ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

بیش از ۲۲ هزار زن در تنکابن به دلیل نوع پوشش تذکر گرفتند

 فرمانده انتظامی شهرستان تنکابن گفته که بیش از ۲۲ هزار نفر امسال از نیروی انتظامی شهرستان تنکابن درباره حجاب تذکر زبانی دریافت کردند و ۴۱۰ خودرو نیز در این رابطه توقیف شد.

فرمانده انتظامی شهرستان تنکابن گفته که بیش از ۲۲ هزار نفر امسال از نیروی انتظامی شهرستان تنکابن درباره حجاب تذکر زبانی دریافت کردند و ۴۱۰ خودرو نیز در این رابطه توقیف شد.

رامین شمس، فرمانده انتظامی تنکابن علاوه بر مقابله این نهاد با «بدحجابی» گفته: «امسال ۲۷ هزار و ۷۴۰ نخ سیگار قاچاق، ۲ هزار و ۷۹۷ تجهیزات دیش ماهواره، ۲۹ درصد مشروبات داخلی و ۹۸ درصد مشروبات الکلی خارجی کشف کردیم.»

تبصره ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی می‌گوید «هرکس علناً در انظار عمومی و معابر تظاهر به عمل حرامی نماید علاوه بر کیفر عمل به حبس از ۱۰ روز تا دو ماه یا تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم می‌گردد و در صورتی‌که مرتکب عملی شود که نفس آن عمل دارای کیفر نمی‌باشد ولی عفت عمومی را جریحه دار می‌نماید، فقط به حبس از ۱۰ روز تا دو ماه یا تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد شد.»

همچنین زنانی که بدون حجاب شرعی در معابر و انظار عمومی ظاهر شوند به حبس از ۱۰ روز تا دوماه یا از ۵۰ هزار تا پانصد هزار ریال جزای نقدی محکوم خواهند شد.

در راستای کنترل پوشش زنان، طرح «عفاف و حجاب» در ایران اجرا می‌شود. این طرح که عنوان عامیانه‌اش «گشت ارشاد» است، طرحی است که قانون اجرای آن را به ۲۶ وزارتخانه و سازمان سپرده، اما «گشت ارشاد» با ون‌های مخصوص و پرسنل زن نیروی انتظامی، بیش از هر سازمان دیگری اجرای مفاد ۲۳ بند از طرح یادشده را برعهده گرفته و مسئله حجاب را تبدیل به بحثی امنیتی کرده است.

دخالت سپاه و بسیج در کنترل پوشش زنان و جوانان، استقرار گشت‌های  بازرسی و برخوردهای خشن با گروه‌های مختلف اجتماعی و هجوم به میهمانی‌ها و جشن‌های عروسی، روش‌هایی بوده است که بعضی نهادهای نظامی و شبه نظامی حتی پیش از ایجاد گشت ارشاد یا طرح عفاف و حجاب یا حتی همزمان با آن، به کار می‌بستند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.