● دیدگاه
جنگطلبان انگشت بر ماشه نهادهاند
اکبر گنجی – جنگ یک نعمت الاهی است. این سخن آیت الله خمینی دوباره ممکن است ورد زبان مبلغان جنگ در ایران شود. در واشنگتن هم از جنگ صحبت میشود.
آیت الله علم الهدی در خطبههای نمازجمعه ۲۳ تیر ۱۳۹۶ مشهد گفت که مدافعان حرم در عمق کویر عراق و شام آمریکا را به زانو در آوردند. او سپس به گروهی از مسئولان داخل کشور که خطر جنگ را گوشزد میکنند اشاره کرد و گفت :
"بعضی کوتاه فکرها مردم ما را از جنگ میترسانند، اگر استکبار آمریکایی قدرت جنگ و برخورد نظامی داشت به جنگ نیابی متوسل نمیشد و بعد از توسل به جنگ نیابی، به این افتضاح، جنگ نیابی او هم شکست نمیخورد و این ثابت کرد دشمن دیگر جای پای خودش را برای همیشه نه در کشور ما بلکه در منطقه در مقابل قدرت انقلاب ما از دست میدهد".
- آیا آمریکا شکست خورده و فاقد قدرت در منطقه خاورمیانه شده است؟
- آیا افراد و گروههایی که خطر احتمال جنگ را گوشزد میکنند، سخنان نابخردانه گفته و همگان را میترسانند؟
- یا این خطر آن قدر محتمل است که کارشناسان بسیاری در آمریکا و اروپا نیز نسبت به وقوع آن هشدارهای جدی میدهند؟
برخی از فقیهان درباری گفتهاند که اصلاح طلبان و اعتدالیون مردم را از خطر جنگ میترسانند تا مذاکره و رابطه با آمریکا را به نظام تحمیل کنند.
کارنامه شش ماهه دونالد ترامپ
دونالد ترامپ در دوران رقابتهای انتخاباتی بارها از مداخلات نظامی آمریکا، خصوصا در خاورمیانه، انتقاد کرد. او میگفت که این حملات موجب پیدایش گروههای تروریستی، کشته شدن آمریکایی ها، ویران شدن کشورها و هزینه ۷ هزار تریلیون دلاری برای آمریکا شده است. در عین حال، به طور همزمان، زیرساختهای آمریکا، به زیرساختهای کشورهای عقب مانده تبدیل شده است. شعار "اول آمریکا" محصول این مدعیات بود. او وعده میداد که اگر رئیس جمهور شود، به مداخلات نظامی آمریکا و سیاست "تغییر رژیم" توسط دولت آمریکا پایان خواهد بخشید. اینک ۶ ماه از ریاست جمهوری ترامپ گذشته و فرصت مناسبی برای ارزیابی وعدههای اوست.
نیکول گووت و رایان براون در مقالهای در سی ان ان نوشتند که برخلاف شعارها و وعده ها، ترامپ نه تنها دخالت نظامی در مناطق قبلی را افزایش داده، بلکه به دنبال دخالت نظامی در مناطق جدید (کره شمالی، و...) است. این مداخلات نظامی اگرچه حمایت هر دو حزب را به دست آورده، اما موجب افزایش تلفات غیر نظامیان هم شده است. ترامپ با تفویض اختیارات وسیع به ژنرال ها، وزارت خارجه آمریکا را به حاشیه رانده است. ضمن آن که اتکای بیش از حد به مداخله نظامی، راهبرد خوبی نیست.
مطابق یک تحقیق جدید، از ۱۳ جولای بیش از ۲۲۰۰ شهروند سوری و عراقی در اثر حملات به رهبری آمریکا جان خود را از دست دادهاند که ۳۶۰ نفر به ازای هر ماه است حال آن که این رقم در دوره ریاست جمهوری اوباما ماهانه ۸۰ نفر بود. یعنی از زمان روی کار آمدن ترامپ روزانه به طور متوسط ۱۲ شهروند عادی قربانی حملات در عراق و سوریه شدهاند.
نابودی ارتش ها، دولتها و کشورهای عراق، لیبی، سوریه و یمن به سود اسرائیل تمام شده است. اسرائیل به طور فعال در این مناقشات حضور داشته و ائتلافی پنهانی با دولتهای عرب منطقه تشکیل داده است.
