ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

وزارت خزانه‌داری آمریکا: تروریستی نخواندن سپاه پاسداران، اما تشدید فشار تحریمی بر آن

ترامپ در سخنرانی روز ۱۳ اکتبر گفت که به وزارت خزانه‌داری دستور داده که نهاد سپاه پاسداران را تحریم کند. هم‌زمان با سخنرانی او، بیانیه وزارت خزانه‌داری آمریکا منتشر شد که جزئیات تحریم سپاه پاسداران را شرح می‌داد.

در سخنرانی روز اکتبر ۱۳ /۲۱ مهر، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا گفت که به وزارت خزانه‌داری دستور داده که نهاد سپاه پاسداران را تحریم کند. هم‌زمان با سخنرانی ترامپ، بیانیه وزارت خزانه‌داری آمریکا منتشر شد که جزئیات تحریم سپاه پاسداران را شرح می‌داد.

رکس تیلرسون، وزیر امور خارجه آمریکا

بنا به بیانیه وزارت خزانه‌داری آمریکا نام سپاه پاسداران در لیست تحریم‌های جدید مربوط به فعالیت‌های ضد تروریستی آمریکا قرار می‌گیرد.

وزارت خزانه‌داری آمریکا با قراردادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در لیست «دستور اجرایی مقابله با تروریسم جهانی»، تحریم‌های جدیدی را علیه این نهاد نظامی وضع کرده اما این سازمان را به عنوان سازمان خارجی تروریستی لیست نکرده است.

تحریم‌های جدید اعمال شده علیه سپاه پاسداران اضافه بر تحریم هایی هستند که دولت ترامپ در تاریخ ۲ اوت ۲۰۱۷ معرفی کرد و معروف به قانون «کاتسا» شده است.

قانون (کاتسا) که مخفف Countering America’s Adversaries Through Sanctions Act مربوط به «تحریم دشمنان آمریکا» از طریق تحریم‌هاست که سپاه را به خاطر نقض حقوق بشر در سوریه، ‌حمایت از تروریسم، و برنامه سلاح‌های کشتار جمعی هدف قرار می‌دهد.

تحریم‌های که وزارت خزانه‌داری روز ۱۳ اکتبر و همراه با سخنرانی ترامپ اعلام کرد تحت قانون تحریم مربوط به مبارزات ضد تروریستی آمریکاست و محدودیت‌ها و تحریم‌های بیشتری را علیه فعالیت‌های سپاه و شرکت‌ها و افراد وابسته اعمال می‌کند.

وزیر امور خارجه آمریکا، رکس تیلرسون هم شامگاه پنجشنبه ۱۲ اکتبر/۲۰ مهر در جلسه‌ای با روزنامه‌نگاران پیش از سخنرانی رئیس‌جمهوری آمریکا در مورد برجام این را گفته بود که آمریکا سپاه را به لیست سازمان‌های تروریستی خارجی اضافه نخواهد کرد.

تیلرسون: آمریکا  فعلا به برجام متعهد است

وزیر امور خارجه آمریکا همچنین گفت که ایالات متحده تا اطلاع ثانوی به معامله هسته‌ای با ایران متعهد است.

تیلرسون گفت: «ما در [قرارداد هسته‌ای با ایران] باقی خواهیم ماند.» وزیر امور خارجه آمریکا خاطرنشان کرد که دونالد ترامپ «پایبندی فنی» ایران به برجام را زیر سئوال نمی‌برد.

به گفته تیلرسون تایید پایبندی ایران به برجام از سوی ریاست جمهوری بخشی از قوانین داخلی آمریکاست و به تعهد بین‌المللی آمریکا مرتبط نیست و از این رو تا تصمیم کنگره در مورد برجام مشخص شود، ایالات متحده به برجام متعهد است.

تیلرسون افزود که دولت ترامپ از کنگره خواسته است تا تحریم‌های لغوشده هسته‌ای علیه ایران را مجددا اعمال نکند «زیرا این امر عملا به مفهوم پشت کردن به توافق هسته‌ای است.»

کنگره ۶۰ روز برای تصمیم‌گیری در مورد رویکرد آمریکا به برجام فرصت دارد. تیلرسون در جلسه خود گفت که کنگره سه راه پیش روی دارد:

  • ۱ - هیچ کاری انجام ندهد و آمریکا در توافق برجام باقی بماند.
  • ۲ - تحریم‌های هسته‌ای لغو شده را مجدد احیا کند که گامی است که احتمالا منجر به فروپاشی برجام خواهد شد یا
  • ۳ - خارج از توافق هسته‌ای با ایران قوانینی را تنظیم و تصویب کند که رویکرد سختگیرانه‌تری نسبت برنامه هسته‌ای ایران دارند.

