ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

سان سوچی در مجمع عمومی سازمان ملل شرکت نمی‌کند

سخنگوی حزب حاکم میانمار گفته است در داخل مسائل مهم‌تری وجود دارد. سان‌سوچی سال گذشته وعده داده بود که کشتار مسلمانان روهینگیا خاتمه می‌یابد.

دولت میانمار اعلام کرد، آنگ سان سوچی، رهبر این کشور در نشست مجمع عمومی سازمان ملل شرکت نمی‌کند.

آنگ سان سوچی، رهبر میانمار

سخنگوی جبهه ملی برای دموکراسی میانمار که حزب حاکم این کشور است، شامگاه گذشته به خبرگزاری رویترز گفته است که آنگ سان سوچی، رهبر میانمار و برنده جایزه صلح نوبل در مجمع عمومی سازمان ملل که قرار است ۲۰ سپتامبر سال جاری در نیویورک برگزار شود، شرکت نخواهد کرد.

سخنگوی حزب حاکم میانمار دلیل عدم شرکت آنگ سان سوچی در نشست مجمع عمومی سازمان ملل را اعلام نکرد.

اونگ شین، سخنگوی حزب سوچی به رویترز گفته است:

«او (سانگ سوچی) هرگز هیچ نگرانی از بابت روبرو شدن با انتقادها یا مشکلات ندارد. شاید در داخل مسائل مهم‌تری وجود داشته باشد.»

در روزهای گذشته سان‌سوچی که عنوان رسمی او «مشاور دولت» است، به سبب کشتار اقلیت مسلمان روهینگیا با انتقادات گسترده‌ای مواجه بوده است.

خشونت‌ها در میانمار با حمله روز جمعه ۲۵ اوت / ۳ شهریور شورشیان روهینگیا به ده‌ها پاسگاه پلیس آغاز شد. در پی این حملات ارتش میانمار عملیات گسترده‌ای را در ایالت راخین آغاز کرد. بر اساس آماری که سازمان ملل متحد منتشر کرده تاکنون بیش از ۳۷۰ هزار نفر از اقلیت روهینگیا از ایالت راخین آواره شده‌اند.

خبرگزاری شین هوا، گزارش داده که به جای سوچی، یو هنری وان تیو معاون رئیس جمهور میانمار در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد شرکت و سخنرانی می‌کند.

سان سوچی در سخنانی سپتامبر سال گذشته که به عنوان رهبر میانمار در مجمع عمومی سازمان ملل ایراد کرد وعده داده بود که دولت میانمار بحران اقلیت مسلمان روهنگیا در این کشور را از میان برمی‌دارد. اما یک سال بعد، نه تنها این وعده تحقق پیدا نکرد که مسلمان میانمار در ایالت راخین از روی زمین‌هایشان کنده شدند و ناگزیر به بنگلادش گریختند.

در روزهای گذشته گزارش‌هایی در رسانه‌های خبری جهان منتشر شده بود که از آتش زدن عمدی روستاهای مسلمانان روهینگیا توسط ارتش میانمار و بودایی‌های متعصب استان راخین حکایت داشت.

مقامات میانمار این گزارش‌ها را رد کرده‌اند. آن‌ها شبه‌نظامیان اسلام‌گرای راخین را متهم کرده‌اند که روستاها را عمداً به آتش کشیده‌اند.

دولت ترامپ از دولت میانمار خواسته است برای حفظ جان مردم روهینگیا تلاش کند. شیخ حسینه واجد، نخست‌وزیر بنگلادش روز گذشته از دولت میانمار خواست «اقدامات لازم برای بازگشت شهروندان میانماری به کشورشان» را انجام دهد.

نخست‌وزیر بنگلادش هنگام بازدید از یکی از اردوگاه‌های رانده‌شدگان میانمار گفت:

«دولت میانمار این بحران را به وجود آورده و دولت میانمار هم می‌بایست این بحران را از میان بردارد. ما خواهان رابطه دوستانه و صلح‌آمیزی با همسایگانمان هستیم.»

در میانمار از ۵۰ سال گذشته تاکنون نظامیان قدرت را در دست دارند. در سال ۲۰۱۱ گذار به دموکراسی در میانمار آغاز شد، اما با این‌حال قرار شد نظامیان تا پایان مرحله گذار از اختیارات ویژه برخوردار باشند.

نشست فوق‌العاده شورای امنیت سازمان ملل چهارشنبه ۱۳ سپتامبر برای بررسی بحران میانمار پشت درهای بسته برگزار می‌شود. بریتانیا و سوئد از سازمان ملل درخواست کرده‌اند این نشست برگزار شود. نماینده بریتانیا در سازمان ملل اظهار امیدواری کرده که در پایان این نشست، بیانیه‌ای در محکومیت کشتار مسلمانان میانمار صادر شود. این احتمال وجود دارد که روسیه و چین با صدور این بیانیه مخالفت کنند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.