نیری زیلبر، عضو بنیاد واشنگتن برای سیاست خاورمیانه، که خود در اسرائیل مستقر است، در ۲۳ تیر ۹۶ در مقاله "اعراب متحد پنهان اسرائیل" در نیویورک تایمز از روابط پنهانی بلند مدت دولتهای عربی با اسرائیل و حضور فعال اسرائیل در جنگ سوریه و حمایت از مخالفان بشار اسد پرده برداری کرده و مینویسد: "اردن، مصر، تشکیلات خودگردان فلسطین و کشورهای حاشیه خلیج فارس از جمله عربستان و امارات از هم پیمانان پنهان اسرائیل به شمار میروند. اسرائیل در حال نقش آفرینی نظامی و سیاسی در مناطق مرزی خود با سوریه است که مبتنی بر روابط نزدیک تل آویو با کشورهای عربی است".
ترامپ و اعضای کابینه اش به شدت ضد ایراناند. ترامپ عاشق ذخایر ارزی صدها میلیارد دلاری کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس است. ترامپ در مصاحبه با "سی بی ان" به سفر اواخر اردیبهشت خود به عربستان سعودی اشاره کرد و گفت که او به سعودیها گفته بود برای انجام این سفر، باید صدها میلیارد دلار برای آمریکا کنار بگذارند. وی تصریح کرد: "دو روز خیلی خوب (در عربستان سعودی) داشتم. عربستان سعودی صدها میلیارد دلار برای خریدن هواپیماهای ما، تجهیزات نظامی ما و سرمایه گذاری در کشور ما کنار گذاشتند و من گفتم که شما باید این کار را بکنید وگرنه من (به عربستان سعودی) نمیآیم. همه این قراردادهایی که بسته شد، قراردادهای خوبی برای کارگران آمریکایی بود".
ایران ستیزی دولت و کنگره آمریکا از یک سو، و ایران ستیزی اسرائیل و کشورهای عرب منطقه از دیگر سو، فشار بسیاری بر ترامپ برای حمله نظامی به ایران وارد آورده است. این امر آن قدر موثر بوده که حتی رکس تیلرسون، وزیر خارجه آمریکا، چندی پیش گفت که سیاست دولت ترامپ حمایت از "تغییر مسالمت آمیز رژیم" در تهران با استفاده از گروههای داخلی است. اما هیچ گروه داخلی با آمریکا در ارتباط نیست.همه گروههای داخلی مخالف مداخله آمریکا در امور ایران هستند.
اقدامات ضد ایرانی شامل مصادره اموال و داراییهای ایران، قراردادن شهروندان ایرانی در لیست ممنوعیت ورود به آمریکا در کنار کشورهای حامی تروریسم، تصویب تحریمهای جدید علیه ایران و اقدام برای تشکیل جبهه گسترده ضد ایرانی میشود.
این رویدادها کارشناسان سیاسی و نظامی و امنیتی را به شدت نگران کرده است. به عنوان مثال، ۳۸ ژنرال و دریادار ارشد آمریکا در نامهای سرگشاده به ترامپ به او درباره این سیاست هشدار داده و گفتهاند نگران این هستند که آمریکا و ایران در حال حرکت به سوی جنگ باشند. در این نامه آنان ضمن حمایت جدی از توافق هسته ای، نوشتهاند: "بدون تماسهای دیپلماتیک[با ایران] کشمکشهای جزئی به راحتی از کنترل خارج میشوند. دیپلماسی وسیلهای حیاتی برای کاهش ریسک[جنگ] است. دیپلماسی میتواند مانع از جنگ نظامی شود که در آن سربازان آمریکا جان خود را از دست خواهند داد، بدون این که سودی به امنیت ملی آمریکا برسد. مهمتر از همه[این است که] ما نباید نسبت به ایران در حالت تهاجمی و پرخاشگرانه قرار گیریم که راه را برای جنگ باز خواهد نمود".