به گفته وزیر خارجه آمریکا، گزینه سوم گزینه‌ای است که ترامپ به به قانون‌گذاران ایالات متحده توصیه کرده است.

تیلرسون از گزینه چهارمی هم صحبت کرده که در آن رئیس‌جمهوری آمریکا به کنگره توصیه کرده با اضافه کردن مکمل‌هایی به قانون تحریم ایران، «شروط بی‌برگشتی» را تعریف کنند که اگر چنانچه ایران از این شروط تخطی کرد تحریم‌ها به صورت خودکار مجدد احیا شوند.

او توضیح داده که این شروط بی‌برگشت شامل برخی از جنبه‌های برنامه هسته‌ای و برنامه‌های موشک‌های بالستیک ایران است.

وزیر خارجه آمریکا برخی از این ایده‌ها را در گفت‌وگو با وزرای خارجه اروپایی و همچنین وزیر خارجه ایران، محمد جواد ظریف، در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد در ماه گذشته در میان گذشته است. او معتقد است که متحدان اروپایی آمریکا احتمالا در مورد توافقنامه جداگانه‌ای با موضوع کنترل برنامه موشک‌های بالستیک ایران با او همکاری خواهند کرد: «من می‌توانم بگویم چنین گفت‌وگو‌های شانس زیادی برای دستیابی به موفقیت خواهند داشت.»

تیلرسون افزود که استراتژی گسترده‌تر دولت آمریکا در قبال ایران، شامل اقدامات سختگیرانه علیه پروکسی‌های ایران در خاورمیانه و همچنین علیه سپاه پاسداران ایران است.

در همین زمینه

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • ‌ترامپ

    ای کنگره تو بازکن‌ گره

  • Farid

    ترامپ :ایران در ۱۹۷۹ در اختیار حکومت دیکتاتوری رادیکال مذهبی قرارگرفت که مردم پرغرور ایران را سرکوب کرد وبه صدور ترور و تنش به سراسر جهان کرد. - در سال ۱۹۸۳، سفارت آمریکا در بیروت از سوی حزب‌الله طی عملیاتی برنامه ریزی شده از سوی نظام ایران، منفجر شد. این انفجار به کشته شدن دستکم ۶۳ تن در سفارت انجامید. - در سال ۱۹۸۳، حمله انتحاری به پایگاه نیروی تفنگداران دریایی ایالات متحده آمریکا در بیروت به کشته شدن ۲۴۲ تن آمریکایی انجامید. - در سال ۱۹۸۳، با انفجار پایگاه نیروهای تفنگدار آمریکایی، توسط حزب‌الله به کشته شدن ۱۹ نظامی آمریکایی انجامید. در سال ۱۹۸۴، حزب‌الله اقدام به حمله به دفتر وابسته به سفارت آمریکا در بیرورت شرقی کرد که در نتیجه آن، ۲۴ تن کشته شدند که شمار از آن‌ها آمریکایی بودند. با آموزش القاعده انفجار بمب در کنیا و تانزانیا ۲۲۴ نفر کشته و ۴۰۰۰ نفر زخمی شدند. اعضاو سران القاعده از جمله پسر بن لادن را پناه دادند. گروههای طرفدار حکومت ایران صدها سرباز آمریکایی را در عراق و افغانستان کشتند. رژیم ایران ۱۰۰ میلیارد دلار صرف تجهیز و پشتیبانی القاعده و طالبان و حزب اله و حماس کرده و آبهای بین المللی را نا امن و دریمن و سوریه جنگ داخلی راه انداخته و ازاسد که با بمب شیمیایی صدها بچه را کشته حمایت میکند. انقلاب سبز مردم ایران را سرکوب کردند. مگ برامریکا و اسراییل شعار و عملکرد رژیم بوده. اوباما تحریمها را لغو و میلیاردها پول نقد به انها داد در حالیکه انها در حال سقوط بودند... همچنان به تولید آب سنگین و سانتریفیوژهای پیشرفته ادامه داده و ناظران اتمی را به مراکز نظامی مشکوک راه نمیدهند.....بزودی سپاه پاسداران تحت تحریم شدید قرار خواهد گرفت .