ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

روایت متفاوت سئول و واشنگتن از آخرین آزمایش موشکی کره شمالی

آمریکا می‌گوید آزمایش موشک‌های بالستیک کوتاه‌برد کره شمالی شکست خورده است. سئول اما آن را آزمایش توپخانه موشکی کره شمالی خوانده و گفته نمی‌توان از شکست مطلق آن حرف زد.

کره شمالی در ادامه آزمایش‌های موشکی خود این بار سه موشک کوتاه‌برد پرتاب کرد. آمریکا این آزمایش را یک آزمایش موشکی بالستیک شکست‌خورده خوانده است اما کره جنوبی آن را آزمایش سیستم موشکی ۳۰۰ میلیمتری پیونگ‌یانگ می‌داند و می‌گوید که نمی‌توان این آزمایش را کاملاً شکست‌خورده دانست. همزمان مانور نظامی آمریکا و کره جنوبی در شبه‌جزیره کره ادامه دارد.

مردم کره جنوبی در حال تماشای اخبار مربوط به آزمایش موشکی کره شمالی - عکس آرشیوی

کره شمالی این سه موشک را شنبه، ۲۶ اوت به سمت دریای ژاپن پرتاب کرد. به ادعای مقر فرماندهی ارتش آمریکا در اقیانوس آرام، دو موشک از این سه موشک کوتاه‌برد بالستیک پس از پرواز فاصله‌ای نامشخص سقوط کرده‌اند و موشک سوم در همان لحظه پرتاب منفجر شده است.

به گزارش خبرگزاری «آسوشیتدپرس»، دفتر رئیس‌جمهوری کره جنوبی اما در بیانیه‌ای توضیح داده است که همسایه شمالی توپخانه‌ موشکی ۳۰۰ میلی‌متری خود را آزمایش کرده است. این بیانیه از «شکست» این آزمایش سخن نگفته است. به گفته سئول، موشک‌های کره شمالی از سواحل شرقی این کشور شلیک شدند و حدود ۲۵۰ کیلومتر در آسمان بودند.

یک مقام نظامی پیشین کره جنوبی به آسوشیتدپرس گفته که توضیحات واشنگتن و سئول درباره آزمایش موشکی کره شمالی ضرورتاً ناقض یکدیگر نیستند، چرا که موشک‌های توپخانه کره شمالی آن قدر بزرگ هستند که مرزهای بین موشک بالستیک و موشک توپخانه‌ای را مخدوش کرده‌اند.

اگر ادعاهای کره جنوبی صحت داشته باشد، کره شمالی در حال تقویت توپخانه موشکی خود است که بنا به تخمین کارشناسان نظامی، دارای موشک‌هایی با برد ۲۰۰ کیلومتر است.

انواع موشک‌های بالستیک

پاسخ کره شمالی به مانور نظامی مشترک سئول و واشنگتن

روابط کره شمالی و ایالات متحده پس از بر سر کار آمدن دونالد ترامپ، رئیس‌جهوری آمریکا پر تنش‌تر شده است.

از آغاز سال  ۲۰۱۶ کره شمالی دو آزمایش هسته‌ای و ده‌ها آزمایش موشکی انجام داده که بیشترین شمار این آزمایش‌های موشکی از آغاز سال جاری اجرا شده است. این اقدامات قدرت‌های جهانی را نگران کرده و تهدیدهای دو طرف در شبه‌جزیره کره این منطقه را به‌شدت نظامی کرده است.

آزمایش موشکی پیونگ‌یانگ همزمان با مانور نظامی ایالات متحده و کره جنوبی در شبه‌جزیره کره رخ می‌دهد؛ مانوری که در پاسخ به آنچه «تهدید رو به افزایش» کره شمالی خوانده شده، در حال انجام است. این مانور تا ۳۱ اوت به طول خواهد انجامید.

کره شمالی در روزهای پایانی ماه ژوئیه به‌رغم ممنوعیت جهانی باز هم دست به آزمایش دو موشک بین قاره‌ای خود زد. موشک‌هایی که به‌گفته کارشناسان می‌توانند خاک آمریکا را مورد هدف قرار دهند.

پس از این آزمایش‌ها دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا کره شمالی را با «آتش و خشم» مورد تهدید قرار داد. در مقابل پیونگ‌یانگ تهدید کرد که شبه‌جزیره گوام در اقیانوس آرام را که تحت کنترل آمریکاست و واشنگتن در آن پایگاه نظامی مهمی دارد، مورد حمله قرار خواهد داد. با این حال کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی این نقشه را به‌طور موقت کنار گذاشت.

اما پیونگ‌یانگ کماکان برنامه تسلیحات هسته‌ای خود را در عین تحریم‌های جهانی و تهدیدهای ترامپ ادامه می‌دهد.

بیشتر بخوانید:

    خبرگزاری دولتی کره شمالی شنبه اعلام کرد که کیم جونگ اون، رهبر این کشور از تمرین‌های نظامی نیروهای ویژه ارتش این کشور بازدید کرده‌است. این تمرین‌های نظامی به شبیه‌سازی جنگ با کره جنوبی مربوط بوده‌اند و پاسخی به مانور نظامی این کشور با آمریکا تلقی می‌شوند.

    بنابر گزارش‌ها، کیم جونگ اون به سربازانش گفته که «به محو بی‌رحمانه دشمن از صحنه با سلاح‌هایشان و اشغال ناگهانی سئول و بخش جنوبی کره در یک عملیات» بیندیشند.

    این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

    آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

    .در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

    توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

    نظر بدهید

    در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

    نظرها

    نظری وجود ندارد.