ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

عفو بین‌الملل سخنان آنگ سان سوچی را مأیوس‌کننده خواند

در پی اظهارنظر آنگ سان سوچی، رهبر میانمار و برنده جایزه نوبل صلح درباره نقض حقوق اقلیت مسلمان روهینگیا در این کشور، سازمان عفو بین‌الملل سخنان او را مأیوس‌کننده خواند.

در پی اظهارنظر آنگ سان سوچی، رهبر میانمار و برنده جایزه نوبل صلح درباره نقض حقوق اقلیت مسلمان روهینگیا در این کشور، سازمان عفو بین‌الملل سخنان او را مأیوس‌کننده خواند.

جیمز گومز، مسئول کنونی عفو بین‌الملل در منطقه میانمار گفته است که دولت میانمار در مواجه با «رویدادهای وحشتناکی» که در ایالت راخین این کشور می‌گذرد «مثل کبک سر خود را زیر برف کرده است.»

او گفت شواهد روشنی از «پاک‌سازی قومی» اقلیت مسلمان میانمار در دست است.

به‌گفته این مسئول سازمان عفو بین‌الملل، آنگ سان سوچی هنوز درباره نقش نیروهای امنیتی در این مورد سکوت می‌کند در حالی‌که شواهد موجود حاکی از آن است که نیروهای امنیتی میانمار در «پاک‌سازی قومی از طریق قتل و جابه‌جایی اجباری شرکت دارند».

دولت میانمار «پاک‌سازی قومی» مسلمانان روهینگیا را قبول ندارد.

آنگ سان‌سوچی، سه‌شنبه ۱۹ سپتامبر / ۲۸ شهریور برای نخستین بار از زمان وقوع خشونت‌ها در استان راخین در سخنانی که از تلویزیون پخش شد، نقض حقوق اقلیت مسلمان میانمار را محکوم کرد و وعده داد که آوارگان مسلمان می‌توانند بر سر زمین‌هایشان برگردند اما نه همه آنان.

او گفت به نیروهای نظامی دستور داده شده که در چارچوب قانون عمل کنند. همچنین کسانی که حقوق بشر را نقض کرده‌اند یا اعمال فراقانونی انجام داده‌اند، محاکمه می‌شوند و به مجازات می‌رسند.

آنگ سان سوچی از ناظران بین‌المللی دعوت کرد که به میانمار بیایند و اوضاع را زیر نظر بگیرند.

سازمان ملل می‌گوید از آغاز خشونت‌ها در ۲۵ اوت بیش از ۴۰۰ هزار نفر از مسلمانان روهینگیا آواره شده‌اند. شورای امنیت سازمان ملل هفته گذشته با صدور بیانیه‌ای خشونت‌ها علیه مسلمانان میانمار را محکوم کرد.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.