ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

برنامه مقام‌های ایرانی برای بازدید از سرورهای تلگرام

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت که قرار است به زودی برنامه‌ای برای بازدید از سرورهای منتقل شده از تلگرام به ایران برای مقامات کشور از جمله مقامات قضایی و وزارت ارتباطات ترتیب داده شود.

محمد کاظمی، نماینده مجلس شورای اسلامی گفت که قرار است به زودی برنامه‌ای برای بازدید از سرورهای منتقل شده از تلگرام به ایران برای مقامات کشور از جمله مقامات قضایی و وزارت ارتباطات ترتیب داده شود.

محمد کاظمی، عضو کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه و نماینده مجلس شورای اسلامی

به گزارش وب‌سایت «الف» محمد کاظمی، عضو کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه و نایب رییس کارگروه کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی در رابطه با انتقال سرورهای CDN پیام‌رسان تلگرام به ایران گفت: «وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات سرورهای تلگرام را به ایران آورده است اما به نظر می‌رسد که هنوز این سرورها پیاده سازی نشده است.»

به گفته محمد کاظمی «هفته گذشته قرار بود جلسه‌ای با حضور دادستان کل کشور و وزرای مرتبط در رابطه با تلگرام و انتقال سرورهای این پیام رسان به ایران داشته باشیم که برگزار نشد اما به زودی جلسه‌ای برای هماهنگی، پاره‌ای از توضیحات و بازدید از سرورهای منتقل شده از تلگرام به ایران برای مقامات کشور از جمله مقامات قضایی و وزارت ارتباطات برگزار خواهد شد.»

این نماینده مجلس همچنین از ارتباط مستقیم نمایندگان تلگرام با وزارت ارتباطات ایران به صورت مستقیم خبر داد و گفت: «نمایندگان ایران قطعاً همواره با وزارت ارتباطات در تماس بوده‌اند اما فکر نمی‌کنم که نماینده‌ای از تلگرام برای این جلسه با سران و مقامات ایرانی وارد ایران شود ولی در هر صورت ما با مدیران و نمایندگان این پیام رسان در ارتباط هستیم.»

این عضو کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه در رابطه با شایعات فیلترینگ تلگرام گفت: «ما هیچ برنامه‌ای برای محدودیت و فیلترینگ تلگرام نداریم چرا که تلگرام قول داده است تا محتوای ضد دینی و مسائل هنجارشکن که مورد تایید جمهوری اسلامی ایران نیست را رعایت کند اما ما همواره به دنبال رشد پیام رسان‌های داخلی هستیم چرا که این بستر بهتر خواهد بود.»

کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه در سال ۱۳۸۸ و در پی تصویب قانون جرایم رایانه‌ای در مجلس و تایید آن توسط شورای نگهبان، بنیان‌گذاری شد. این کارگروه زیر نظر دادستان کل کشور فعالیت می‌کند و بر اساس قانون جرایم رایانه‌ای، اعضای آن موظفند هر دو هفته یک‌بار تشکیل جلسه دهند و در این جلسات در مورد فیلتر شدن وب‌گاه‌های مختلف تصمیم‌گیری کنند.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.