فعالیتهای جمهوری اسلامی
از زمان ریاست جمهوری ترامپ، روابط میان وزرای خارجه دو کشور قطع شد. طرفین شهروندان یکدیگر را به عنوان طعمه گروگان گرفته و میگیرند. آیت الله خامنهای آمریکا را کشوری مکار، فریب دهنده و مداخله گر که هدفی جز سرنگونی جمهوری اسلامی را دنبال نمیکند، قلمداد میکند (رجوع شود به مقاله "تغییر سیاست خارجی، شرط حل مسائل اقتصادی").
سوریه و عراق و لبنان و یمن اینک به میدانهای رقابت طرفین تبدیل شدهاند. فعالیت طرفین در این مناطق، براساس تعارض منافع پیش میرود.
سردار محمد رضا نقدی، معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه، در پاسخ به انتقادهای حسن روحانی از فعالیتهای سیاسی و اقتصادی سپاه گفته است:
"آمریکاییها خواستند از راه دریا به ایران نفوذ کنند، نیروی دریایی سپاه را مقابل خود دیدند، خواستند در منطقه شرارت کنند نیروی قدس سپاه پوزه آنها را به خاک مالید، خواستند فشار اقتصادی بیاورند قرارگاه خاتم سپاه اجازه نداد سناریو آنها تکمیل شود، خواستند از مرزهای هوایی وارد کشور شوند، سپاه پهباد آنها را به غنیمت گرفت، وارد عرصه تهاجم فرهنگی شدند باز هم نیروهای سپاه و بسیج را مقابل خود دیدند. وقتی آمریکا در همه پروژهها و برنامههای ضدایرانی که دارد سپاه را مقابل خود دیده، معلوم است که برای نابودی و حذف سپاه تلاش میکند. کسانی که در داخل علیه سپاه فعالیت میکنند قطعا دست نشانده آمریکا هستند."
از سوی دیگر، سردار سرلشکر محمد باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح،- ۲۶ تیر ۱۳۹۶ در همایش فرماندهان نیروی زمینی سپاه در مشهد گفته است، رهبری حکیمانه آیت الله خامنه ای، جانفشانیهای مدافعین حرم و کمک به کشورهای محور مقاومت، امنیت ایران را بسیار افزایش داده و صحنه نبرد را به مناطق دور دست انتقال داده است. خاورمیانه گرفتار دخالتهای آمریکا، شیطنتهای اسرائیل و "حماقت و خیانت سران برخی کشورهای عرب" منطقه شده است. در این شرایط، طرح استقلال کردستان و تجزیه عراق، برای کشورهای همسایه قابل پذیرش نیست. دولتمردان آمریکا از طرح تغییر رژیم ایران سخن گفتهاند. اما مردم ایران اجازه دخالت بیگانگان در سرنوشتشان را به هیچ کس نمیدهند.
باقری در ادامه گفته است، محاسبه غلط دیگر آمریکا، تصویب تحریمهای جدید- به خصوص طرح تحریم سپاه پاسداران- است. اگرچه تحریمها ایران را مقاوم تر و بالنده تر کرده و میکنند، ولی:
"همردیف شمردن سپاه با گروههای تروریستی و جاری کردن تحریمهای مشابه آنان برای سپاه ریسک بزرگی برای امریکا و پایگاهها و نیروهای مستقر آنها در منطقه است...قدرت موشکی جمهوری اسلامی ایران دفاعی است و هرگز قابل معامله و مذاکره در هیچ سطحی نیست".
این تهدیدات نابخردانه سردار باقری برخلاف امنیت و منافع ملی ایران است. چرا؟
الف- فرض کنیم کنگره آمریکا قانونی مبنی بر تحریم سپاه به تصویب برساند و ترامپ هم آن را امضا کند. به فرض محال، سپاه اقدامی علیه یکی از پایگاههای آمریکا و نیروهایش در منطقه به عمل آورد. در این صورت آنها مراکز استراتژیک و زیرساختهای ایران را بمباران و نابود خواهند کرد (رجوع شود به مقاله "آیا ترامپ نمیتواند ایران را به سوریه و عراق و لیبی دیگری تبدیل کند").
ب- فرض محال کنیم گروه دیوانه یا کشور ثالثی (مثلا اسرائیل)، به یکی از پایگاهها و نیروهای آمریکا در منطقه حمله کند و آن را به گردن ایران بیندازند. در این صورت نیز ممکن است سناریوی جنگ جدی شود.
