ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

دانشگاه تنهاست: اعتراض به گزینه پیشنهادی روحانی برای وزارت علوم

فراکسیون اصلاح‌طلبان با منصور غلامی، گزینه پیشنهادی روحانی و مورد تأیید خامنه‌ای به تفاهم رسید. دانشجویان علامه و پلی‌تکنیک و دانشجوبان قزوین در اعتراض تجمع کردند.

دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی و پلی تکنیک در تهران و دانشگاه  بین‌المللی خمینی در قزوین در اعتراض به معرفی منصور غلامی به مجلس شورای اسلامی به عنوان گزینه پیشنهادی برای تصدی وزارت علوم تجمع کردند. یکی از شعارهای دانشجویان معترض این است: آقای روحانی! وزارت علوم جای مردودین دانشگاه نیست. دانشجویان می‌گویند معرفی رئیس دانشگاه بوعلی همدان که بعد از ۲۲ بار معرفی اشخاص مختلف سرانجام مورد تایید رهبر جمهوری اسلامی قرار گرفت نشانگر این است که #دانشگاه_تنهاست.

دوشنبه ۱ آبان ۹۶ تجمع دانشجویان پلی‌تکنیک در اعتراض به گزینه پیشنهادی وزارت علوم: «مظلومیت و تنهایی دانشگاه ها»

بهروز نعمتی، سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شنبه ۲۹ مهر اعلام کرد که سرانجام بعد از دو ماه تأخیر، گزینه‌های پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت‌خانه‌های علوم و نیرو به مجلس معرفی شدند. رضا اردکانیان برای تصدی وزارت نیرو و منصور غلامی برای وزارت علوم.

منصور غلامی که در آغاز انقلاب در جهاد سازندگی فعالیت می‌کرد، در رشته باغداری تحصیلات خود را به پایان رسانده و همواره در دانشگاه بوعلی همدان مشغول کار بوده است. ابتدا به عنوان رئیس دانشکده کشاورزی و از سال ۹۳ تاکنون هم به عنوان رئیس این دانشگاه. سابقه او در دانشگاه بوعلی باعث بدگمانی و نگرانی دانشجویان ایران شده است.

— Ghazal Masoumshahi (@ghazal_shahii) 23. Oktober 2017

مانع‌تراشی برای تشکل‌های صنفی دانشجویان، سختگیری‌های حراست و کمیته انضباطی دانشگاه بوعلی به پوشش دانشجویان،احضار و توبیخ دانشجویان تحول‌خواه به کمیته انضباطی و تهیه فهرست نام آنان، تفتیش‌های بی‌ضابطه و فراقانونی، سختگیری و اعمال سانسور بر کانون فیلم و تئاتر دانشگاه بوعلی و ممیزی برنامه‌های انجمن علمی و علوم سیاسی در این دانشگاه، اعمال برخوردهای سلیقه‌ای و توقیف نشریات دانشجویی در طول ریاست منصور غلامی بر دانشگاه بوعلی همدان این گمان را در میان دانشجویان سراسر کشور به وجود آورده که چنانچه مجلس شورای اسلامی صلاحیت او را تأیید کند، فضایی مانند فضای دانشگاه بوعلی بر دانشگاه‌های سراسر کشور حاکم شود.

به این سوابق می‌بایست مرگ مشکوک سحر چوینی، دانشجوی ١٩ سالە اهل مریوان در خوابگاه دانشگاه بوعلی همدان در سال ۹۲ را هم افزود. در آن زمان دانشجویان در اعتراض به این مرگ مشکوک تجمع کرده بودند.

روز گذشته محمود صادقی، نماینده اصلاح‌طلب مجلس شورای اسلامی در پیامی در توییتر گفته بود که منصور غلامی در جلسه‌ای با نمایندگان مجلس شورای اسلامی حضور یافته و به پرسش‌ها و انتقادات نمایندگان پاسخ داده است. صادقی از تفاهم میان نمایندگان و گزینه پیشنهادی وزارت علوم خبر داده است.

— Shabnam (@__shabnam__sh) 23. Oktober 2017

صادقی در گفت‌وگو با خبرگزاری کار ایران درباره جلسه پرسش و پاسخ از منصور غلامی و در دفاع از او گفته است:

«جمع‌بندی کلی ما این است که ایشان ازجمله نیروهای اصیل آموزش‌ عالی، با تجربه بالا و همچنین با جوهره اصلاح‌طلبی است.»

جمعه ۲۸ مهر ۵۰۰ فعال دانشجویی از انتخاب منصور غلامی به عنوان گزینه وزارت علوم انتقاد کرده بودند. محمود صادقی، عضو فراکسیون امید در پاسخ به انتقاد فعالان دانشجویی گفته بود گزینه پیشنهادی روحانی، «ایده‌آل» نیست، اما «به دلیل بن‌بست» ایجاد شده، معرفی او به عنوان وزیر پیشنهادی «می‌تواند راهگشا باشد».

منصور غلامی به خبرگزاری دانشجویان ایران گفته بود علاوه بر اسلامی کردن دانشگاه‌ها از طریق به کار بستن اسنادبالادستی شورای عالی انقلاب فرهنگی، قصد دارد رشته‌های دانشگاهی را با نیاز بازار کار در ایران تطبیق دهد. تلفیقی از خواسته رهبر جمهوری اسلامی برای اسلامی کردن دانشگاه‌ها و دولت روحانی در جهت اقتصاد بازار.

اکبر عروتی‌ معاون فرهنگی دانشگاه بوعلی سینا و رئیس بسیج اساتید یک روز پیش از معرفی غلامی به عنوان گزینه وزارت علوم از رئیس جمهوری اسلامی خواسته بود دولت با توجه به «جایگاه خاص وزارت علوم، توجه ویژه‌ای از منظر مسائل مالی» به این وزارتخانه داشته باشد.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.