روحانی: کسی نمیتواند درباره قدرت دفاعی ایرانی حرفی بزند
رئیس جمهوری اسلامی به سرنوشت برجام و برنامه موشکی ایران پرداخت. او هشدار داد که تضعیف قوه مجریه ممکن است به فروپاشی حکومت بینجامد.
رئیس جمهوری اسلامی در سخنانی که به مناسبت چهلمین سالگرد درگذشت مصطفی خمینی در سالن «اجلاس سران» در تهران ایراد کرد، با توجه به مکملهایی که قرار است درباره برنامه موشکی ایران به توافق هستهای اضافه شود گفت کسی نمیتواند درباره قدرت نظامی ایران «حرفی بزند.» روحانی تلویحاً پذیرفت که تحریمهای بینالمللی علیه جمهوری اسلامی برداشته نشده است. اختلاف بین دو قوه مجریه و قضائیه نیز مورد توجه رئیس جمهوری اسلامی قرارداشت.
- کسی نمیتواند حرفی بزند
سرنوشت برجام با برنامه موشکی ایران و نفوذ سپاه پاسداران در خاورمیانه گره خورده. در پیشنویس طرحی که جمهوریخواهان در سنای آمریکا تهیه کردهاند، محدودیتهای تازهای برای ایران در نظر گرفته شده. بر اساس این طرح،با آزمایشهای موشکی یا تولید موشکهای قارهپیما بالستیک با کلاهک جنگی، یا جلوگیری ایران از بازرسی از مراکز نظامیاش توسط بازرسان آژانس بینالمللی انرژی اتمی، تحریمهای به تعلیق درآمده، مجدداً علیه ایران برقرار میشوند.
بخش عمدهای از سخنان دوشنبه یکم آبان حسن روحانی در سالن «اجلاس سران» به قدرت دفاعی ایران اختصاص داشت. فرازهایی از سخنان او در این زمینه:
تسلیحات ایران همه مثل همه کشورهای دنیاست. ما مقررات بین المللی داریم و در قانون اساسی هم داریم که نیروی نظامی ما باید بازدارنده باشد و چیز دیگری هم نمیخواهیم. ما در شرایط مبادا دفاع موثر انجام خواهیم داد و کسی نمیتواند راجع به قدرت نظامی کشور ما که بر مبنای قانون اساسی و دکترین دفاعی است، حرفی بزند
بعضیها که میخواهند با ما حرف بزنند تشریف بیاورند تا ببینیم چه کسی ضرر میکند. ما از آنها سوال میکنیم وقتی در مقابل متجاوز میجنگیدیم آیا به ما اسلحه دادید یا به متجاوز؟ یا میپرسیم در شرایطی که مردم ما زیر بمباران موشکهای دشمن بودند آیا آنها حاضر شدند به ما سلاح پدافندی بدهند؟
در زمان جنگ ما یک توپ ضد هوایی ساخت اروپا را که آنها متعهد به تعمیر آن بودند، به آنجا فرستادیم و نه تنها گفتند تعمیر نمی کنیم، بلکه گفتند نمیتوانیم به شما برگردانیم چون در شرایط جنگ هستیم. آیا آنها میخواهند راجع به تسلیحات ما حرف بزنند؟ اتفاقاً ما خیلی حرف داریم.
- چه کسی برای منطقه ویرانی میآورد؟
وزیر خارجه آمریکا در ریاض در جمع خبرنگاران گفته است آمریکا اعتقاد دارد که یک عراق مستقل و موفق «رفتار مخرب ایران» را ناکام میگذارد و به «نفوذ غیر سازنده ایران» در عراق پایان میدهد. رکس تیلرسون از کشورهای اروپایی خواست که با دور کردن سپاه پاسداران از اقتصاد ایران به سهم خود برای استقلال عراق بکوشند. در همان حال رئیس جمهور آمریکا در گفتوگو با شبکه فاکس اعلام کرده که مخالفتی با معاملات فرانسه و آلمان ندارد. روحانی در بخش دیگری از سخنانش در سالن اجلاس سران به سخنان رئیس جمهور و وزیر خارجه آمریکا پاسخ داد. فرازهایی از سخنان او در این زمینه:
چه کسی برای منطقه ویرانی آورد؟ چه کسی عراق را ویران کرد؟ چه کسی به تروریستها کمک کرد و آنها را به وجود آورد؟ به حرفها اعتنا نکنید. اگر روزی لازم باشد ما بلدیم چگونه جواب بدهیم. قبلا هم بحث شده و آنها همیشه در برابر حرف حق ما سخنی نداشتهاند. راه ما صحیح و استوار است و آن را ادامه میدهیم. البته ممکن است مشکلاتی هم باشد که در برابر مشکلات ایستادهایم.
