ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

آغاز رزمایش مشترک آمریکا، ژاپن و کره جنوبی

در پی تنش با کره شمالی، آمریکا و متحدانش با انجام آزمایش دفاع موشکی در شبه‌جزیره کره بر قدرت نظامی خود تأکید می‌کنند. سازمان ملل تحریم‌های بیشتری علیه کره شمالی اعمال می‌کند.

کره شمالی گفته است که یک جنگ اتمی «هر زمان» ممکن است رخ دهد. دلیل آن رزمایش مشترک دریایی آمریکا و کره جنوبی است. اکنون این دو کشور به‌همراه ژاپن مانور نظامی دو روزه‌ای را برای آزمایش دفاع موشکی خود آغاز کرده‌اند. وزیران دفاع آمریکا، کره جنوبی و ژاپن در فیلیپین دیدار کردند و سازمان ملل هم تحریم‌های تازه‌ای علیه کره شمالی اعمال کرد.

جیمز ماتیس، وزیر دفاع آمریکا در جریان نشست همتایان خود از کشورهای جنوب شرق آسیا در کلارک فیلیپین ـ سه‌شنبه ۲۴ اکتبر / ۲ آبان

ارتش کره جنوبی گفته است که رزمایش مشترک آمریکا، ژاپن و کره جنوبی در آب‌های سواحل این کشور و ژاپن به‌منظور آماده‌سازی برای مقابله با هرگونه تهدید اتمی و یا دیگر تهدیدات کره شمالی انجام می‌شود.

این مانورها در سال گذشته مورد توافق قرار گرفتند و از آن زمان با آهنگ چند ماهه برگزار شده‌اند.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا گفته است که در سفر آینده خود به چین تلاش خواهد کرد تا رهبران پکن را برای مقابله سرسختانه‌تر با کره شمالی مجاب کند. ترامپ از ۳ تا ۱۴ نوامبر (۱۲ تا ۲۳ آبان) به چندین کشور آسیای شرقی، از جمله چین، ژاپن، کره جنوبی و فیلیپین سفر خواهد کرد.

او به‌تازگی به پیونگ‌یانگ هشدار داد که آمریکا «برای همه چیز آماده است». نیروی هوایی آمریکا ظاهراً در حال برنامه‌ریزی برای استقرار بمب‌افکن‌های دوربرد «بی ـ ۵۲» خود برای آماده‌باش دائمی علیه خطر بمب اتمی است. این اقدام آخرین بار در دوران جنگ سرد انجام شده بود.

نشست مشترک وزیران دفاع آمریکا، کره جنوبی و ژاپن

از سوی دیگر در فیلیپین جیمز ماتیس، وزیر دفاع آمریکا با همتایان کره‌ای و ژاپنی خود، سونگ یونگ ـ مو و ایتسونوری اونودرا دیدار کردند.

آن‌ها روز سه‌شنبه ۲۴ اکتبر / ۲ آبان در بیانیه مشترکی از «تهدید مهم و بی‌سابقه» کره شمالی و همکاری‌های نظامی سه کشور سخن گفتند.

در بیانیه وزیران دفاع سه کشور آمده است: «سه وزیر به‌شدت اقدامات تحریک‌آمیز کره شمالی را محکوم کردند. (...) آن‌ها کره شمالی را فراخواندند تا برنامه‌های هسته‌ای و بالستیکی ممنوعه خود را با روشی کامل، قابل اثبات و غیرقابل برگشت کنار بگذارد.»

جیمز ماتیس به آسیای شرقی سفر کرده تا مسائل امنیتی را پیش از سفر ماه آینده ترامپ با رهبران کشورهای منطقه در میان بگذارد.

روز دوشنبه ۲۳ اکتبر / یکم آبان، ۱۰ وزیر دفاع کشورهای عضو اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا (آسه‌آن) در کلارک فیلیپین دیدار کردند و در بیانیه مشترکی از پیونگ‌یانگ خواستند که به تعهدات بین‌المللی خود پایبند بماند.

آن‌ها در بیانیه خود آورده‌اند: «ما نگرانی عمیق خود را در مورد افزایش تنش در شبه‌جزیره کره، از جمله پرتاب موشک‌های بالستیکی بین قاره‌ای توسط جمهوری دموکراتیک خلق کره و آزمایش‌های هسته‌ای این کشور ابراز می‌کنیم.»

استقرار سیستم دفاع موشکی

یونهاپ، خبرگزاری رسمی کره جنوبی در آخر هفته گذشته به‌نقل از مقامات نظامی آمریکا اعلام کرد که استقرار سامانه دفاع موشکی ایالات متحده در کره جنوبی که بحث‌برانگیز شده بود به پایان رسیده است.

این سامانه که از نوع سامانه ضدموشکی تاد است قرار است از کره جنوبی و سربازان مستقر آمریکایی در این کشور در برابر حملات موشکی کره شمالی دفاع کند.

آمریکا به‌رغم انتقادهای روسیه و چین استقرار سامانه ضدموشکی تاد در کره جنوبی را از آخر ماه آوریل آغاز کرد. پکن و مسکو استقرار این موشک‌ها را تهدیدی علیه خود می‌دانند. این اقدام اعتراضاتی را نیز در میان مردم کره جنوبی برانگیخت.

طبق گفته خبرگزاری رسمی کره جنوبی، این سامانه ضدموشکی شامل شش باتری راکت، دستگاه‌های فرمان و رادار قوی است. این سامانه در منطقه سئونگیو واقع در ۳۰۰ کیلومتری جنوب سئول قرار دارد. در جریان مراسمی در سئونگیو این سامانه دفاعی به‌طور رسمی به نیروهای مسلح کره جنوبی تحویل داده شد.

ادامه تحریم‌های سازمان ملل

در همین حال سازمان ملل متحد فروش یا صدور ۳۲ محصول نظامی و غیرنظامی و فن‌آوری‌های نوین به کره شمالی را ممنوع اعلام کرد.

به‌گفته آسوشیتدپرس از جمله این محصولات سیستم‌های خنک‌کننده و جعبه‌هایی هستند که مواد رادیواکتیو را می‌توان با آن‌ها حمل کرد.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.