طائب: شایعهپراکنی در مورد مقامات بالا میگیرد
ابتدا وزیر اطلاعات شایعه بازداشت دختر رئیس قوه قضائیه به اتهام جاسوسی را تکذیب کرد حالا رئیس اطلاعات سپاه. طائب میگوید «دروغپردازیهای دیگری» در راه است.
حجتالاسلام حسین طائب رئیس سازمان اطلاعات سپاه پاسداران میگوید سرویسهای جاسوسی غرب که از نفوذ در حاکمیت و ایجاد ناامنی در ایران ناامید شدهاند، تلاش میکنند به بیاعتمادی مردم به مسئولان جمهوری اسلامی دامن بزنند. او پیشبینی کرده که در روزهای آینده بازار این شایعهپراکنی ها داغتر شود.
سایت «آمدنیوز» ۹ مهر سال جاری این ادعا را مطرح کرده بود که «زهرا اردشیر لاریجانی مشهور به (خانم وحید) دختر صادق آملی لاریجانی» به جاسوسی برای سفارت بریتانیا در تهران متهم شده و پروندهای «فوق محرمانه» دارد.
آمدنیوز همچنین ادعا کرده بود که وحید حقانیان از مقامات بیت رهبری به اطلاعات سپاه دستور داده دختر صادق لاریجانی را بازداشت کنند.
روز گذشته محمود علوی وزیر اطلاعات شایعه بازداشت زهرا لاریجانی به اتهام جاسوسی برای سفارت بریتانیا در تهران را تکذیب کرده بود. او گفته بود هدف شایعهپراکنان مخدوش کردن اعتماد مردم به مسئولان است. اکنون رئیس اطلاعات سپاه پاسداران هم همان سخن را تکرار کرده و گفته است:
«اشراف اطلاعاتی ما بر تحرکات سرویسهای جاسوسی رژیم صهیونیستی و انگلیس حاکی از آن است که پس از شکست تلاشهای آنان برای به محاق بردن پروژه نفوذ و ایجاد ناامنی در کشور، این سرویسها با طرح کیسهای بیاساس و نشر کاذیب بهدنبال مشغولسازی افکار عمومی و ایجاد حس بیاعتمادی نسبت به مسئولین خدوم نظام هستند.»
حسین طائب به خبرگزاری تسنیم گفته است به دلیل برخوردهای مؤثر قوه قضائیه با «عوامل نفوذی و جاسوسان دوتابعیتی وابسته به بریتانیا و آمریکا» اکنون سرویسهای جاسوسی غرب تلاش میکنند با «دروغپردازی» هجوم تازهای را آغاز کنند.
چهارشنبه ۱۲ مهر دادگاه تجدید نظر حکم ۵ سال حبس یکی از اعضای تیم مذاکرهکننده هستهای ایران را تأیید کرد. عبدالرسول دری اصفهانی که در دانشگاه نفت در ایران تحصیلاتش را به پایان رسانده در مقام مشاور امور بانکی با تیم مذاکرهکننده ایران و تیم اجرایی برجام همکاری میکرد. او به جاسوسی برای آمریکا متهم شده بود.
اواخر مرداد عباس جعفری دولتآبادی دادستان تهران از بازداشت یک ایرانی دوتابعیتی که در حوزه اقتصادی در ایران فعالیت میکرد خبر داده بود. اتهام او هم جاسوسی برای سرویسهای بیگانه است.
کمال فروغی و نازنین زاغری هم که تابعیت بریتانیا و ایران را دارند در زندان به سر میبرند. فروغی به اتهام جاسوسی و زاغری به اتهام براندازی نرم.
ترزا می نخست وزیر بریتانیا در تماسی تلفنی با حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی خواستار آزادی فوری شهروندان بریتانیایی از زندانهای ایران شده بود.
صادق لاریجانی، رئیس قوه قضائیه روز گذشته در پاسخ به شایعاتی که درباره دخترش منتشر شده، گفته بود که «شایعهپراکنان» شناسایی شدهاند. او از آنها به عنوان «اراذل و اوباش فراری» که به خدمت بیگانگان درآمدهاند یاد کرده بود و گفته بود که این اشخاص «حقیرتر» از آناند که او بخواهد به آنها پاسخ بدهد.
رئیس سازمان اطلاعات سپاه پاسداران به خبرگزاری تسنیم گفته است در روزهای آینده ممکن است «جزئیات بیشتری از اهداف این فضاسازی رسانهای ضدانقلاب، گردانندگان و عوامل همکار داخلی و شبکه تأمین مالی آنان» منتشر شود.
در آبان سال ۹۴ هم به بهانه مقابله با «پروژه نفوذ» اطلاعات سپاه پاسداران عدهای از روزنامهنگاران و فعالان رسانهای را بازداشت کرد. شخصی به نام «عاصف» که به عنوان کارشناس اطلاعات سپاه معرفی شده بود در یک برنامه تلویزیونی گفته بود « مجموعهای از مجربترین فعالان رسانهای اپوزیسیون خارجی و داخلی در یک فرآیند پیچیده و هرمی چند لایه با شبکهسازی از خبرنگاران داخلی» تلاش میکردند اولویتها را برای افکار عمومی تعیین کنند.
بیشتر بخوانید:
نظرها
نظری وجود ندارد.