ما در برابر تهمتها و پروندهها ایستادیم و بسیاری از تحریمها را برداشیم . دیدید دیروز رئیس جمهور آمریکا گفت که اروپاییها میگویند در همکاری با ایران منفعت داریم و آمریکا تنها جلوی ایران میایستد. لحن و بیان رئیس جمهور آمریکا را ببینید که نشاندهنده این است ملت ما مسیر و راه درست را انتخاب کرده است.
- در دنیای سیاست صفر و صد نداریم
برجام از ابتدا دشمنان سرسختی داشت، به ویژه در واشنگتن، اورشلیم، ریاض و در خود تهران. رئیس جمهور اسلامی در پاسخ به مخالفان داخلی برجام، به عدم توفیق ایران در برداشتن همه تحریمهای اقتصادی اعتراف کرد و در همان حال هشدار داد که تضعیف یک قوه، ممکن است به فروپاشی همه حاکمیت بینجامد. فرازهایی از سخنان روحانی در این زمینه:
کاری که دولت یازدهم کرد این بود که رفت این ظلم را از سر ملت ایران بردارد و تحریمها را بشکند. حالا یکی میگوید صد در صد برداشته نشده و ۸۵ درصد برداشته شده است. در دنیای سیاست که صفر و صد نداریم.
ما همیشه دنبال مصالح و منافع کشورمان هستیم و در چارچوب مصالح و منافع کشورمان جلو میرویم. امروز روزی نیست که سخنانی گفته شود که مردم امیدشان نسبت به آینده تضعیف شود. ما آینده خوبی خواهیم داشت. در منطقه قدمهای صحیحی برداشتهایم و همچنین در مساله هستهای قدمهای درستی برداشتهایم که جای اشکالی ندارد. البته در مذاکره در برابر قدرتها همیشه به صد در صد نمیرسیم. ما هستهای را از دست ندادیم بلکه آن را حفظ کردهایم و تحقیق و توسعه را که اساس انرژی هستهای است، ادامه میدهیم.
ما نباید بگذاریم اعتماد بین مردم و حاکمیت صدمه بخورد. دولت، قوه مقننه، قوه قضائیه، نیروهای مسلح و در راس آن رهبری همه با هم حاکمیت کشور هستیم و فکر نکنیم اگر به بخشی لطمه زدیم بخش دیگر تقویت میشود، بلکه همه حاکمیت فرو میریزد.
نظرها
mostanad
خلاصه داستان این بود، نظام ولایی (سران و عوامل)، از اول مقهور ایدئولوژوی شیعهی ولایی بودنف که درای ادعای حق مطلق و ایجاد بستر حکومت مهدویت در تمام جهان داشت، این ایدئلوژی میگیود، یک اما اخرالزمانی ات که با جنگ اخرالزامانی در تمام اسلام شیعی امای مسلط میکند و ولی فقیه نائب او است بایست فراهم کند. در این میان داستانهای صدراسلام و دشمنی با یهود که امروزه اسرائیل نمادش است، جزئی از از پروزه اخرالزمانی است. این وسط همه چیز وسیله است. حفظ نظام اوجب واجبات است. می بینم نظام ولایی با کمونیستهای ملحد مانند کره شمالی یا چینی و شوروی رابطه برقرار میکند، هزار جور تحریم و مصیب و عقب ماندگی بر ملت ایران طی 40 سال تحمیال کرده و سالانه تا صدمیلیارد دلار هزینه برملت ایران برای ایدئولوژی نظام ولایی تحیمل میکند و گفته شده تا دو ترلیون دلار خسارت زده است به ایارن و موجب مرگ و معلولیت و آوراگی 30 ملیون ایرانی شده است! صدها هزار از بهرتنی جوان تحصیلکرده را فراری داده و دست کم دو تریلیون دلار سرمایه کشور خارج شده است و 12 میلیون نفر بیکار و 65 ملیون نفر فقیر و یا در فقر مطلق ، ولی نظام همچنان به سیاستهای غلطش ادامه میدهد و دائما توجیه تراشی نابخرادنه میکند و مشکلات به گردن دشمنان خارجی و خائنان داخلی میاندازد! ایارن عقب مانده، ویران، مردم را دچرا نحطاط اخلاق یو اجتماعی کرده و نیم از مردم دچرا مشکل روحی و یک چهارم دچرا بیمرای جدی روانی هستند. سن ازداج به بلای سی سال رسیده و نسبت فرزندها در خانواده به بک نفر رسیده است و خانواده تک فرزندی اکثریت امروز جوانان است! بسیاری از مردم بخاطر فقر و بیکاریف تن فورشی، کلیه فورشی، کودک فروشی، اجارهر حم، گورخوابیف کارتن خوابی، زاغه نشینی میکنند و انواع بزهکاری خسن و. از طرفی افراد باهوش نبوغ خود در اختلاس و کلاه بردرای بکرا میبنرد چون امیدی به ثورت از راه مشورع ندارند. رانتها و اولگارشی حکومتی راه فرصتهای کسب مال حلال بسته است.