پ- در یک سناریوی توطئه گرانه، فرض کنیم بخشی از دولت آمریکا به دنبال بهانهای برای بمباران مناطق مهم ایران باشد. فرض کنیم خودشان به برخی پایگاهها و نیروهایشان در منطقه حمله کرده و آن را به گردن ایران بیندازند، با این سخنان نابخردانه سردار باقری، رسانههای امریکا به راحتی مردم کشورشان را توجیه خواهند کرد که این کار ایران بوده است.
ت- این تهدید توخالی دن کیشوت وار، بهترین بهانه را به دست ایران ستیزان داده و میدهد که ادعا کنند ایران یک خطر جدی برای آمریکا است. کمترین واکنش به سخنان باقری، موجه شدن تصویب تحریمهای جدید علیه ایران است.
در همه کشورهای دموکراتیک نظامیان زیر نظر غیر نظامیان منتخب مردم فعالیت میکنند. مسئله ایران فقط و فقط بیرون راندن نظامیان از قلمرو سیاست و اقتصاد نیست، بستن دهان آنان در مورد سیاست خارجی کشور هم هست. مردم ایران نشان دادهاند که در همین انتخابات تحت نظارت استصوابی شورای نگهبان هم به فرماندهان سپاه رأی نمیدهند (رجوع شود به مقاله "چرا مردم به دهه شصتیهای سپاهی و امنیتی و قاضی رأی نمیدهند؟ ")، اما سپاه، به گفته حسن روحانی به "دولت با تفنگ"ی تبدیل شده که با زور به دنبال تسخیر همه قلمروهاست (رجوع شود به مقاله "سپاه، دولتِ ثروتمندِ رانتخوارِ تفنگدارِ ترس آور"). بیرون راندن سپاه از قلمرو سیاست خارجی، و کنترل آنها توسط نیروهای منتخب مردم، راهی است برای نجات ایران از خطر محتمل جنگ و نابودی.
نظرها
bijan
دیپلماسی ترامپ جریان تندرو در ایران را تقویت میکند همانطور که با شرارت خواندن ایران توسط بوش ضربه شدیدی به جریان اصلاح طلبی در ایران وارد شد . با تهدید های آمریکا سرمایه گذاری در بخش تولید انجام نخواهد شد و دولت ناچار است کارها را به سپاه و ارگان های شبه دولتی واگذار کند . کشور بیش از این گرفتار اقتصاد نا کار امد دولتی شده و همه منابع به هدر میرود . این وضعیت پاشنه آشیل ایران است و آمریکا و اسرائیل هم این را میدانند و نیازی به جنگ افروزی نیست . وضعیت فاجعه بار اقتصاد ایران و رشد بیکاری و نابسامانی های اجتماعی دیر یا زود کشور را از پا در خواهد آورد .
farid
در روزهای اخیر پایگاههای مقاومت بسیج استان کُردستان در پی عضوگیری از اعضای بسیج برای اعزام به منطقه و جنگ علیه پیشمرگان کُردستان عراق هستند!!
Libraries
من خوب درک میکنمک جنگ چه داخلی از اسوی خارج، چه ویرانی دارد و چه مصائب و فجایعی، ولی اقای گنجی و امثالهم سالهاست (دست کم 20 سالی) هستند دارند بر مخالفت در جنگ و حمایت از جنبش دمکراسی خواهی میگویند. اما آیا در مقابل طالبان در افغانستان و یا داعش در مناطق تحت اشغالشان، گفتن از دمکراسی خواهی و مبارزه مدنی چه اندازه درست است؟ واقعا در این 4 سال گذشته دولت حسن روحانی چقدر کمک کرده به جنبش مدنی، توانمندسازی فقرا و ایجاد طبقه متوسط بزرگ(از راه توزیع ثروت ملی و افزایش دستمزد)؟! تقریبا هیچ، همچنان لفاظی و حرافی و شعارهای مفت. معمترنی ابزار در دست دولت اقتصاد است ولی 4 سال دولت حسن روحانی تمام و کمال در خدمت همان سپاه و اشراف و اولیگارشی حاکم نظام بوده و سرکوب مزدی کارگران (عملا جلوی تشکل های کارگری و سندکاها ی گرفته) و تعمیق شکافت طبقاتی و کاهش ارزش پول ملی بدون اینکه شکافت رو تعمیق طبقاتی ترمیم کند. من میزان ساسنور ونظر شهروندان عادی کشور به مراتب در رسانه های حامی دولت بیشتر می بینم تا راسنه موسوم به اصول گرا و تندرو، بخصصو در مرود مطالبات اقتصادی و مدنی. یعنی کمترین اهمیت بهر فرم اقتصادی و اجتماعی و مبارزه فساد دارد این دولت حسن روحانی. حتی در زمینه اقتصادی و مبرازه با فساد عملا کرا جدی و ملموس نیست. واردات خودرهای لوکس در کنار گران فروشی خودرهای مناسب اقشار ضعیف (در کنرا سایر گران فروشس ها و تضعیف هر چه بیشتر قدرت خرید عمومی) اینها همه نشانه اشرافی گری این دولت است. دولتی که دغدغه حل مشلات کارگر و محرومان ندارد ، امیدی بدان نیست! مبارزه مسالمت امیز، نیازمند اکثریت توانمند طبقه متوسط و کارگی درای تشکل و سندیکای قانونی و آزاد است. زمینه آزادی بیان میخواهد. حکومت تعبعیض و بی عدالتی و ظلم و فساد و تروریستی و دولت تفنگ دار حزب پادگانی سراسری بسیج ،سپاه و بیت و اخوند درباری مگر میگذارند مبارزه مدنی مسالکت آمیز شکل بگیرد؟! وقتی مردم در شوی انتخابت بین بدها قرار میدهند و عملا رای شان به سخره رگفته میشود. رای سلبی-اعتراضی دیگر کارکردی ندارد، چون وکلای مردم خائن به رای ملت هستند.
Libraries
طالبان به مدت حدود یک دهه افغنستان به قرون وسطی اسلامی بردند و داعش هم همین طور، اینکه در نظام ایران برخی تعراضات ظاهری ناشی نقش مافیای و باندهای قدرت است و مظاهری از مدرنتیه و نه خود مدرن بودن، اینها دلیل میشود این نظام ولایی را مشابه طالبان و یا داعش ندانیم (طالبان و داعش و... هم از ابزار فناوری بالایی برای اهداف مخرب ضد بشری شان استفاده میکنند در نتیجه بمب اتم هم از همان غرب وشرق کفار کش بروند اشکالی ندارد ولی حقوق بشر را نمی خواهند! آنها مشکلی نداراند از خود انسان و هرچی که در دنیای مدرن است بعنوان ابزار استفاده کنند و نظام ولایی هم دموکراسی تبدیل به ابزار مشحکه و فریب کرده با شوی انتخبات و لفاظی های درون نظام). مثلا اگر علیه داعش یا طالبان زور بکار برده برده نمیشد چگونه از شر اینها لااقل از بخش عمده منطاق تحت اشغالشان کوتاه میشد. الان بیایید بگویید از نظر محتوای و عملکردی واقعا فرق نظالم داشیعیه ایران با طالبان و داعش چیست؟ تا بعد بگویید آلترناتیو مبارزه مسلحانه وجود دارد یا نه؟ حسن روحانی که عملا نمایندبخش اولیگارشی بدون تفنگ است. البته این الیگارشی نفوذ در نهادهای اطلاعاتی و امنیت دادر چون اشخاصش همان طالعاتی هیا سابق و فعلی هستند تاجرزاده تا حسن روحانی و ناطق و کارگزاران هممی عناصر اطلاعاتی و حتی سپاهی سابق که ظاهرا بخش از قدرت به نظامیان و اطلاعاتی نسل دوم باختند. در ایران یک قمار یا جنجال بین نهادهای قدرت است و شوی انتخابات هم مضحکه است.گشاید بگویید اینها توبه کردند و به راه راست یعنی سکولار دموکراسی آمده اند ولی باید نشانه های ملموسی دیده شود. سرکوب مزدی کارگران، عدم توجه واقعی به مسئله توزیع ثروت ملی و فقرزدایی،فساد، رانت خواری، اشرافیت آیا نشانه متنبه شدن اینها از گذشته ننگنشان است؟!
