رئیس فراکسیون شفافسازی خواهان ارائه صورت اموال وزرای پیشنهادی شد
محمود صادقی در نامهای به روحانی خواهان ارائه صورت اموال وزرای پیشنهادی، شفافسازی درباره عضویت آنها در هیئتمدیره شرکتهای خصوصی و دولتی و فعالیتشان در بخش خصوصی شد.
محمود صادقی، نماینده تهران و رئیس فراکسیون شفافسازی و سالمسازی اقتصاد و انضباط مالی در مجلس شورای اسلامی ایران خواهان ارائه صورت اموال وزرای پیشنهادی دولت دوازدهم شد.
صادقی، نماینده اصلاحطلب مجلس شنبه ۲۱ مرداد در نامهای به حسن روحانی، رئیسجمهوری نوشت که «از جنابعالی درخواست میشود به وزرای محترم معرفیشده به مجلس شورای اسلامی تکلیف بفرمایید اطلاعات دقیقی از وضعیت مالی و فعالیت اقتصادی خود، همسر و فرزندانشان بویژه فعالیتهایی که زمینه تعارض منافع بین فعالیت در بخش خصوصی و موقعیت و اختیارات حاکمیتی فراهم میکند» ارائه دهند.
او خواهان ارائه «کلیه اموال»، عضویت احتمالی نامزدهای وزارت در هیئتمدیرههای شرکتهای خصوصی و دولتی و تشکلهای صنفی و نیز «وضعیت اشتغال وزیر در بخش خصوصی» شد.
محافظهکاران دولت پیشین حسن روحانی را به دلیل قرارداشتن وزرای ثروتمند در آن به انتقاد میکشیدند. بهخصوص محمدرضا نعمتزاده، وزیر صنعت و معدن که به ادعای آنها «رکورددار عضویت در هیئتمدیره شرکتهای خصوصی» است.
درباره فهرست جدید کابینه اینجا بخوانید: هیأت وزیران دوازدهم: حذف مولاوردی و طیبنیا از کابینه
محمدرضا نعمتزاده وزیر صنعت، معدن و تجارت در فهرست کابینه جدید جای خود را به محمد شریعتمداری یکی از روسای ستاد تبلیغاتی روحانی در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری داده است.
به ادعای محافظهکاران، شش وزیر کابینه یازدهم داراییهایی بالای ۱۰۰۰ میلیارد تومان داشتند. صحت این ادعاها مشخص نیست.
همچنین فعالیت اعضای خانواده وزرا در دولت اول روحانی با انتشار خبر واردات پوشاک از سوی دختر وزیر آموزش و پرورش جنجالی شد.
فخرالدین احمدی دانشآشتیانی، وزیر آموزش و پرورش دولت اول روحانی در کابینه جدید حاضر نخواهد بود.
رسانههای محافظهکار گزارش داده بودند که خود او به همراه دختر و همسرش هیئتمدیره شرکت «آمیتیس طراوت کودکی»، فعال در زمینه واردات پوشاک را تشکیل میدهند.
بیشتر بخوانید: دختر وزیر آموزش و پرورش از اتهام «قاچاق کالا» تبرئه شد
نظرها
farid
قراردادمحرمانه نفتی بدتراز قرارداددارسی بالای 50درصد یعنی 50و 1دهم درصد سهام دست توتال است و سهم ایران تنها 19و 9دهم درصد است. - قرارداد ۶۶۰ میلیون یورویی ایران و رنو برای تولید ۳۰۰ هزار خوردوی بی کیفیت! - فاینانس ۱۳ میلیارد دلاری کرهایها برای ایران نهایی شد! مملکت را به ورشکستگی کشانده اند چاه بهار را به هندیها واگذار کردند و گاز مجانی به ترکیه میدهند با کنار کشیدن از گاز پارس جنوب٬ کل منابع گاز را به قطر باج میدهند وهواپیمای سوپر لوکس با بدهی میلیاردی میخرند و دلارها همچنان صرف عواملشان در کشورهای منطقه و شمال افریقا میشود....... زمان شاه با پول نفت در شرکتهای اروپایی مثل کروپ و شل و... سرمایه گذاری میکردند و حالا با بباد دادن میلیاردها دلار٬ مردم ایران را زیر بار میلیاردها دلاربدهی میبرند....در حالیکه بزرگترین صادر کننده نفت جهان، یعنی عربستان سعودی، تا ماه مارس ۲۰۱۶ به میزان ۱۱۶ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار اوراق قرضه آمریکا را نزد خود داشته است!