ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

حذف نرم‌افزارهای ایرانی از فروشگاه مجازی گوگل

گوگل نیز پس از اپل نرم‌افزارهای ایرانی را از فروشگاه مجازی خود حذف کرد. دلیل آن تبعیت از قانون تحریم‌های ۲۲ ساله آمریکا علیه ایران است.

گوگل نیز راه شرکت اپل را پیش گرفت و نرم‌افزارهای ایرانی را از گوگل‌ پلی، فروشگاه مجازی خود حذف کرد.

گوگل نرم‌افزارهای ایرانی را از فروشگاه مجازی‌اش حذف کرد

شرکت گوگل جمعه، هشتم سپتامبر/ ۱۷ شهریور نرم‌افزارهای ایرانی مخصوص سیستم عامل آندروید را که بر تبلت‌ها و گوشی‌های هوشمند سوار است، از گوگل پلی حذف کرد. حذف این نرم‌افزارها در تبعیت از تحریم‌های دولت آمریکا علیه ایران صورت گرفت.

تحریم‌های ۲۲ ساله آمریکا علیه ایران شامل تمام معامله‌های بین ایران و ایالات متحده از جمله عرضه کالا، فن‌آوری و خدمات می‌شوند.

دولت باراک اوباما، رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا اما در ۲۰۱۴ به شرکت‌های فناوری ارتباطات همچون اپل و گوگل مجوز ارائه نرم‌افزارهای ایرانی را اعطا کرده بود.

آن زمان هدف دولت اوباما «افزایش محبوبیت در بین جوانان ایرانی» عنوان شد. حدود نیمی از جمعیت ۸۰ میلیونی ایران زیر ۳۰ سال هستند.

شرکت گوگل در فروشگاه گوگل‌ پلی به نرم‌افزارهای ایرانی خدمات هاستینگ ارائه می‌داد.

حذف نرم‌افزارهای ایرانی، معلول تضعیف برجام؟

روابط ایران و آمریکا پس از به قدرت رسیدن دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری فعلی تنش‌آلودتر شده است.

ترامپ از منتقدان سرسخت توافق هسته‌ای ایران و گروه ۱+۵ موسوم به برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) است و ایران را به بی‎ثبات‌کردن خاورمیانه و حمایت از تروریسم متهم می‌کند. ایران همواره این اتهام‌ها را رد کرده است.

پیش از گوگل نیز شرکت اپل در ماه اوت نرم‌افزارهای ایرانی را از فروشگاه اینترنتی‌اش حذف کرد. پس از آن کاربران ایرانی شبکه‌های اجتماعی با به راه‌انداختن کارزاری با هشتگ stopremovingiranianapps# نسبت به این اقدام اپل اعتراض کردند.

اکنون نیز کاربران ایرانی از این اقدام گوگل خشمگین شده‌اند.

پس از به امضا رسیدن برجام، شرکت‌های مختلفی از آمادگی‌شان برای حضور در بازار ایران می‌گفتند. اپل و گوگل نیز از جمله این شرکت‌ها بودند.

اکنون با به گوش رسیدن زمزمه‌های تلاش دولت ترامپ برای نشان‌دادن عدم تبعیت ایران از برجام شرکت‌های آمریکایی نیز فاصله بیشتری از بازار ایران می‌گیرند.

در ایران ۴۸ میلیون تن از تلفن‌های هوشمند استفاده می‌کنند.

با حذف دسترسی به نرم‌افزارهای ایرانی در گوگل پلی و اپ استور، کارشناسان احتمال افزایش محبوبیت پلتفرم‌های ایرانی همچون کافه بازار را مطرح می‌کنند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.