Libraries
اینکه حسن روحانی هی جنجال لفظی راه بیندازد با سپاه و رهبری که معلومست فایده ندارد، دولت ابزار اقتصادی و لایحه و راهکاری قانونی دارد. شفاف سازی و انتشار اطلاعات و رو کردن دست عوامال فساد نظامیان. اما نیکند. شاید دستهایشان آلوده است نمی دانم. یکجای کارشان بدجور ی می لنگد و مشکوک میزنند و اعتمادی به صدافتشان نیست. بگم بگم هایشان بیشتر شبیه دوران احمدی نژاد شده. منم مخالف جنگم، مگر مجبور شویم بایست بجنگیم. جنگ آخرین راه حل است. ولی این شوی انتخابات و بعد عملا هیچ. برجام خود خامنه ای و همان دولت تفنگ دار میخواست تا مخصمه تحریم بانکی نجات یابد چون خفت رانت نفتش گرفته بود . دربار اخوندی و سپاه مغزشان بیمار شده از ایدئولوژی شیعه و همچو دیکتاتورهای مجنونی چون قدافی یا کیم... تا نمیرند گویا دست بردار از این عقیده عمل ضد بشری شان دست بردرا نیستند. اینها دیگر هیولا شده اند. متاسفانه اهریمن تمام وجود اینها گرفته و انگاری تنها با مرگ درمان میشوند مثل بقیه هیولاهای دین زده.
Libraries
مقامات نظام می گوند: فقط حدود ۴۰۰ هزار مهندس رشته عمران است، میلیون ها دانشگاه عمدتا در رشته های انسانی، ولی کمبود پزشک چون کاست پزشکان نمیگذارد بازار و معدن طلای گسترش بیماری های روحی و جسمی ملت ایران از رونق بیفتد، فقر و نارآکامدی نظام سلامت معدن طلای باندهای پزشکی و دارویی نظام است، بیچارگی این ملت به به بند کشیده توسط داشیعیه کشیده که تمامی ندارد، به ازای زهر ۵۰ مهندس فقط یک تکنسین! اینها همه نشانه یک چیز است، مدرک گرایی و تجارت مدرک عمدی بود. دانشگاههای پولی و ترویج عمدی مدرگ گرایی در برابر تحقیر کاررگی و تلاش زحمت و تحقیر و حتی توهین به دیپلمه ها و زیر دیپلمه ها همگی برای تجارت مدرک بود. اقلیتی کوچک چند هزار نفری، ملتی ۸۰ میلیونی نفری را به فلاکت کشاندند. ارزش درای هیا نهادهای تجت کنترل رهبر وی دولت و شبه دولتی بیش از هزار میلیارد دلار تخمین زده میشود. ولی این ثروت ملی که از پول مالیات و ثروت عمومی همچو نفت و گاز… بوجود امده را همچو ملک شهصی شان در اختیار رگفته اند و حاضر نیستند ان را به ملت واگذارند، خصوصی سازی هم کلاهبردرای بود تا سند اینها به ظاهر غیر دلتی شود (مثل هدفمندی یارانه ها که در واقع باز یغمای بخشی دیگری از ثروت ملی ایرانیان! پول مردم به سرمایه دارهای وابسته ظام میدهند بعنوان یارانه به کارآفرینان! تولیدکننده ای که با رانت و یارنه تولید کند چیزی جز دزدی با ظاهر عوام فریب نیست! کارآفرینان دزدی که هزارن میلیارد تومان وام ملت گرفتند و بانک و موسسات ورشکست کردند و با گران فروشی جیب ملت تهی کردند و باز سیرمانی ندارند، این چه کارآفرین و تولیدکننده ای است که نمیتواند با منزد ۲۵۰ دلار و یک دهم قیمت انرژی با ترکیه کارگر ۸۰۰ دلاری رقابت کند برای صدور تخم مرغ به قطرا! ترکیه با هواپیما تخم مرغش صادر میکند به قطر با طی مسافت بیش از ۲۰۰۰ کیلومتر ولی کارافرین تولیدکننده نظام ولایی نمیتواند با طی کمتراز ۲۰۰ کیلومتر با کشتی صادر کند!، این دروغ تولیدگننده رانت خوار نظام ولایی دیگر چگونه بگوییم؟!)
