ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

افزایش قیمت برق و آب قطعی است

عزم دولت ایران برای افزایش قیمت آب و برق جزم است. دو مقام ارشد وزارت نیرو از حتمی بودن افزایش نرخ تعرفه این دو کالا خبر داده‌اند.

افزایش قیمت برق و آب در سال آینده قطعی است. معاون وزیر نیرو ایران می‌گوید که قیمت پیشنهادی وزارت نیرو به هیئت دولت ارسال شده است.

عکس-آرشیو

ستار محمودی قائم مقام وزیر نیرو ایران چهارشنبه ۱۰ آبان گفت که قیمت پیشنهادی این وزارتخانه برای تعرفه آب و برق به سازمان مدیریت و هیئت وزیران ارائه شده است.

او قیمت فروش آب به مشترکان در ایران را تنها معادل ۱۰ درصد قیمت تمام شده دانست و گفت که وزارت نیرو به دنبال اصلاح قیمت آب و برق است.

به گفته محمودی هم اکنون قیمت برق برای مشترکان معادل ۴۵ درصد قیمت تمام شده است. او گفت که در برنامه پنجم به دولت اجازه داده شده که قیمت‌ها را «اصلاح کند».

محمودی هدف از اصلاح قیمت آب و برق را «افزایش جذابیت برای سرمایه‌گذاری» اعلام کرد.

او گفت: «باید تعرفه های برق به گونه ای باشد که سرمایه گذاران بخش خصوصی تمایل به سرمایه گذاری در این حوزه داشته باشند.»

قائم مقام وزیر نیرو پیش از این نیز از ارائه «پکیج اقتصادی وزارت نیرو» به هیئت دولت به منظور «واقعی کردن قیمت‌ها» خبر داده بود.

اگرچه محمودی تا به حال جزئیات بیشتری در باره میزان افزایش قیمت آب و برق ارائه نکرده اما خبرگزاری‌های داخلی ایران از احتمال افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی تعرفه این دو کالا خبر داده‌اند.

در پیوند با همین موضوع هوشنگ فلاحتیان معاون وزیر نیرو یکشنبه ۷ آبان به روزنامه شهروند گفت که وزارت نیرو بابت فروش هر یک کیلووات برق ۳۰ تومان زیان می‌دهد.

او قیمت تمام شده برق را ۱۰۰ تومان و قیمت فروش را ۷۰ تومان برای هر یک کیلووات اعلام کرد.

به گفته فلاحتیان دولت بابت تفاوت قیمت تمام شده و فروش برق ۳۰ هزار میلیارد تومان به وزارت نیرو بدهکار است.

معاون وزیر نیرو گفت که در برنامه ششم دولت به افزایش قیمت برق و آب تا رسیدن به قیمت تمام شده مکلف شده است.

فلاحتیان «عرضه برق و آب به قیمت واقعی» را تنها راهکار وزارت نیرو برای «چرخیدن چرخ‌های اقتصاد» دانست و از دولت خواست که اگر در نظر دارد که این خدمات را با قیمت کمتری در اختیار مردم قرار دهد، تحت عنوان ردیف خاصی مابه‌التفاوت قیمت تکلیفی و واقعی برق را پرداخت کند.

حمید چیت‌چیان وزیر سابق نیرو ایران هم خرداد امسال «واقعی شدن قیمت آب و برق» و «دریافت همه هزینه از مشترکان» را از برنامه‌های اصلی دولت دوازدهم اعلام کرده بود.

بیشتر بخوانید: کلید گرانی برق زده شد

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • هانی

    قرار بود آب و برقمان را مجانی کنن حالا هی مرتب افزایش میدهند!