ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

توتال: از تحریم احتمالی علیه فعالیت‌ در ایران پیروی خواهیم کرد

توتال برای هماهنگی با آمریکا در واشنگتن دفتر جدیدی گشود. مدیرعامل اجرایی این شرکت نفتی می‌گوید که «تهران می‌داند اگر نتوانیم کار را پیش ببریم، به دلیل تصمیم دولت آمریکا خواهد بود.»

شرکت فرانسوی نفت توتال برای هماهنگی با آمریکا بر سر فعالیت‌هایش در ایران دفتر جدیدی در واشنگتن گشود.

شرکت فرانسوی توتال اعلام کرد: با خروج امریکا از توافق هسته‌ای همکاری با ایران امکانپذیر نیست.

به گزارش خبرگزاری «رویترز»، پاتریک پویان، مدیر عامل اجرایی این شرکت جمعه سوم نوامبر گفت که اگر تحریم‌های جدیدی علیه فعالیت این شرکت در ایران از سوی آمریکا وضع شود، توتال از آنها پیروی خواهد کرد.

او گفت که «تهران می‌داند اگر نتوانیم کار را پیش ببریم، به دلیل تصمیم دولت آمریکا خواهد بود.»

او دلیل گشودن دفتر واشنگتن را هماهنگی با دولت آمریکا به خصوص بر سر فعالیت در ایران دانست و به رویترز گفت که «باید خیلی قبل‌تر از اینها چنین کاری می‌کردیم.»

توتال در ماه ژوئیه امسال به نخستین شرکت نفت و گاز غربی بدل شد که پس از رفع بخشی از تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران طبق توافق هسته‌ای با کشورهای ۱+۵، به سرمایه‌گذاری در ایران پرداخت.

بر اساس قراردادی که ایران ۱۲ تیرماه سال جاری به امضاء رساند، توسعه و بهره‌برداری از فاز ۱۱ میدان نفتی پارس جنوبی به کنسرسیومی از شرکت توتال فرانسه، شرکت ملی نفت چین و پتروپارس ایران واگذار شد. ارزش این قرارداد ۴ میلیارد و ۸۷۹ میلیون دلار است.

آینده فعالیت توتال در ایران اما پس از اعلام استراتژی جدید آمریکا علیه این کشور مشخص نیست.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا خواستار افزایش فشارها بر ایران است و پایبندی تهران به توافق هسته‌ای با قدرت‌های ۱+۵ را به دلیل آنچه حمایت تهران از تروریسم و دخالت در کشورهای منطقه و نیز توسعه سلاح‌های موشکی بالستیک خوانده، تأیید نکرده است.

در حالی که دولت از قرارداد توتال به‌عنوان یکی از ثمرات توافق هسته‌ای یاد کرده بود، برخی از مخالفان دولت با امضای آن مخالفت کرده و این قرارداد را بر خلاف استقلال کشور دانسته و خواستار بررسی مجدد و حتی لغو آن شده بودند.

در همین زمینه

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.