ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

هشدار جمهوری جزایر فیجی به جامعه جهانی: گرمایش زمین را متوقف کنید

این کشور کوچک در اقیانوس آرام در معرض انواع فجایع طبیعی قرار گرفته. فیجی در گزارش به بانک جهانی اعلام کرده که توان اقتصادی مقابله با این فجایع را ندارد.

جمهوری جزایر فیجی جمعه ۱۰ نوامبر نسبت به هزینه‌هایی که تغییرات اقلیمی به کشورهای فقیر تحمیل می‌کند هشدار داد و از جامعه جهانی خواست که با کاهش گاز دی‌اکسید کربن، گرمایش زمین را متوقف کند و به بقای این کشور در برابر تهدیداتی مانند توفنده‌های سهمگین و سیل کمک کند.

۲۴ آوریل ۲۰۱۴: فرانک بینی ماراما، نخست‌وزیر جمهوری جزایر فیجی هنگام افتتاح یک پروژه در فیجی (عکس: تویتر دولت فیجی)

بر اساس گزارشی که جمعه ۱۰ نوامبر جمهوری جزایر فیجی به بانک جهانی ارائه داده، این کشور کوچک در اقیانوس آرام جنوبی  ۱۰ درصد از درآمد سرانه ملی‌اش را به مقابله با فجایع اقلیمی اختصاص داده است. در ۵ سال گذشته این هزینه‌ها در فیجی ۴ برابر افزایش پیدا  کرده. جمهوری جزایر فیجی امید دارد که بتواند در زمینه مقابله با فجایع طبیعی از بانک جهانی کمک بگیرد.

جمهوری جزایر فیجی ریاست بیست ‌و سومین کنفرانس تغییرات اقلیمی سازمان ملل متحد (COP) را به عهده دارد. این اجلاس ۶ نوامبر در شهر بن در آلمان آغاز شده و تا ۱۷ نوامبر هم ادامه دارد.

فرانک بینی ماراما، نخست‌وزیر جمهوری جزایر فیجی در بیانیه‌ای خطاب به جامعه جهانی گفته است:

«به نام رئیس بیست ‌و سومین کنفرانس تغییرات اقلیمی سازمان ملل از جامعه جهانی می‌خواهم اقداماتی مؤثر و پیگیر را برای توقف گرمایش زمین انجام دهد و به این ترتیب سبب شود که ما هم بتوانیم به رشد و توسعه ادامه دهیم.»

جمهوری جزایر فیجی در اقیانوس آرام به دلیل گرمایش زمین در معرض سیل و طوفان و توفنده قرار گرفته است. در سال جاری این کشور برای بازسازی پل‌ها و جاده‌هایی که توفان یا سیلاب‌ها آن‌ها را تخریب کرده‌اند و همچنین برای جابجایی ساکنان روستاهایی که در فجایع طبیعی آسیب دیده‌‌اند ۱۶۸ میلیون دلار اختصاص داده است. در گزارش جمهوری جزایر فیجی به بانک جهانی گفته شده که این مبلغ معادل دو درصد درآمد سرانه ملی این کشور در سال ۲۰۱۳ است:

«با افزایش خطرات اقلیمی در جهان، جمهوری جزایر فیجی نمی‌تواند از نظر اقتصادی با فجایع طبیعی مقابله کند.»

— Fiji Government (@FijiGovernment) 6. April 2014

جمهوری جزایر فیجی به دلیل گرمایش زمین، علاوه بر فجایعی مانند سیلاب‌ها و توفان‌ها، در معرض فرسایش خاک و از دست دادن زمین‌های کشاورزی قرار گرفته. بیماری‌های واگیرداری مانند تیفوس، تب شالیزار و تب دانگی (یا تب استخوان‌شکن) هم در این کشور شیوع پیدا کرده‌اند.

در مارس ۲۰۱۶ توفنده وینستون که سهمگین‌ترین توفنده در آن سال بود، جزایر فیجی را پیمود و خسارتی معادل یک میلیارد دلار به بار آورد. در این حادثه ۴۰ نفر نیز کشته شدند.

تعهدات کنونی برای کاهش دادن سطح گازهای گلخانه‌ای توسط کشورهای جهان در سطحی که گرمایش کره زمین به حداقل ۳ درجه سانتیگراد برسد، کارساز نیست. توافق‌نامه پاریس برای کاهش گازهای گلخانه‌ای مکانیسمی را طرح کرده اما قواعدی تعیین نکرده است. در بیست‌وسومین کنفرانس تغییرات اقلیمی سازمان ملل متحد (COP) به ریاست فرانک بینی ماراما، نخست‌وزیر جمهوری جزایر فیجی نمایندگانی از ۲۰۰ کشور جهان قواعدی را برای رسیدن به اهداف توافق‌نامه پاریس تعیین می‌کند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.