ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

روحانی در مراسم تحلیف: ایران آغازگر نقض برجام نخواهد بود

روحانی در مراسمی که ۱۰۵ هیأت نمایندگی از کشورهای مختلف حضور داشتند گفته در ایران حاکمیت دوگانه وجود ندارد. او گفته به سوی همسایگان دست دوستی دراز می‌کنیم.

حسن روحانی پس از ادای سوگند در مراسم تحلیف دوازدهمین رئیس جمهوری ایران، با دفاع از «رویکرد و راه» دولت خود در چهار سال گذشته گفت ایران آغازگر نقض برجام نخواهد بود.

در این مراسم ۱۰۵ هیأت نمایندگی کشورهای مختلف حضور دارند

در این مراسم که شماری از هیأت‌های عالیرتبه کشورهای مختلف جهان حضور داشتند روحانی گفت: «جمهوری اسلامی آغازگر نقض برجام نخواهد بود، اما در مقابل اقدامات آمریکا واکنش متناسب نشان خواهد داد.»

رئیس‌جمهوری ایران هشدار داد که هرگونه نقض برجام با واکنش یکپارچه ملت و دولت ایران مواجه خواهد شد.

او این سخنان را در مذاکره با فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا نیز مطرح کرده بود.

    روحانی در این سخنرانی‌ گفت «ما دست دوستی به سمت همسایگان خود دراز می‌کنیم». به گفته او دولتش قصد دارد صدای اعتدال، منطق و گفتگو را به صدای غالب در منطقه تبدیل کند.

    روحانی ادامه داد که کشور ایران هیچگونه محدودیتی جهت همگرایی منطقه‌ای و بین‌المللی ندارد.

    او ابراز امیدواری کرد که حضور مقامات عالیرتبه کشورها در این مراسم تحلیف آغازی دوباره برای همکاری و ایجاد ثبات بیشتر در منطقه باشد.

    روحانی گفته پیروزی او به معنای انتخاب یک رویکرد و راه به‎خصوص است و او بر شعارهای انتخاباتی‌اش از جمله آزادی، امنیت، آرامش و پیشرفت وفادار می‌ماند.

    روحانی: حاکمیت دوگانه وجود ندارد

    حسن روحانی همچنین با تأکید ضمنی بر اینکه تفاوتی بین سیاست‌های کلی نهاد رهبری و نهاد ریاست‌جمهوری وجود ندارد، گفت که «در ایران ما حاکمیت دوگانه‌ای وجود ندارد».

    او بازگشت ثبات اقتصادی به بازارهای مختلف بویژه بازار ارز، کاهش نرخ تورم و تک رقمی کردن آن، رشد اقتصادی از رشد منفی به رشد کم سابقه دو رقمی در سال گذشته و دست یابی اشتغال بیش از ۶۰۰ هزارنفری را از جمله دستاوردهای دولت یازدهم خواند.

    پیش از روحانی، علی لاریجانی و صادق آملی لاریجانی، رؤسای دو قوه مقننه و قضائیه سخنرانی کردند.

    علی لاریجانی از هیأت‌های خارجی مختلف و مهمانان داخلی نام برد و از آنها تشکر کرد. صادق آملی لاریجانی نیز ضمن تاختن به «دشمنان» ایران، یکی از مهم‌ترین وظایف رئیس‌جمهوری را بر اساس سوگندنامه‌اش «پاسداری از دین اسلام» خواند.

    در متن سوگندنامه رئیس‌جمهوری آمده است که «من به عنوان رئیس جمهور در پیشگاه قرآن کریم و در برابر ملت ایران به خداوند قادر متعال سوگند یاد می‌کنم که پاسدار مذهب رسمی و نظام جمهوری اسلامی و قانون اساسی کشور باشم.»

    در این مراسم که تحت تدابیر شدید امنیتی برگزار شد، ۱۰۵ هیأت نمایندگی کشورهای مختلف حضور داشتند.

    هشت رییس جمهوری، ۱۹ رییس مجلس، ۹ معاون رییس جمهوری و نخست وزیر، هفت معاون رییس مجلس، ۱۱ وزیر امورخارجه و ۳۵ فرستاده ویژه کشورها در مراسم تحلیف روحانی حاضر بودند. در هیئت‌های رده‌پایین‌تر نیز ۱۲ معاون وزیر امور خارجه، شش رییس گروه دوستی – پارلمانی و دو رئیس کمیسیون سیاست خارجی پارلمان‌ها و همچنین دبیرکل دبیرخانه کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل متحد شرکت کردند.

    حامیان روحانی شمار بالای مهمانان خارجی را نشانه موفقیت دیپلماسی او می‌دانند.

    گزارشی از جزئیات و حواشی مراسم تحلیف

    این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

    آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

    .در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

    توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

    نظر بدهید

    در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

    نظرها

    • چرا حتی یک رئیس جمهور سابق جمهوری اسلامی در مراسم تحلیف روحانی نبود؟