Libraries
ولی این ثروتهای ملی در نام و سند هر کسی باشد از بنیادها ت وتعاونی های خصولتی تا دولتی مال مردم است وباید به ملت واگذار شود رایگان و به طور مساوری. این مطالبه اصلی مردم باید باشد و سکوت اپوزیسیون و منتقدان و مخالفان نظام چیزی جز خیانت به ملت ایران نیست بخصوص آن خارج نشنیان که دیگر دغدغه امنیت ندارند بایست از همه بیشتر بر مطالبه برحق مردمی توزیع ثروت ملی اصرار کنند. بیش از صد هزار میلیارد تومان درامد مالیاتی دولت بوده اسل قیبل، اما تخمینها حاکیست حدود نیمی از فرار مالیاتی است. قطعا عمده این فرار مالیاتی همان نهادهای رهبر ی و نظامیان و اشراف نظام هستند وگرنه اکثریت بیش از 70% مردم فقیر کا گاررگان 250 دلاری در ماه و بلکه کمتر و عمده بیکاری که دیگر توانی برای مالیات ندارند و از حث ثورت عمومی شان هم محرومند و از90 هزار ملیارد تومان یارانه یک سومش میگیرند آن هم با اهانت گداپرروی از سوی حامیان دولت حسن روحانی! بنابر یک گزراش متوسط سرانه درامد رد ایران 74 ملیون تومان است ولی سهم اکثریت بیش از 70 درصدی ملت ایران در سال کمتر از 3 میلیون تومان است! یعنی تقریبا یک سی ام درامد سرانه سهم اکثریت ایران میشود! این ترازی دیگری از حاکمیت قرون وسطایی است. عامدا پایین نگه داشتن دستمزد و رفاهف این 70% میبایست چنان توانمند می بودند که منبع کسب مالیات باشند، ولی گویا داشیعیه حاکم ترجیح میدهد انها در فقر باشند تا مالیات بده! رانت و غارت اقتصاد ایدئولوژیک زده شان فعلا تامین میکند برای شرارت در داخل و خارج و سادیسم ایدئولوژیکشان نیازی به به یک اکثریت ملت ثروتمند ندارد گویا؟!
کمال
آمریکا هرگز به ایران حمله نخواهد کرد، به یک دلیل بسیار معتبر و قوی: نظام حاکم بر ایران بزرگترین تأمین کننده منافع آمریکا و اسرائیل در منطقه است! اگر نظام حاکم بر ایران نبود، هم اکنون کشور اسرائیل می بایستی با بسیاری از کشورها مدارا می کرد، هم اکنون فقط ایران است، آنهم ایرانی که حاکمان آن شب و روز از ترس سرنگون شدن به هزاران حیل اللطائف پناه برده تا خود را نگاه دارند. کشورهای عربی سالیانه میلیونها دلار سلاح از ترس نظام حاکم بر ایران از آمریکا می خرند (سود اقتصادی). از همه مهمتر، تمام منابع مالی و غیر پولی، شامل مغزهای ایران هر ساله از کشور خارج می شود، و در کشورهای غربی و شرقی و عمدتا آمریکا ذخیره میشوند. در عوض این نظام در ظاهر غرب ستیز، چه ضربهای به آنها وارد کرده؟ هیچ! چرا باید چنین نظام پرمنفعتی ساقط شود؟ این دوست خوب بهتر است که ضعیف نگهداشته شود! سیاستی که چهار دهه است که دنبال شده، و میشود. اخیرا سپاه کمی پر و بال درآورده، آن را هم سریع قیچی می کنند. کمی منطقی بیاندیشیم، در این 4 دهه سپاه با شعار مرگ بر این و مرگ بر آن چه گلی به سر چه کسی زده؟ آیا ساختن موشک و پهباد و غیر با شعار بدست آمده، یا منابع نفتی را خرج کردهاند، و از خود آمریکا تکنولوژی آن آورده شده؟ ما می توانستیم به همگی این تکنولوژیها برسیم، بدون دشمنی با کشور خاصی. دشمنی با آمریکا فقط برای ماندن بر سریر قدرت است و هیچ دلیل دیگری ندارد. و آمریکا هم بدش نمی آید که این جماعت بمانند. وقوع درگیریهای کوچک نامحتمل نیست، ولی درگیری بزرگ نه.
