«۴۰۰۰ نفر در مترو تهران فعالیتی ندارند و فقط حقوق میگیرند»
نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران میگوید این شهرداری با تورم نیروی انسانی مواجه است و بیش از سه برابر پستهای سازمانی نیروی انسانی جذب شده است.
مجید فراهانی، نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران میگوید شهرداری تهران با تورم نیروی انسانی مواجه است و بیش از سه برابر پستهای سازمانی نیروی انسانی جذب این شهرداری شده است.
بهگزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مجید فراهانی، دوشنبه یکم آبانماه ضمن بیان خبر گفت نیروی انسانی در شهرداری تهران باید ساماندهی شود و در منابع انسانی شهرداری خانهتکانی رخ دهد.
او گفت: «در برخی شرکتها و سازمانهای شهرداری با این پدیده مواجه هستیم که بهطور مشخص در مترو ۴۰۰۰ نیروی مازاد وجود دارد که به آنها لقب کارمندان بیکار را دادهاند که فعالیت مشخصی ندارند و تنها حقوق میگیرند.»
بهگفته نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران «این افراد صبح به صبح کارت زده و حقوق دریافت میکنند، اما بهرهوری و ارزش افزودهای برای شهرداری ندارند.»
همچنین در حال حاضر ۷۰ هزار نیروی استخدامی برای ۱۸ هزار پست سازمانی وجود دارد که براین اساس بیش از سه برابر پستهای سازمانی، در شهرداری نیروی انسانی جذب شده است.
در دوران شهردار بودن محمدباقر قالیباف در تهران، نمایندگان اصلاحطلب مجلس گفته بودند که در مترو تهران استخدامهایی صورت گرفته که بر اساس رانت و تبعیضآمیز بوده و به همین جهت شهرداری تهران و مترو باید پاسخگو باشند.
سال گذشته سازمان بازرسی کل کشور در گزارشی تفصیلی در مورد شرکت بهرهبرداری مترو تهران نسبت به جذب چهار هزار و ۲۰۰ نفر نیروی مازاد طی سالهای ۹۱ و ۹۲ اعلام تخلف کرد.
نظرها
مهدی توسلی 09123093284
اینکه استخدام شده اند یک مسله است واینکه امروز هم حقوق می گیرند مسله دیگر مگر نمی توان حقوق ناحقشان را قطع کرد......ظاهرا این خبرها پیام به طرف مقابل است نه احقاق حق مردم......ازهمه بالاتر :در کدام ارگان دولتی و شبه دولتی چند برابر نیاز نیرواستخدام نشده.......علی لاریجانی یک حرف درست زد:مامملکت را گران اداره می کنیم......سرانه بودجه جاری ایران از همه کشورها بیشتره.......بودجه جاری 1396 را تقسیم بر80000000کردم هر ایرانی در سال 13000000 (سیزده میلیون )هزینه اداره مملکت میده
توجه
جناب مهدی توسلی انتقاد شما به جا است. در تکمیل گفته شما: تازه این بودجه جاری دولتی است که باز گفته اند، یک پنجم اقتصاد در دست دولت است و بیش از دوسوم در دست شبه دولتی ها! به بنید آنجا که نظارت مجلس است و نه رای مستقیم مردم در انتخاب مقامات (که در واقغ مسئول باشند ولی عمل پاسخگو نیستند!)، چه فجایعی نهفته است؟! اما بنگرید به مباحث اقتصادی در این همین سایت وزین رادیو زمانه، جایی گفته شده، فقط 5% درامد ملی به 705 مردم میرسد!!! به عبارتی دیگر یک اقلیت کوچک از مقامات و کارمندان و رانتخوارن دی نفوذ، عمده ثروت و درامد ملی میبلعند!