها است که علت فشار بیش از به آقای روحانی را نشان می دهد درست یا غلط است ؟ اگر بزرگانی که به قول رئیس جمهور قبلی که برادران .......چی هستند ویا به گفته رئیس جمهور فعلی دولتی با تفنگ وپول ورسانه هستند کمی بهتر وبیشتر به عواقب رفتار خویش اندیشه کنند بطوریقین بهتر است .