ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

سازمان ملل: گرسنگی در جهان افزایش یافته است

سازمان ملل می‌گوید ۱۱ درصد جمعیت جهان در سال ۲۰۱۶ از گرسنگی رنج کشیده‌اند. عامل اصلی افزایش گرسنگی درگیری‌های نظامی و گرمایش زمین عنوان شده است.

سازمان ملل می‌گوید پس از ۱۰ سال مهار گرسنگی در جهان، در سال ۲۰۱۶ گرسنگی افزایش ناگهانی یافت. درگیری‌های نظامی و گرمایش زمین از دلایل اصلی‌اند.

به‌گزارش خبرگزاری فرانسه، جمعه ۱۵ سپتامبر / ۲۴ شهریور، سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل (فائو)، صندوق بین‌المللی توسعه کشاورزی (آیفاد)، برنامه جهانی غذا، و برای نخستین بار صندوق کودکان سازمان ملل (یونیسف) و سازمان بهداشت جهانی، نهادهای وابسته به سازمان ملل متحد، گزارش مشترکی درباره گرسنگی در جهان منتشر کردند.

در این گزارش آمده است که در سال گذشته میلادی گرسنگی دوباره افزایش یافت و به ۸۱۵ میلیون نفر یا ۱۱ درصد جمعیت جهان رسید.

نادهای سازمان ملل گفته‌اند که افزایش ۳۸ میلیون نفر به شمار گرسنگان در سال گذشته «به‌طور عمده ناشی از گسترش درگیری‌های خشونت‌آمیز و تغییرات آب و هوایی» بوده است.

از ۸۱۵ میلیون نفر گرسنه در جهان، ۴۸۹ میلیون نفر در کشورهایی زندگی می‌کنند که از این فجایع آسیب دیده‌اند.

در مجموع حدود ۱۵۵ میلیون کودکِ کمتر از پنج سال سن، به‌دلیل گرسنگی از عدم رشد رنج می‌برند. بالاترین میزان کودکان گرسنه یا دچار سوء تغذیه در مناطقی وجود دارد که در آن‌ها درگیری‌های خشونت‌بار جریان داشته است.

در همین حال، گزارش از این‌که ۴۱ میلیون کودک اضافه وزن دارند ابراز نگرانی کرده و گفته است که این پدیده خطر ابتلا به چاقی و بیماری در بزرگسالی را افزایش می‌دهد. همچنین کم‌خونی در زنان و چاقی در بزرگسالان نیز نگران‌کننده است.

این گزارش تأکید کرده است که «چنین روندی نه تنها نتیجه جنگ و تغییرات آب و هوایی، که نتیجه تغییرات عمیق در عادات غذایی و فقر مرتبط با رکود اقتصادی است.»

سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی

از سال ۲۰۰۵ روند گرسنگی رو به کاهش نهاد. در آن سال ۹۲۶ میلیون نفر در جهان از گرسنگی رنج می‌بردند. روند نزول این آمار در سال ۲۰۱۴ به‌شکل نامحسوسی متوقف شد. در این سال ۷۷۶ میلیون نفر گرسنه بودند در حالی‌که در سال ۲۰۱۳ این رقم ۷۷۵ میلیون نفر بود. در سال ۲۰۱۵ این میزان با افزایش یک میلیون نفر به ۷۷۷ میلیون نفر رسید.

گیلبرت هونگبو، مدیر صندوق بین‌المللی توسعه کشاورزی می‌گوید مشکل بتوان رشد گرسنگی را از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۵ توضیح داد «اما در سال ۲۰۱۶ این افزایش واقعاً جدی است و بزرگترین نگرانی ما در ۱۵ سال اخیر است.»

مدیر صندوق بین‌المللی توسعه کشاورزی به‌ویژه از تغییرات اقلیمی، که به‌گفته او «تأثیرات آن بیش از پیش است» و «خشکسالی که در سومالی، اتیوپی و شرق آفریقا ادامه دارد»، نگران است.

گیلبرت هونگبو می‌گوید: «سرمایه‌گذاری‌های درازمدت کافی نیست تا روستاییان مناطق دورافتاده را قادر سازد که بتوانند با محصولات خود زندگی کنند.»

او می‌افزاید «باید دانست که در مورد این مشکل جامعه جهانی آگاهی دارد»، اما «راه‌اندازی سرمایه‌گذاری درازمدت برای توسعه تولید مواد غذایی مطلوب است.»

هونگبو با یادآوری این‌که «متوسط مزارع آفریقا بیش از دو هکتار نیست»، گفت: «مهم آن است که روی کشاورزان کوچک سرمایه‌گذاری شود.»

به‌گفته او «۸۰ درصد کل محصولات کشاورزی آفریقا حاصل کار تولیدکنندگان کوچک است که شمار آن‌ها ۳۸ تا ۴۰ میلیون نفر است». شرکت‌های چندملیتی کشاورزی و مواد غذایی بزرگ نیز برای سرمایه‌گذاری انبوه در آفریقا با یکدیگر رقابت می‌کنند. مدیر صندوق بین‌المللی توسعه کشاورزی معتقد است که این دو نوع کشاورزی باید با هم هماهنگ باشند.

گیلبرت هونگبو از راه‌اندازی یک صندوق سرمایه‌گذاری توسط صندوق بین‌المللی توسعه کشاورزی برای تولیدکنندگان کوچک در ماه ژانویه خبر داد.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.