شاهد
روش کوبیدن به میخ و نعل کوشش کنشگری سیاسی استر که روزگاری در بر کشیدن حکومت توتالیتر اسلامی دست داشته است ونمی خواهد مسئولیت خود را بپذیزد.روزگاری در درگیری امریکا و ویتنام چندین میلیون ویتنامی کشته شدند امروز فارغ از سیاست های توتالیتر کمونیستی که می کوشید انسان نوین سوسیالیستی بسازد دولت بورکراتیک استبدادی ویتنام بزرگترین متحد امریکا در جنوب شرقی اسیاست. در حاکمیت شبه توتالیتر ایران هژمونی تمامیت خواهد تحت ، زعامت کوشش برای گسترش شیعه توتالیتر عامل اصلی بحران است .کوشش "عادی سازان" حکومت که در دولت بورکراتیک روحانی گرد امده اند مدام از سوی جنبش سازان شیعه تمامیت خواه نابود شده است.بیاد اوریم سخنان قاسم سلیمانی "ظریف پس از برجام در تعیین جهت سیا ست خارجی ایران نخواهد داشت.
Skull Island
جناب شاهد حقیقت عجیب ولی شدنی گفته اند. از عربستان سعودی تا ویتام همگی دیکتاتوری هستند. حتی عربستان سعودی به نوعی تئکرات است، هر چند آخوند-شیخی در راس حکومت نیست ولی کاملا در جهت ایدئلوژی مذهبی وهابی که یکی از سرچمشه های تررویسم الام گرا و تکفیری-سلفی ضد بشری است. این طیف عجیب و غریب حکومتهای دیکتاتوری ظالم و فاسد، متحد غرب بویژه آمرکیا هستند. در ماقبل قریبنه عربستان سعودی ییک نظام جمهوری سالامی است که عملا متحد مزدور روسیه و چین شده است. مسئله چیست؟ مسئله دو وجه دارد: 1- نظام ولایت فقیه خامنه ای که 28 سال است تقریبا مفت و شاتسکی سلطنت مطلقه ایران به دست دارد بخش اشتباهی داستان ایستاده، چین همچو رفیق قافله و شریک دزد است. روسیه هم کمابیش مثل چین است ولی هنوز توهم شوروی دارد ومیخواهد امپرالیسمش با چانه زنی و مکارت کشی از ابزارکهای همچو حکومت خامنه ای بازی کند. وگرنه چین و روسیه همگی دوستان اسرائیل هستند. در دهه 1980 که دوران دنک شیائو پینگ معمار چین کمونیست ظاهری ویل بازارچی نوین همزمان به ایران و عراق سلاح می فروخت! مسئله دوم یک مشت مجنون بیمار سادیسمی شده در درون نظام هستند که تا خرخره در فساد و ظلم فور رفتن ولی بیماری داشیعی نمی گذارد قبول کنند طرف اشتباه ایستادند. این خمینی سنگی در چاه ظلالت تشیع انداخت که گویا با نابودی کامل تشیع سیاسی تمامی ندارد! شعارهای یامفت و مضحک دموکراسی و ازادی حسن روحانی در انتخابات تنها نوعی نمادین شد باری رای سلبی ولی شعارهای یارنه ای نماد اعتراضی شد به تدراکچی نظام. مردم 97 درصد از یارنه انصارف ندادند چون میدانند آخرین قطرات ثروت ملی شان است و بزودی بقیه غارتگران ظنام بالا میکشند. اگر ده سال دیگر این نظام به همین شکل باقی بماند دیگر چیزی برای مردمب اقی نخواهد گذاشت. کره شمالی کیمی و ایران داشیعی عملا تنها موجودان ناقص العقل دنیا هستند و شده اند لولی ژئوپلتیک برای آمرکیا و رغب برای سرکیسه کردن ملل همسایه و بزار اسلحه. واقعا حتی کوبا هم دیگر نمیخواهد نقش لول بازی کند ولی گیوا ترامپ کاسب به زور میخواهد کوبا للو کند! چون بزار امریکای لاتین هم خییل بزرگ است. این قسمت ترازیک دنیاست که تجارت اسلحه باقی مانده از جنگ سرد. اما بایست سازندگان سلاح یا غیرنظامی شوند یا ادغام در شرکتهای غیرنظامی. لولوها دیگر توان ایجاد رعب و وحشت ندارند.