mostanad
توجیه هم استفاده ابزاری بت رسیدن حکومت جهانی ولایی است.اما اسرائیل و یهودیان اسرائیلی هرگز و تحت هیچ شرایطی نبایست دوشمن باشند، فلسطین و اسرائیل 30 هزار کیولمتر مربع است که حتی معادل یک هزارم اراضی تحت تسلط کفار چینی وروسی و هندی و غیره نیستند. میلیون ها کیلومتر از اراضی مسلمان در چین و روسیه و هند و بقیه جاها تحت تسلط هستندو مثلا چینی عملا ترکستان شرقی/ایغورستان یا مساحت نزدیک به ایران را دارند سرزمین غیر اسلامی میکنند و تاکنون توانستن ترکیب جعیتی به نفع قوم هان چیین تغییر بدهند. روسها ضمن اینکه یک سوم خاک ایران جدا کردند و میلیون کیلومتر مربع از اراضی مسلمان از جمله خانات تاتارهای برزگ در قرن 15 میلادی گرفتن و روسی کردند و جمهور یخودمختار تاتارستان با نیم جمعیت روسی امروزی حتی یک دهم آن امپراتوری خانات تاتار مسلمان نیست که غرب سیبری تا کریمه بوده! 90% اراضی خانات تاتار امروزه روسی شده اند که مقابل فلسطین چیزی نیست! فلسطین سرزمین باستانی یهویدان بوده است و انها سه هزار سابقه تمدن و کشورداری دارند در فلسطین برخلاف اعراب که 1400 سال! اما اصلا اهمیتی ندارد این حقایق باری نظام ولایی چرا که اسرائیل و فلسطین بهانه است.
mostanad
هزاران چچن مسلمان قتل عام و سرزمنهای زرخیز مسلمان توسط چینیان و روسیان و هندیان تصرف شد، ولی نظام ولایی با این کفار بهترین رابطه دارد! و ایران شده بازار اجناس بنجل چیین به قیمت ورشکستگی صنایع داخیل! اما با اسرائیل هرگز رابطه ودوستی نمیشود حتی ار فتح و حماس هم اسرائیل به رسمیت بشناسند! چون اسرائیل بخشی هویت و نماد دشمن تراشی است. بقیه بحران فساد و ناکارامدی نظام هم از همین سیاستها است. هفتاددرصد مردم در فقر هستند. ولی حفظ نظام و سیاستهایش اوجب واجبات است. این نظام حتی تمام ایران قربانی سیاستهایش میکند. ولی دست از ایدئولوژی مخرب ضدانسانی ایرانسوز برنمیدارد ! دلیل همه مخالف با قدرت هسته ای ایران برمیکردد به همین دشمنی نابخردانه و تمام نشدنی نظام با اسرائیل و امرکیا و دیگر متحدان یهودیان، وگرنه هندو پاکستان بمب اتمی دارند هیچگاه در تاریخ بعد از جهانی دوم چنی ابرقدرتها عیله یک کشور متحدا نه ایستاند بجز ایران . انها میدانند نظام ایران تفاوت ماهوی با هند یا پاکستان دارد.
mostanad
نظام ولایی وجودش برای ملت ایران موجب زیان و خسارت هزاران میلیارد دلاری بوده است و نسلهایی سوزانده و میسوزاند، ولی دلی اصلی مخالف غرب و حتی پنهانی چین و روسیه با نظام ولایی، اول ایدئلوژی حکومت اخرالزمانی و دشمنی با همه نظامهای سکولار است و دوم کوتاه نیامدن از نابودی اسرائیل، وگرنه چنی متحدانه علیه جاه طلبی هسته ای نظام ولایی مقابله نمیکردند. تحریمها با برجام برداشته نمیشود . ایدئولوژی جهانگیرای نظام ولای، آنرا و ملت ایران در بازی دوسرباخت قرار داده است و برجام برود اوضاع ایران بدتر میشود و برجام هم باشد باز هم مشکلات ادامه دارد. اینها بهانه است و مسئله اصلی همانست که گفته شد. فقط برجام بودنش بهتر از نبودنش است، حداقل نظام دلیل دارد که دست حماقت جاه طلبی هسته ای دور باشد. نه ابرقدترها اجازه میدهندو نه اساس این جاه طلبی در قواره اقتصاد بیمار و ضعیف ایران است. ایران بیچاره نیازمند تحول رژیم از مذهبی به دومکراسی سکولاریته است و فعلا در کوتاه مدت تنها یک کودتایی از غیرو مردان نیروهای مسلح میتواند مشکل حل کند، مگر تا چند نسال مبارهز متحدانه دموکراسی خواهی مردم که با این وضع تفرقه بعید است در کوتاه مدت و شاید ایران فرو به پاشد مثل شوروی با این همه خسارت و هزینه میلیتاریستی و غیره/تمام/