ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

توقف فعالیت‌ شرکت‌های کره شمالی در چین

یک اقدام تأثیرگذار در اقتصاد کره شمالی از سوی مهم‌ترین متحد این کشور. جمهوری خلق چین به شرکت‌های کره شمالی ۱۲۰ روز مهلت داده. صدور نفت به کره شمالی هم محدود شده.

در چارچوب تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل، جمهوری خلق چین از شرکت‌های کره‌ شمالی که در خاک این کشور فعالیت می‌کنند خواسته است فعالیت خود را متوقف کنند. وزارت بازرگانی چین در پکن به شرکت‌های کره شمالی یا شرکت‌هایی که در مالکیت افرادی با تبعیت کره شمالی هستند یا شرکت‌های مشترک کره شمالی و چین ۱۲۰ روز مهلت داده که فعالیتشان را در خاک جمهوری خلق چین متوقف کنند.

صنعت نساجی کره شمالی هدف تحریم های شورای امنیت سازمان ملل است

به این ترتیب چین بخش دیگری از تحریم‌های مصوب شورای امنیت سازمان ملل علیه کره شمالی را اجرا کرد. وزارت بازرگانی چین همچنین دستور داده که شرکت‌های چینی که در خارج از جمهوری خلق چین با شرکت‌های کره شمالی همکاری می‌کنند، به پروژه‌های مشترکشان خاتمه دهند.

علاوه بر این، صدور نفت به کره شمالی از طریق چین نیز محدود شده، به شکلی که فعالیت صنعت نساجی کره شمالی - بنا بر مصوبه شورای امنیت سازمان ملل - محدود شود.

چین به عنوان مهم‌ترین شریک تجاری کره شمالی مدت‌هاست که از واهمه هجوم موجی از پناهجویان از این کشور به مرزهایش، از اعمال تحریم‌هایی مانند قطع صدور نفت به کره شمالی تعلل می‌کند.  علاوه بر این چین واهمه دارد که با سقوط حکومت پیونگ‌یانگ سربازان آمریکایی در این کشور مستقر شوند و مرزهای او را تهدید کنند. از سوی دیگر جمهوری خلق چین مایل نیست که یک قدرت هسته‌ای در همسایگی‌اش پا بگیرد. به دلیل این نگرانی‌ها و ملاحظات وانگ یی، وزیر خارجه چین پنجشنبه ۷ سپتامبر اعلام کرده بود که چین با اعمال تحریم‌های تازه از سوی شورای امنیت سازمان ملل مخالفت نخواهد کرد.

دو شهروند چین به آن سوی مرز نگاه می‌کنند: کره شمالی

در اثر مشاجره لفظی رئیس جمهور آمریکا با کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، بحران شبه‌جزیره کره شدت بیشتری پیدا کرده است. رئیس جمهور آمریکا در نطقی که در مجمع عمومی سازمان ملل ایراد کرد، کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی را «مرد موشکی» خوانده و این کشور را به «نابودی کامل» در صورت خطرآفرینی برای منافع آمریکا و متحدانش تهدید کرده بود. در واکنش به نطق رئیس جمهور آمریکا در مجمع عمومی سازمان ملل، رهبر کره شمالی گفته بود به نظر او دونالد ترامپ از نظر روانی نامتعادل است و به اختلال مشاعر دچار شده. کیم گفته بود ترامپ را با «آتش» بر سر جایش می‌نشاند. ساعتی بعد از سخنان رهبر کره شمالی، خبرگزاری کره جنوبی گزارش داد که کره شمالی قصد دارد به زودی یک بمب هیدروژنی در اقیانوس آرام آزمایش کند. از آن پس چین نسبت به اعمال تحریم‌ها علیه کره شمالی اهتمام بیشتری کرد.

شنبه گذشته بمب‌افکن‌های راهبردی راکوِل بی-۱ لنسر آمریکا در شرق کره شمالی عملیات هوایی انجام دادند. جنگنده‌های شکاری اف ۳۵ نیروی هوایی آمریکا نیز این بمب‌افکن‌های راهبردی را همراهی می‌کردند. چین و روسیه با این رزمایش‌ها و نمایش‌های نظامی مخالف‌اند. آن‌ها می‌گویند تنها راه حل بحران شبه‌جزیره کره مذاکرات دیپلماتیک است.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.