ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

برای خروج ۶۰۰ پناهجو از اردوگاه جزیره مانوس مهلت تعیین شد

پناهجویان دو روز فرصت دارند اردوگاه «پاپوآ گینه نو» را ترک کنند در غیر این صورت ممکن است مأموران امنیتی آن‌ها را با زور از این اردوگاه خارج کنند.

مقام‌های «پاپوآ گینه نو» گفته‌اند ۶۰۰ پناهجویی که به‌رغم بستن شدن رسمی اردوگاه مانوس هنوز در این اردوگاه به‌سر می‌برند تا روز شنبه ۱۱ نوامبر / ۲۰ آبان مهلت دارند این اردوگاه را ترک کنند در غیر این صورت به زور آن‌ها را از اردوگاه خارج خواهند کرد.

مقام‌های «پاپوآ گینه نو» می‌گویند اردوگاه پناهجویان در جزیره مانوس باید تخلیه شود.

اردوگاه مانوس توسط استرالیا در «پاپوآ گینه نو» دایر شده تا پناهجویانی که قصد ورود به استرالیا را دارند به آن‌جا منتقل کنند. دیوان عالی «پاپوآ گینه نو» سال گذشته حکم به غیرقانونی بودن این اردوگاه داد و سه‌شنبه هفته گذشته، ۳۱ اکتبر / ۹ آبان، این اردوگاه به‌طور رسمی بسته شد و پس از آن مواد غذایی به اردوگاه ارسال نشد و آب و برق آن نیز قطع شد.

از پناهجویان که به ماندن طولانی خود در این اردوگاه معترض هستند، خواسته شده که به سه مرکز «موقت» نقل مکان کنند اما آن‌ها نگران امنیت خود هستند و می‌گویند برخی از ساکنان جزیره رفتار خصمانه‌ای با آن‌ها دارند. از این رو از هفته گذشته تا کنون ۶۰۰ پناهجو در این اردوگاه مانده‌اند.

بهروز بوچانی، روزنامه‌نگار و پناهجوی ایرانی ساکن این اردوگاه که نقش سخنگوی پناهجویان را ایفا می‌کند، برای دسترسی پناهجویان به آب و برق و غذا به مقامات درخواست قضائی ارائه کرده بود اما دادگاه روز سه‌شنبه ۷ نوامبر / ۱۶ آبان این درخواست را رد کرد.

به‌گزارش خبرگزاری فرانسه، پیتر اونیل، نخست‌وزیر «پاپوآ گینه نو» در این‌باره گفته است: «با توجه به تصمیم دیوان عالی، دولت گزینه‌ای جز دخالت در این موضوع به‌منظور تأمین رفاه پناهندگان و دیگران ندارد.»

او هشدار داد که «اقدامات مناسب» برای «بازداشت افراد مسئول ایجاد اضطراب و خشونت غیرضروری» در پیش گرفته خواهد شد.

نخست‌وزیر «پاپوآ گینه نو» افزود «رفتار آن‌ها در حال حاضر موضوع امنیت عمومی است، و همچنین به مشکل بهداشتی و سلامت مربوط می‌شود، در نتیجه در این زمینه با آن برخورد خواهد شد و موضوع واقعی تنها به پناهندگان مربوط نمی‌شود.»

روز گذشته، پنج‌شنبه ۹ نوامبر / ۱۸ آبان اطلاعیه‌هایی در این اردوگاه پخش شد که در آن‌ها هشدار داده شده بود که ممکن است برای انتقال کسانی که حاضر به ترک داوطلبانه اردوگاه تا روز شنبه نیستند، از زور استفاده شود.

بهروز بوچانی گفته است که مأموران پلیس و کارمندان بخش مهاجرت وارد اردوگاه شدند تا مهلت تعیین‌شده را اعلام کنند.

بوچانی در صفحه توئیتر خود نوشته است: «پناهجویان به شدت از تهدیدهای وزارت مهاجرت می‌ترسند اما همچنان می‌گویند ما این زندان را برای رفتن به زندانی دیگر ترک نخواهیم کرد.»

دولت استرالیا سیاست سختگیرانه‌ای در قبال پناهجویانی گرفته است که تلاش می‌کنند خود را به سواحل این کشور برسانند. دولت استرالیا به‌جای پذیرش پناهجویان، آن‌ها را به اردوگاه‌هایی در جزایر مانوس و یا نائورو می‌فرستد. استراليا هيچ یک از قايق‌های پناهجویان را در خاک خود قبول نمی‌کند، حتی کسانی که شرایط پذیرش پناهندگی در این کشور را داشته باشند.

سازمان عفو بین‌الملل نسبت به خطر استفاده از زور علیه پناهجویان هشدار داده است. کیت شوتزه، مسئول این سازمان مدافع حقوق بشر در منطقه اقیانوس آرام گفته است: «این دولت‌های استرالیا و پاپوآ گینه نو هستند که پناهجویان را از غذا و آب و برق محروم کرده‌اند. اکنون که این وضعیت را ایجاد کرده‌اند اجازه ندارند که با اعزام نیروهای امنیتی پناهجویان را مجبور به ترک اردوگاه کنند.»

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.